Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jsem ráda, že do té doby nespustí u nás novou kanalizaci, to bych byla v háji jak Baťa z dřeváka..bo kousek od baráku dělají tu přečerpávací část, kde se budou potkávat všechny sra.ky z obce a potečou svorně dál
Kdyby to ty ventily nevydržely, tak mám vymalováno a můžu místo bazénu mít na zahradě slatinné kúpele
@consi Jásej, ne? Se zapígluješ ve wellnes a na jaře, až vylezou všechny ty strhaný příšery z jeskyní, tak ty mezi nima budeš zářit s vypnutou pletí ![]()
@Amber_1977 píše:
@consi Jásej, ne? Se zapígluješ ve wellnes a na jaře, až vylezou všechny ty strhaný příšery z jeskyní, tak ty mezi nima budeš zářit s vypnutou pletí
bych na tom mohla ještě vydělat
![]()
Mě dost pobavila informace, že když bude v Moskvě 10.00 hod, tak u nás bude 12.00
. To se asi Země začne otáčet obráceně, ne??? ![]()
@consi píše:
bych na tom mohla ještě vydělat![]()
No jasně - na jaře to pronajmeš ![]()
Tak abychom svá potomčata trochu vzdělaly v branné výchově, ne?
A až to přijde, tak otevřít hubu, ucpat uši a vyčkat, jak to dopadne ![]()
@marti81 píše:
Mě dost pobavila informace, že když bude v Moskvě 10.00 hod, tak u nás bude 12.00. To se asi Země začne otáčet obráceně, ne???
21.12. je vsechno mozny ![]()
Z podobného soudku - dneska shodou okolností vyšel článek v příloze MFD o Prepperech. Jak se připravují na to kdyby nešla elektřina tj. v souslednosti na to nepůjde voda, kanalizace, dojde PHM, takže nebude zásobování atd. atd. Docela zajímavý si to přečíst. Třeba s těmahle lidma já souhlasím, že by člověk na něco takovýho měl být alespoň krapet připraven. A vím to z praxe od nás ze vsi. Když byly předloni mrazy a nešla dva dny elektrika tak sousedi mrzli. My máme krb, dřevo na zahradě a v kotlíku si člověk taky kde co uvaří. Ale fascinovalo mne, jak na to nikdo nebyl připraven. Šak oni si ani nebyli schopni otevřít růčo bránu, páč normálně to za ně dělá dálkový ovládání ![]()
@janusska píše:
Z podobného soudku - dneska shodou okolností vyšel článek v příloze MFD o Prepperech. Jak se připravují na to kdyby nešla elektřina tj. v souslednosti na to nepůjde voda, kanalizace, dojde PHM, takže nebude zásobování atd. atd. Docela zajímavý si to přečíst. Třeba s těmahle lidma já souhlasím, že by člověk na něco takovýho měl být alespoň krapet připraven. A vím to z praxe od nás ze vsi. Když byly předloni mrazy a nešla dva dny elektrika tak sousedi mrzli. My máme krb, dřevo na zahradě a v kotlíku si člověk taky kde co uvaří. Ale fascinovalo mne, jak na to nikdo nebyl připraven. Šak oni si ani nebyli schopni otevřít růčo bránu, páč normálně to za ně dělá dálkový ovládání
Tomu já říkám brojleři moderní doby
je tedy k podivu, že je to možné na vsi, kde se nějak předpokládá, že jedinec přežije vždy. Docela zajímavé ![]()
@puntice Joo, tak to tady neplatí. Tihle sousedi by nepřežili ani tři dny. Ono taky jak by se vyjímalo políčko brambor u hogo fogo domu za 10 mega, že
Ale třeba na to taky dojde až jim to dojde ![]()
@janusska Na National Geografic Channell o nich běží celá série. Jmenuje se to Příprava na soudný den a některý díly jsou fakt jak zfilmovaná diplomka studenta psychiatrie. ![]()
@Bersaba píše:
@janusska Na National Geografic Channell o nich běží celá série. Jmenuje se to Příprava na soudný den a některý díly jsou fakt jak zfilmovaná diplomka studenta psychiatrie.
Cha, tak to jsem si vygooglila a jdu se trochu zahloubat nad svých ignoratstvím
Božíííí (asi to pustím večer muži místo Hajného robátka
)
@Bersaba Pohledám na netu a kouknu na to…to zase bude drámo až zjistím, že jsem totální hňup když nemám metrák pšenice a luk s šípy připravené v zemním krytu ![]()
Já se teda směju (ale pro jistotu zásoby vody svíček a zapalovačů už máme nakoupený:-)