21.12.2012 tři dny tmy, věříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
22.12.12 22:47

Mně se včera líbila myšlenka Tondy Baudyše v Krausově pořadu, která bohužel mezi ostatním povídáním trochu zapadla - mluvil o tom, že starý svět skončil ve smyslu, že dále již nebude fungovat způsob života, kdy se spoléháme a opíráme o druhé (ať jsou to lidé, zaměstnavatelé, stát, nějaké naše výdobytky,..), že fungovat bude pouze „starání se sám o sebe“, přijetí vlastní zodpovědnosti a život zaměřený na dosažení vnitřní spokojenosti - žádné jiné berličky už fungovat nebudou..

• Citovat
  • Upravit
236
22.12.12 22:58

A zase tá tma!!! kedy to skončí? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.12.12 13:33
@Amber_1977 píše:
Mně se včera líbila myšlenka Tondy Baudyše v Krausově pořadu, která bohužel mezi ostatním povídáním trochu zapadla - mluvil o tom, že starý svět skončil ve smyslu, že dále již nebude fungovat způsob života, kdy se spoléháme a opíráme o druhé (ať jsou to lidé, zaměstnavatelé, stát, nějaké naše výdobytky,..), že fungovat bude pouze „starání se sám o sebe“, přijetí vlastní zodpovědnosti a život zaměřený na dosažení vnitřní spokojenosti - žádné jiné berličky už fungovat nebudou..

No tak tenhle svet ale neskoncil ze dne na den, na stat, zamestnavatele a casto ani lidi uz se neda spolehnout celkem dlouho. Zadna novinka. Spousta lidi se stara sama o sebe, ta prvni cast je toho pak dusledkem. Takze zbyva jen ta zodpovednost. A to bude trvat sakra dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
24.12.12 12:43

Přeju vám krásné Vánoce :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
27.12.12 22:34

@sunnyho.motylek podobne! aj keď je už po nich :lol:
tak šťastlivo oslávte Nový ROK! :dance: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
27.12.12 22:39

@asha nevieš náhodou nejaké novinky o konci sveta? či sa nepreložil podľa gregoriánskeho alebo julianského kalendára?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
27.12.12 23:50
@ani3012 píše:
@asha nevieš náhodou nejaké novinky o konci sveta? či sa nepreložil podľa gregoriánskeho alebo julianského kalendára?

Podle posledních info se naši historici sekli a Mayský kalendář končí k 31. 12. 2012 - takže šťastný nový rok v jiné dimenzi :pankac:
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
236
27.12.12 23:51

@Amber_1977 tak sa máme zase na čo tešiť? Celkom mi to chýbalo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
27.12.12 23:53

@ani3012 No jéje.. A kdyby to nedejbože nevyšlo, tak pak mám ještě v záloze velikonoce, ale ty už jsou fakt tutovka :palec:

• Citovat
  • Upravit
236
28.12.12 00:02

@Amber_1977 prečo veľká noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.12.12 00:14

@ani3012 Další mezník v historii křesťanství, na který se dá napasovat konec světa - kdy jindy by měl přijít než ve výroční den ukřižování našeho Boha? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
28.12.12 01:19
@Popapip píše:
Holky asi jsem blázen ale poslední dobou ročítám net o tom 21,12 a nasla jsem hodne clánku ze maji pry byt 3 dny temnoty, ze zemre hodne lidi, ze se mame zabednit a byt doma nevycházet..atd no jako rima si z je to blbost ale hlodá to ve me. tak se mi moc nesmejte :)

Zabednit by se mě měli doma ti, kteří věří takovýmhle sračkám. Nechápu ty naivní trubky co tomu věří. To nebylo na tebe nic ve zlém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristýna Schwarzová
29.12.12 10:13

konec světa

Vy tomu věříte že to bude no tak to jste blázni já tomu nevěřím už co se to povídá… :mavam: :nevim: vy to jenom říkáte aby jste každáho vystrašili

• Citovat
  • Upravit
29730
2.1.13 15:23
@Amber_1977 píše:
@ani3012 No jéje.. A kdyby to nedejbože nevyšlo, tak pak mám ještě v záloze velikonoce, ale ty už jsou fakt tutovka :palec:

Nevyslo… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.1.13 15:27
@Kristýna Schwarzová píše:
Vy tomu věříte že to bude no tak to jste blázni já tomu nevěřím už co se to povídá… :mavam: :nevim: vy to jenom říkáte aby jste každáho vystrašili

Chtelo by to aspon obcas pouzit carku, nejak se ztracim :lol:
Jinak ano, my jsme tady takova desuplna sebranka :jazyk: A radi se podelime! :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová