Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes na mě ráno klepaly dvě jehovistky…se divím, že je marťani někam neodnesli ![]()
@asha píše:
Chtelo by to aspon obcas pouzit carku, nejak se ztracim
Jinak ano, my jsme tady takova desuplna sebrankaA radi se podelime!
![]()
![]()
![]()
Rekla bych, ze uz vime, kdy nastane konec sveta - az vylezou z veznic vsichni amnestovani trestanci ![]()
@jane-e píše:
Rekla bych, ze uz vime, kdy nastane konec sveta - az vylezou z veznic vsichni amnestovani trestanci
A tech uz tu taky par bylo… Nekdy je skoda, ze nemuze byt amnestie lip specifikovana, kdyby tam stalo, ze pujdou jen podvodnici a uplatkari, aspon bychom se nebali na ulicich, co? A vlk by se nazral…
![]()
@asha to jo, tunelu uz tu mame tolik, ze by to nikomu uz ani neprislo, ale tyhle individua, co jsou z lochu par hodin a uz kradou, napadaji lidi a podobne, no to nam byl cert dluzen.. to nam Vasek na zaver sveho uradovani udelal jeste veselo ![]()
Aspoň konečně nebudou fungovat mobilní telefony. Ten to jev je prokázaný a na Zemi už to lidé dříve pocítili. Ale mě nikdy nepřestane udivovat to tvrzení, že bude absolutní tma ![]()
@RadkaCh píše:
Aspoň konečně nebudou fungovat mobilní telefony. Ten to jev je prokázaný a na Zemi už to lidé dříve pocítili. Ale mě nikdy nepřestane udivovat to tvrzení, že bude absolutní tma
ale tam nikde nepíšu, že bude tma, lebo nebude slnko..svetlo bude len cez deň…a nepôjde elektrina…teda podľa toho, čo píšu
Ale musím povedať, že by mi veľa vecí chýbalo..aj tento inetrnet…ale apsoň by som mala viac času na deti…
na druhú stranu…čo by sme jedli? my činžiakoví? ![]()
@ani3012 „Naše civilizace, která je na elektřině zcela závislá, by se v případě takové katastrofy ponořila do tmy. Nefungovalo by vůbec nic a je otázkou, jestli by to trvalo týdny, měsíce nebo roky.“
Jedli bychom konečně normální věci jako dřív a ne ty sajrajty, co dneska vytvářejí. Náhodou, dokázala bych si představit se zase vrátit v čase a žít tak, jak to bylo dřív normální. To taky nebyla elektřina.
Další úchylárna z dílny českého nebo světového bulváru. Kdyby skutečná sluneční erupce vypadala jako ta na videu, tak bychom na střešní krytině mohli smažit vajíčka. Skutečné sluneční erupce jsou ve vztahu k průměru Slunce tak 50krát až stokrát menší.
Holt nezbaštím počítačovým animátorům všecko. Možná i proto, že nepřemýšlím přirozením… (aby nebylo omylu a někdo se neurazil: teď mluvím výhradně o sobě).
Apropó - Slunce jede ještě v jednom cyklu, ten trvá osmdesát let. Naposledy se maxima obou cyklů potkaly v roce 1983. A následuje test pro chytré děti - za kolik let se znova potkají maxima jedenáctiletého a osmdesátiletého cyklu? Kdo má spočítáno, ať sem napíše odpověď…
@RadkaCh píše:
@ani3012 „Naše civilizace, která je na elektřině zcela závislá, by se v případě takové katastrofy ponořila do tmy. Nefungovalo by vůbec nic a je otázkou, jestli by to trvalo týdny, měsíce nebo roky.“Jedli bychom konečně normální věci jako dřív a ne ty sajrajty, co dneska vytvářejí. Náhodou, dokázala bych si představit se zase vrátit v čase a žít tak, jak to bylo dřív normální. To taky nebyla elektřina.
A jak by sis vyrobila mýdlo nebo sprchový kohoutek???
Ono by tě to hraní si na středověk rychle přešlo…
@RadkaCh píše:
@ani3012 „Naše civilizace, která je na elektřině zcela závislá, by se v případě takové katastrofy ponořila do tmy. Nefungovalo by vůbec nic a je otázkou, jestli by to trvalo týdny, měsíce nebo roky.“Jedli bychom konečně normální věci jako dřív a ne ty sajrajty, co dneska vytvářejí. Náhodou, dokázala bych si představit se zase vrátit v čase a žít tak, jak to bylo dřív normální. To taky nebyla elektřina.
Hm, tak to mi v paneláku, by jsme to měli blbé
![]()
@Jura007 píše:
A jak by sis vyrobila mýdlo nebo sprchový kohoutek???Ono by tě to hraní si na středověk rychle přešlo…
Na co kohoutek? Kačka se pěkně vypláchne u potoka a je to ![]()