21.12.2012 tři dny tmy, věříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
21.12.12 14:55

@Jura007

Má to přijít až ve 20:08 hod., tak se třeba ještě dočkáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.12.12 14:56
@MarkyM píše:
Konec světa se opravdu blíží, meteorologové neví jak bude na vánoce :mrgreen: http://tn.nova.cz/…ek-12-c.html

8o 8o 8o 8o Co budeme dělat!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.12.12 15:00

@tehuzu

No hele máme na výběr dvě možnosti, buď bude teplo a nebo zima.No třetí možnost je ten konec světa…takže zase nevíme nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.12.12 15:03
@MarkyM píše:
@tehuzuNo hele máme na výběr dvě možnosti, buď bude teplo a nebo zima.No třetí možnost je ten konec světa…takže zase nevíme nic :mrgreen:

Hm.. :think: To ale pořád nemění nic na tom, že nevím co na sebe!! 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.12.12 15:09
@MarkyM píše:
@Jura007Má to přijít až ve 20:08 hod., tak se třeba ještě dočkáš :lol:

V tu dobu je u nas konec sveta denne, jak to rozeznam? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
21.12.12 15:20

Že Vás to pořád baví, já si osobně myslím, že konec světa se děje každý den rodinám nebo jen konkrétním lidem kterým se buď přihodí nějaká nehoda, úmrtí v rodině atd… Prostě jen skončila nějaká etapa a my můžeme jen doufat, že bude lépe. Ale rozhodně bych se tomu nesmála, pro každého může být konec světa jiný. Pro mě by nebyl konec světa tím, že vybuchne země a umřeme všichni, ale to kdyby se nedej bože stalo něco mému příteli nebo dětem.

• Citovat
  • Upravit
3429
21.12.12 15:32
@Jura007 píše:
A taky furt čekám, kdy se obejví létající talíř, z něho vystoupí zelení mužíčci s fialovýma trenýrkama a začnou zkoumat mého pindíka… Tož to by byl taky konec světa, ne? ;) :lol:

Tak to asi záleží, co vykoumají :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.12.12 15:32

Lidi, já osobně sleduji konec světa od line :palec: http://www.cas.sk/…kalypsa.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.12.12 15:54

U nás v jídelně nastal konec světa - poslední den a místo ryby se salátem byl špenát! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lukasekk2
21.12.12 15:59

21.12 3 dny tmi

Vpoho nic nebilo :D :D si delaji srandu :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
bratr
21.12.12 16:52

nakupy jako podstata byti

Jj, najednou ste vsichni chytraci vite cemu verit..nejde o konec sveta nebo mayskej kalendar.De o ovladani lidstva medii..vzbudte se! de tady o mnohem vic..nezalezi na tom kdo v co veri, vsichni deme tam kam chteji „oni“.A pokud nevite o okom mluvim jak by ste si teda mohli bejt jisti napriklad s datem21.12.2012? ze se neco stane nebo ne? Meli by sme se spojit a neukazovat na jiny lidi a popripade jejich viru. Ubohost sama o sobe! a to je prave to co ukonci nas svet-my! Ale vy to stejne nepochopite a radsi pujdete nakupovat a podporovat je hm?:DDDDDD tak dete a sobecky si uzivejte jako to dela kazdej..paksi ale nestezujte na politiku a vlastne vubec na nic..sami ste proto nic neudelali a hazite to na druhy stejne jako ostatni. Kez by vam ty nakupy vybouchli v hlave a uvedomili si ze dulezitejsi je cinit pro nase dobro dilinaci. A uz vidim jak mi na tohle napise nejake takovej a zacne bejt desne chytrej. strc si to nekam a premejslej o tom kam. Ptz to bude tak nejlepsi co udelas pro sebe a mozna pozdejs i pro druhy..S laskou MAnipulativni bratr vsech sourozencu

• Citovat
  • Upravit
3429
21.12.12 16:54

Sakra, u nás už se setmělo :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.12.12 16:55

Bratr: No já jsem se právě vrátil z nákupu… Konec světa nikde, akorát sem tam sanitka, Všichni lidi v předvánočním Brně vysmátí, někteří až podezřele moc vysmátí (no to záleží na tom, co kdo bere… :lol: )
Tak si říkám - nejsi taky jeden z těch podezřele vysmátých??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.12.12 17:00

Takže konec světa už byl - u nás na poště.. Nejdřív, týden před termínem porodu v tý jejich nevětratelný hale vystojím frontu, aby mi oznámili, že (i přes navigaci cedulema a infocedule na skle přepážky) dopisy už vydávají pouze v protější hale.. Tak jsem teda, nevím jak, vystála frontu v druhé hale, kde byl vzduch ještě horší a já několikrát málem omdlela.. Aby mi ve finále paní za přepážkou - místo, aby prostě sjela v počítači, co tam pro mě mají a to mi vydala, tak začala luštit, která z mou předaných oznámení o zásilce, jsou platná a která nikoli - a strašně to tam řešila.. Když jsem ji požádala, ať prostě podle mého jména dohledá v počítači, co pro mě má a to mi dá, tak se na mě velice, velice ošklivě podívala a nasupeně odkvačila :roll:
Mezitím se pán u vedlejší přepážky marně dohadoval s jinou dámou, že ač mu to do telefonu slíbili, balík mu nedoručili do domu, ale musí si ho vyzvednout na poště a proč - když mu to do telefonu jasně oznámili.. Paní na něj byla velmi nepříjemná a oháněla se nějakým jejich řádem..
No.. myslím, že ještě chvíli budou dámy z pošty postupovat touto cestou, a lidi jim tam vymlátí okénka a dámám udělají dlouhodobý mejkap 8)

• Citovat
  • Upravit
26270
21.12.12 17:06

@Amber_1977

co bys chtěla, pošta, to je případ sám za sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie