Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Measmille píše:
Akorát můžem tipovat kdo s kym bude válčit…RUSKO s?
Rusko s USA…nebo Čínou? Či Severní Koreou? A není to fuk? Když si hrají děti na vojáčky, nikdo neumírá, horší je, když si na ně hrají dospělí
A třeba útočí mimozemšťané…no a máme po ptákách ![]()
@calli píše:…všichni…na mimozemšťany bych to netipovala…přece jenom jiná inteligence..ty by nám podfoukli trochu prozaičtěji jak takhle pitomě..Ne ne todle vypadá na klasickou lidskou rasu
Rusko s USA…nebo Čínou? Či Severní Koreou? A není to fuk? Když si hrají děti na vojáčky, nikdo neumírá, horší je, když si na ně hrají dospělíA třeba útočí mimozemšťané…no a máme po ptákách
@Measmille píše: …všichni…na mimozemšťany bych to netipovala…přece jenom jiná inteligence..ty by nám podfoukli trochu prozaičtěji jak takhle pitomě..Ne ne todle vypadá na klasickou lidskou rasu![]()
![]()
A třeba to letěla nějaká ta testovací raketa či co to ta sev. Korea zas testuje
Ale někde psali, že ty meteority lítají i nad Mexikem a ještě někde ![]()
Tady je něco k tomu „meteoritu“ v Rusku http://zahranicni.eurozpravy.cz/…usku-spadlo/
Už aby ten konec světa nastal, práce mě tak strašlivě séře a svěřenci se chovají jako duševně choří, nebylo by od věci to celé spláchnout a začít znovu s čistým štítem!
![]()
@neumisa fakt tě tak moc štvou? Na práci do budoucna taky nemám růžové vyhlídky, čeká mě maximálně profese, kterou jsem dělala před MD, je to sice až za tři roky, ale už teď jsem z toho vystresovaná. Tebe může těšit aspoň dobrá pracovní doba a prázdniny.
@Peťa77
každý den 1 - 2 velké průsery, navíc s nimi tříská puberta ode zdi ke zdi - jestli nebude brzo teplo a sluníčko, aby mohli ven, tak poteče krev.
@Measmille píše:…s Filipínama? Nebo s Havajskou nezávislou republikou???
Akorát můžem tipovat kdo s kym bude válčit…RUSKO s?
@calli píše:
Tady je něco k tomu „meteoritu“ v Rusku http://zahranicni.eurozpravy.cz/…usku-spadlo/
Tak tohle bych nešířil. Je to argumentace ve stylu Ericha von Dänikena a má to náběh na hoax. Přitom rozpad tělesa nad Čeljabinskem se dá vysvětlit za použití obyčejné newtonovské fyziky.
@Jura007 píše:
Tak tohle bych nešířil. Je to argumentace ve stylu Ericha von Dänikena a má to náběh na hoax. Přitom rozpad tělesa nad Čeljabinskem se dá vysvětlit za použití obyčejné newtonovské fyziky.
no ale co když každý z těch rozpadnutých kousků měl svůj vlastní raketový motůrek a čip s umělou inteligencí…
![]()