Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ještě bych to možná vylepšil výrokem Aloise Rašína, použitým v jeho sporu s Legiobankou: „Za práci pro vlast se neplatí…“
![]()
@Amber_1977 píše:
Tak tma jak pytli, a záblesky nikde - co to jako má být, tohleto?
tady pár záblesků proběhlo… ale byla to jen sanitka, to se nejspíš nepočítá ![]()
Ahojky, jako taky jsem četla hodně článků a říkám si že je to blbost..a když to přijde tak nám to už může být jedno..pořád se to snažím ignorovat a povznést se nad to..ale jak to do vás pálej odevšad..tak už mi přijde že vidím divný záblesky, divně znějící letadla..i ptáci řvali nějak divně..a obloha má taky divnou barvu..je to fakt hrozný ty média..i já která tomu nevěřím tak začínám mít bobky:-)
Niektorí ľudia sa už začínajú búriť proti Mayom. Padajú prvé obvinenia, možno prídu aj žaloby. Najnespokojnejší sú občania, ktorí si nakúpili tony zásob. Čo teraz budú robiť s tisíckami kúskov fazúľ? Snáď ich nezjedia naraz. Pre ich kolegov by vtedy nastal koniec sveta…
![]()
Můžou si ty fazole zasadit, třeba jim některá vyroste až do nebe a budou si to moct vyříkat s vrchností osobně ![]()
@neumisa a hláška dňa:
„Čo keď je práve toto koniec sveta? Čo ak sme už v nebi?“ ![]()
@ani3012 píše:
a hláška dňa:
„Čo keď je práve toto koniec sveta? Čo ak sme už v nebi?“
proboha, jen to ne! o nebi mám dost jiné představy! zrovínka jsem dokoukala Anděla Páně… ![]()
Som nečakala, takú srandu v tento deň:
„Brit vsadil 10 libier na to, že dnes skutočne nastane koniec sveta. V prípade úspechu by vyhral 50 000 libier. Asi ale nerozmýšľal, ako by si ich prevzal, ak by už nič neexistovalo.“
po dnešním pracovním dni jsem rozvibrovaná i do dalších 7 dimenzí
mám vybráno na další 3 konce světa dopředu ![]()
@Jennie píše:
http://www.2012legacy.eu/
veď to sa nedá ani čítať! asi ujo Google prekladal ![]()
a ani obsahovo ma to teda vôbec nezaujalo-teda ak mám byť úprimná, nečítala som to celé, zbytočne zabitý čas
![]()
@neumisa píše:
@ani3012po dnešním pracovním dni jsem rozvibrovaná i do dalších 7 dimenzímám vybráno na další 3 konce světa dopředu
ale ešte nás čaká jedna časová zastávka ku koncu sveta, že? po tej 20 hodne, nie?
@Popapip píše:
HOLKY CO BLBNETE!!!§ DEJTE SI CASOVY POSUN NA MOBILU A ZJISTÍTTE ZE NA KAMCATCE JE UZ 5:30 22,122012V RUSKU JE 2:30 A NA ZACATKUI AMERIKU ZASE 9 RANO
TAK KDYBY UZ NEKDE KONEC SVETA BYL TAK BY TO ASI BYLO VE ZPRAVACH:-) TO JAKO JEN U NAS BUDE V 20:09 TAK TO JAKO PRO RUSKO TO BUDE AZ 22 NEBO CO
![]()
![]()
No ono zalezi, v kolik to bude v Mexiku ![]()
Tak tma jak pytli, a záblesky nikde - co to jako má být, tohleto?