Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hellísek píše:
Hele, pozorujete nějaký změny u vašich zvířat doma? (psů, koček apod.) Jako, že by měli tendence se někam schovat a měli změnu v chování? Zvířata prý mají na katastrofy apod. 6tý smysl
U nás normálně zpívaj ptáci, kohouti kokrhaj a tak. V tom psaní o 4 dnech tmy psali, že tak 3 dny před to bude už znát na zvířatech a náš pes nic
![]()
My máme doma zakrslého Berana králíčka a ten si leží klidně, jako kachnička. ![]()
@micha.bello píše:
My máme doma zakrslého Berana králíčka a ten si leží klidně, jako kachnička.
To musí vypadat roztomile ![]()
Tyhle beránčí králíci se mě moc líbí ![]()
Nezmeškejte: Oficiální program na den 21.12.2012 05:00 - Budíček 06:00 - Příchod Mayské delegace 07:00 - Příchod mimozemšťanů 08:00 - Příchod vedoucích představitelů EU 09:00 - Příchod Svatých a nebeské delegace
10:00 - Hymna na počest konce světa - Stairway to Heaven, Highway to Hell
11:00 - Uvítací řeč pronesená organizátory Ivo A. Bendou, Petrem Hájkem a Adamem B. Bartošem
12:00 - Vyhodnocení vývoje lidstva v posledních třech tisíciletích
14:00 - Tisková konference
16:00 - Vyjádření Tomio Okamury
17:00 - Začátek estrády.
17:10 - Vystoupení: Dan Nekonečný
17:30 - Tombola o hodnotné ceny
18:00 - Odchod mayské a mimozemské delegace
19:00 - Ohňostroj
21:00 - Odchod nebeských delegací
22:00 - Ukončení slavnosti a závěrečné slovo Václava Klause
23:00 - Konec světa
23:30 - Slavnostní projev o budoucnosti Evropské Unie
@MarkyM tak snáď u nás na Slovensku a v Česku sa také nič neudeje, že nejaký blázon bude strieľať do detí..práve že toto mi nahnalo strach, títo blázni, čo behajú po svete. Pošleš dieťa do školy a iba ti zavolajú, že…
no právě z těhle šílenců mám větší strach než z konce světa…
@MarkyM tak dúfam, že sa tu v zdraví večer stretneme a popíšeme aký sme mali deň a takéto tragédie sa nám vyhnú…najlepšie, ak by neboli nikde
@MarkyM píše:
Uvidíme, třeba budem zítra pozorovat nějaký změny. Jen doufám, že nás nějaký šílenec nezastřelí až půjdem na prochajdu.
To je jediná věc, které se zítra obávám. Že se najde nějaký šílenec a něco provede.. ![]()
Je pravda co tu píšete že je lepší 3 dny tma než umírat sopkama záplavama mrazama přeji všem krásné svátky lidé se zbytečně zabíjejí v autech a těch sebevražd z duvodu chudoby proč si neužívat a milovat ty kteří nás drží nad vodou a milují nás
![]()
Tadi vam pisu ze 3 dny tma asi bude nebo nebude moje rodina se moc boji ajija ami sme si as koupili svicky.
@nikola husarova píše:
Tadi vam pisu ze 3 dny tma asi bude nebo nebude moje rodina se moc boji ajija ami sme si as koupili svicky.
@sunnyho.motylek
Co to je za program? Takovejhle je teda konec světa… Nakonečnej a Klaus, tak to by mě trefilo…
Opravdu bych se nedivil kdyby někomu hráblo protože ty diskuze to už je moc. Nějací chlapy do diskuzí na toto téma pořád píšou že kalendář slouží jako zástěrka skutečný pravdy a že konec nastane nějak ve 20:09,někdo jiný píše že zase ve 13:00…nedivím se že lidem už z toho hrabe.
@jane-e píše:
Hele lidi, kdybychom se zitra uz neprobudili, nebyla elektrina nebo prisla nejaka dalsi katastrofa, tak jsem vam chtela jenom zavcas rict, ze mi bylo cti s vami diskutovat![]()
@Mikajelka píše:
Pořád se ptáme, co bude. Já to vím:05:00 - Budíček 06:00 - Příchod Mayské delegace 07:00 - Příchod mimozemšťanů… 08:00 - Příchod vedoucích představitelů EU 09:00 - Příchod Svatých a nebeské delegace
10:00 - Hymna na počest konce světa - Stairway to Heaven, Highway to Hell
11:00 - Uvítací řeč pronesená organizátory Ivo A. Bendou, Petrem Hájkem a Adamem B. Bartošem
12:00 - Vyhodnocení vývoje lidstva v posledních třech tisíciletích
14:00 - Tisková konference
16:00 - Vyjádření Tomio Okamury
17:00 - Začátek estrády.
17:10 - Dan Nekonečný
17:30 - Tombola o hodnotné ceny
18:00 - Odchod mayské a mimozemské delegace
19:00 - Ohňostroj
21:00 - Odchod nebeských delegací
22:00 - Ukončení slavnosti a závěrečné slovo Václava Klause
23:00 - Konec světa
23:30 - Slavnostní projev o budoucnosti Evropské Unie