21.12.2012 tři dny tmy, věříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
21.12.12 17:08

@Amber_1977 Měl bych řešení - všechny ty dynamické, kreativní a proaktivní manažery, kteří chtějí předělat svět, bych umístil na židli za přepážkou České pošty. A jako motivaci bych jim z „jejich“ strany přepážky vylepil volební heslo Karla Schwarzenberga: „Jestliže má člověk možnost něco udělat pro vlast, je to jeho povinnost.“ Tož tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.12.12 17:15
@bratr píše:
Jj, najednou ste vsichni chytraci vite cemu verit..nejde o konec sveta nebo mayskej kalendar.De o ovladani lidstva medii..vzbudte se! de tady o mnohem vic..nezalezi na tom kdo v co veri, vsichni deme tam kam chteji „oni“.A pokud nevite o okom mluvim jak by ste si teda mohli bejt jisti napriklad s datem21.12.2012? ze se neco stane nebo ne? Meli by sme se spojit a neukazovat na jiny lidi a popripade jejich viru. Ubohost sama o sobe! a to je prave to co ukonci nas svet-my! Ale vy to stejne nepochopite a radsi pujdete nakupovat a podporovat je hm?:DDDDDD tak dete a sobecky si uzivejte jako to dela kazdej..paksi ale nestezujte na politiku a vlastne vubec na nic..sami ste proto nic neudelali a hazite to na druhy stejne jako ostatni. Kez by vam ty nakupy vybouchli v hlave a uvedomili si ze dulezitejsi je cinit pro nase dobro dilinaci. A uz vidim jak mi na tohle napise nejake takovej a zacne bejt desne chytrej. strc si to nekam a premejslej o tom kam. Ptz to bude tak nejlepsi co udelas pro sebe a mozna pozdejs i pro druhy..S laskou MAnipulativni bratr vsech sourozencu

Tyy jo! Vidim sebe pred dvaceti lety 8o

Nicmene nakoupit jsem fakt musela, deti chteji jist i dneska… kupodivu :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.12.12 17:17
@asha píše:Nicmene nakoupit jsem fakt musela, deti chteji jist i dneska… kupodivu :think: :nevim:

divné děti, určitě jsi je špatně vychovala, když nechápou, že v tak vážné situaci se nejí! :mrgreen: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
21.12.12 17:21

TAK ASI TAK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.12.12 17:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.12.12 17:28
@neumisa píše:
divné děti, určitě jsi je špatně vychovala, když nechápou, že v tak vážné situaci se nejí! :mrgreen: :hug: :kytka:

Jdu jim promluvit do duse :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennie
21.12.12 17:31
  • Citovat
  • Upravit
29730
21.12.12 17:39

@Jennie Aha, takze mame jeste tri hodky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.12.12 17:41
@Jennie píše:
http://www.2012legacy.eu/ 8o

:lol: :lol: :lol: :lol: tak to je dobrá vymývárna :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennie
21.12.12 17:51
@asha píše:
@Jennie Aha, takze mame jeste tri hodky. :palec:

Tak tak…mám v lednici těsto, tak na to asi kváču :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
29730
21.12.12 18:28

@Jennie Neblbni, ja ted lehce pokrocila ve vanocnim uklidu, tak mi to nekaz! Ale leti to teda, jak koukam :think: Tak mne napadlo, ze ani nemam co bouchnout, az budem na nule :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.12.12 18:47

Tak to jsem neměla číst!!! :evil: :evil: Už jsem byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.12.12 18:50
@Jura007 píše:
@Amber_1977 Měl bych řešení - všechny ty dynamické, kreativní a proaktivní manažery, kteří chtějí předělat svět, bych umístil na židli za přepážkou České pošty. A jako motivaci bych jim z „jejich“ strany přepážky vylepil volební heslo Karla Schwarzenberga: „Jestliže má člověk možnost něco udělat pro vlast, je to jeho povinnost.“ Tož tak.

:mrgreen: Co sedět za přepážkou, ale sedět tam za podmínek, za jakých to těm nebohým tetkám diktují jejich pologramotní šéfové 8)

• Citovat
  • Upravit
3138
21.12.12 18:50
@k.a.c.k.a.1 píše:
Tak to jsem neměla číst!!! :evil: :evil: Už jsem byla v klidu.

HOLKY CO BLBNETE!!!§ DEJTE SI CASOVY POSUN NA MOBILU A ZJISTÍTTE ZE NA KAMCATCE JE UZ 5:30 22,122012 :) V RUSKU JE 2:30 A NA ZACATKUI AMERIKU ZASE 9 RANO :) TAK KDYBY UZ NEKDE KONEC SVETA BYL TAK BY TO ASI BYLO VE ZPRAVACH:-) TO JAKO JEN U NAS BUDE V 20:09 TAK TO JAKO PRO RUSKO TO BUDE AZ 22 NEBO CO :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.12.12 18:51

@Amber_1977 Vidím, že si rozumíme… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie