Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amber_1977 píše:
Mně se včera líbila myšlenka Tondy Baudyše v Krausově pořadu, která bohužel mezi ostatním povídáním trochu zapadla - mluvil o tom, že starý svět skončil ve smyslu, že dále již nebude fungovat způsob života, kdy se spoléháme a opíráme o druhé (ať jsou to lidé, zaměstnavatelé, stát, nějaké naše výdobytky,..), že fungovat bude pouze „starání se sám o sebe“, přijetí vlastní zodpovědnosti a život zaměřený na dosažení vnitřní spokojenosti - žádné jiné berličky už fungovat nebudou..
No tak tenhle svet ale neskoncil ze dne na den, na stat, zamestnavatele a casto ani lidi uz se neda spolehnout celkem dlouho. Zadna novinka. Spousta lidi se stara sama o sebe, ta prvni cast je toho pak dusledkem. Takze zbyva jen ta zodpovednost. A to bude trvat sakra dlouho.
@sunnyho.motylek podobne! aj keď je už po nich ![]()
tak šťastlivo oslávte Nový ROK!
![]()
@asha nevieš náhodou nejaké novinky o konci sveta? či sa nepreložil podľa gregoriánskeho alebo julianského kalendára?
@Amber_1977 tak sa máme zase na čo tešiť? Celkom mi to chýbalo ![]()
@ani3012 No jéje.. A kdyby to nedejbože nevyšlo, tak pak mám ještě v záloze velikonoce, ale ty už jsou fakt tutovka ![]()
@ani3012 Další mezník v historii křesťanství, na který se dá napasovat konec světa - kdy jindy by měl přijít než ve výroční den ukřižování našeho Boha? ![]()
@Popapip píše:
Holky asi jsem blázen ale poslední dobou ročítám net o tom 21,12 a nasla jsem hodne clánku ze maji pry byt 3 dny temnoty, ze zemre hodne lidi, ze se mame zabednit a byt doma nevycházet..atd no jako rima si z je to blbost ale hlodá to ve me. tak se mi moc nesmejte
Zabednit by se mě měli doma ti, kteří věří takovýmhle sračkám. Nechápu ty naivní trubky co tomu věří. To nebylo na tebe nic ve zlém ![]()
Vy tomu věříte že to bude no tak to jste blázni já tomu nevěřím už co se to povídá…
vy to jenom říkáte aby jste každáho vystrašili
@Amber_1977 píše:
@ani3012 No jéje.. A kdyby to nedejbože nevyšlo, tak pak mám ještě v záloze velikonoce, ale ty už jsou fakt tutovka
Nevyslo…
![]()
@Kristýna Schwarzová píše:
Vy tomu věříte že to bude no tak to jste blázni já tomu nevěřím už co se to povídá…![]()
vy to jenom říkáte aby jste každáho vystrašili
Chtelo by to aspon obcas pouzit carku, nejak se ztracim ![]()
Jinak ano, my jsme tady takova desuplna sebranka
A radi se podelime! ![]()
![]()
Mně se včera líbila myšlenka Tondy Baudyše v Krausově pořadu, která bohužel mezi ostatním povídáním trochu zapadla - mluvil o tom, že starý svět skončil ve smyslu, že dále již nebude fungovat způsob života, kdy se spoléháme a opíráme o druhé (ať jsou to lidé, zaměstnavatelé, stát, nějaké naše výdobytky,..), že fungovat bude pouze „starání se sám o sebe“, přijetí vlastní zodpovědnosti a život zaměřený na dosažení vnitřní spokojenosti - žádné jiné berličky už fungovat nebudou..