Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amber_1977 Měl bych řešení - všechny ty dynamické, kreativní a proaktivní manažery, kteří chtějí předělat svět, bych umístil na židli za přepážkou České pošty. A jako motivaci bych jim z „jejich“ strany přepážky vylepil volební heslo Karla Schwarzenberga: „Jestliže má člověk možnost něco udělat pro vlast, je to jeho povinnost.“ Tož tak.
@bratr píše:
Jj, najednou ste vsichni chytraci vite cemu verit..nejde o konec sveta nebo mayskej kalendar.De o ovladani lidstva medii..vzbudte se! de tady o mnohem vic..nezalezi na tom kdo v co veri, vsichni deme tam kam chteji „oni“.A pokud nevite o okom mluvim jak by ste si teda mohli bejt jisti napriklad s datem21.12.2012? ze se neco stane nebo ne? Meli by sme se spojit a neukazovat na jiny lidi a popripade jejich viru. Ubohost sama o sobe! a to je prave to co ukonci nas svet-my! Ale vy to stejne nepochopite a radsi pujdete nakupovat a podporovat je hm?:DDDDDD tak dete a sobecky si uzivejte jako to dela kazdej..paksi ale nestezujte na politiku a vlastne vubec na nic..sami ste proto nic neudelali a hazite to na druhy stejne jako ostatni. Kez by vam ty nakupy vybouchli v hlave a uvedomili si ze dulezitejsi je cinit pro nase dobro dilinaci. A uz vidim jak mi na tohle napise nejake takovej a zacne bejt desne chytrej. strc si to nekam a premejslej o tom kam. Ptz to bude tak nejlepsi co udelas pro sebe a mozna pozdejs i pro druhy..S laskou MAnipulativni bratr vsech sourozencu
Tyy jo! Vidim sebe pred dvaceti lety ![]()
Nicmene nakoupit jsem fakt musela, deti chteji jist i dneska… kupodivu
![]()
@asha píše:Nicmene nakoupit jsem fakt musela, deti chteji jist i dneska… kupodivu![]()
divné děti, určitě jsi je špatně vychovala, když nechápou, že v tak vážné situaci se nejí!
![]()
@neumisa píše:
divné děti, určitě jsi je špatně vychovala, když nechápou, že v tak vážné situaci se nejí!![]()
![]()
Jdu jim promluvit do duse ![]()
@Jennie píše:
http://www.2012legacy.eu/
tak to je dobrá vymývárna
![]()
@Jennie Neblbni, ja ted lehce pokrocila ve vanocnim uklidu, tak mi to nekaz! Ale leti to teda, jak koukam
Tak mne napadlo, ze ani nemam co bouchnout, az budem na nule ![]()
@Jura007 píše:
@Amber_1977 Měl bych řešení - všechny ty dynamické, kreativní a proaktivní manažery, kteří chtějí předělat svět, bych umístil na židli za přepážkou České pošty. A jako motivaci bych jim z „jejich“ strany přepážky vylepil volební heslo Karla Schwarzenberga: „Jestliže má člověk možnost něco udělat pro vlast, je to jeho povinnost.“ Tož tak.
Co sedět za přepážkou, ale sedět tam za podmínek, za jakých to těm nebohým tetkám diktují jejich pologramotní šéfové ![]()
@k.a.c.k.a.1 píše:
Tak to jsem neměla číst!!!![]()
Už jsem byla v klidu.
HOLKY CO BLBNETE!!!§ DEJTE SI CASOVY POSUN NA MOBILU A ZJISTÍTTE ZE NA KAMCATCE JE UZ 5:30 22,122012
V RUSKU JE 2:30 A NA ZACATKUI AMERIKU ZASE 9 RANO
TAK KDYBY UZ NEKDE KONEC SVETA BYL TAK BY TO ASI BYLO VE ZPRAVACH:-) TO JAKO JEN U NAS BUDE V 20:09 TAK TO JAKO PRO RUSKO TO BUDE AZ 22 NEBO CO
![]()