29 denní plán od břicháče Toma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
25.3.21 07:16

@Silver_Lining rozhodne souhlasim! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.4.21 08:12

Dobré ráno, tak jsem se dnes vážila po měsíci přerušovaneho půstu a mám skoro 3 kg dole, ale přiznám se, že přes velikonoce jsem prasila, ale jenom v okně :roll: každopádně za 2 měsíce mám 5 kg dole :potlesk: a jedu dál, teď už hezky podle kalorickych tabulek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.4.21 08:17

Ahoj holky,

tak hlaste sve uspechy :)? Ja mam tedy ubytek asi 1,7 kg, plus minus deko, a mam vahu 58,3 kg, za coz jsem velmi rada, jde to uz pomalinku, ale nikam nespecham :). Toto je vlastne takova ma norma…je to uz vaha v ktere se citim moc dobre.

Pokud tam za mesic bude 57kg tak jen rada 8).
Hlavne, ze to nejde nahoru a ze si krasne drzim ten svuj stravovaci plan a ze mam z toho radost.

Pochlubte se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.4.21 08:22

@tajnaorient jeee, jsem asi zrovna psala a nevsimla si tve zpravy, no krasa :dance:, kazde kilo dole je uspech, moc moc gratuluju, je to fajn pocit, ze? gratuluju :potlesk:

Krasne nam to jde, uvidime zda s nami drzi i @Silver_Lining :lol:

Kdyz si vzpomenu jak jsem vypadala kdyz jsem zacinala, tak je fakt velky kus cesty za mnou a stalo to za to, citit se dobre ve vlastnim tele je fakt top :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.4.21 08:51

@Kveetko děkuji jojo je to fajn pocit, rozdíl je už teď vidět. Každopádně mám ještě pěkný kus před sebou tak do toho :potlesk: a tobě taky teda gratuluji :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
8.4.21 12:00

@tajnaorient @Kveetko Holky super, mám z vás radost!!! :srdce:

Já vás taky potěším, protože dneska mám docela dobrou náladu- už nějakou dobu jsem čekala kdy se na začátku váhy objeví sedmička a konečně jsem se dočkala! Takže jdu nakupovat, protože za to mám naplánovanou odměnu :lol: Poslední dobou jsem byla taková bez nálady, ale tohle mě potěšilo. Velikonoce jsem taky vzala tak nějak s úlevami, ale zase úplně jsem neujela a tak jsem ráda že hubnutí dál funguje :palec:
Mně zbývá nějakých 6 kg do mé nejnižší váhy v dospělosti. Cokoliv co bude pod tím (a že by to chtělo) už bude krok do neznáma. Já bych TAK chtěla mít třeba někdy v životě na začátku 6… Tak uvidíme…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.4.21 12:18

@Silver_Lining :dance:, gratulujuuuu :potlesk:, good job!!! Ty jo, fakt koukam, co jsme kazda dokazaly, verily byste tomu pred tim pul rokem? Ja jsem byla typ co zacinam kazde podeli po prozranem vikendu :D, takze se mi moc neverila, ale motivace v tu chvili byla obrovska a proste to nejak slo, ale zacatky byl krusne!

Ale ty vysledky jsou tedy u nas vsech paradni.

Ja jsem Velikonoce presla bez ujmy, ale taky jsem si udelala radost a udelala jsem si raw nutelu bez cukru, z kesu, bananu, karobu a skorice. Udelala jsme toho velkou skelnici a kdyz jsem mela chut tak jsem do toho zaborila lzici a nabrali si plnou davku :lol:, ale to je vse. Jinak pohoda. Taky asi i diky tem restrikcim, jsme byli proste doma a bez navstev, takze to nebyl vubec problem

Kdy si dame pristi vazeni? @tajnaorient na kdy to tak vidis :lol:, my s tebou vzdy drzime tempo

A budete pokracovat tim co stylem co ted jite?
@Silver_Lining jeste mas tu apku nebo uz jedes solo?
@tajnaorient pojedes dal ten prerusovany pust?

Ja tedy pokracuju ve whole30, vyhovuje mi to silene :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
8.4.21 13:13

@Kveetko Já si úplně pamatuju jak se mi na ten podzim strašně nechtělo z mé komfortní zóny, každej den pěkně sladkosti a tak… ale říkala jsem si že jestli něco neudělám a za pár měsíců budu mít třeba další kila nahoře, budu na sebe strašně naštvaná. A tenkrát byl ten Břicháč super, pomohlo mi to dokázat si, že něco zvládnu dodržovat :palec:
Nakonec si tu appku ještě prodloužím o 12 týdnů, ono by se to dalo dodržovat i bez ní, ale byla jsem strašně zvědavá na nové recepty :lol:
a jak píšeš, jak nejsou návštěvy a tak, tak na hubnutí je to pro mě vlastně ideální, že mě nic tak nerozptyluje… Tak bych ještě ráda tu fázi kdy se s nikým nevídáme využila.

Je to super že jsi našla co ti vyhovuje! :palec: Já to teď beru tak, že tak jak jím bych zvládla jíst pořád, ale s určitými výjimkami- oslavy, grilovačky a podobně. Jen nespadnout do toho, aby výjimka byla každý druhý den :lol:
Tak holky, fakt mám z nás všech radost, když si člověk čte ty depresivní články jak všichni přibírají. Když se chce, všechno jde! :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.4.21 15:10

@Silver_Lining jn, zacinaly jsme brichacem, pro me prvnich 14 dni byl tedy ocistec :D, jezis, ja chtela umirt, ale jak jsem zvladna ten prvni detox bez lepku, tak jsem vedela, ze zvladnu vse :lol:, a pak uz to byla radost

Ja jsem asi potrebovala fakt telo vyzivit, a to se ted povedlo a jako krasne se ta vaha sama upravuje, ted jeste chci zacit pridavat zelene potraviny, ted ma zuzka z raw of love zdarma pristupny seminar, muzete kouknout, mluvi prave o zelenych bylinkach a listech a chlorelle a jecmeni tak to chci pridat do stravy a verim, ze to telo si tak nejake v klide i tu svou idealni hmotnost, a na te se to pak asi i ustali.

Jinak tvou apku jsem doporucila kamosce, jsem zvedava zda do se hecne, libila se mi, myslim, ze je fajn.

A jsem jsme fakt dobre :pankac:, proste bez debat, roky jsem s snazila neco delat a ted se to deje :andel:, krasa, kdy si dame dalsi spolecne dalsi vazeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.21 21:40

Ahojky, dieta podle Toma mě zaujala, zhubl tedY někdo? děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
678
19.4.21 22:31

Ahoj, jo zhubly jsme vsechny, cca 4 kg za mesic v prumeru na brichacovi. Vsak zkus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
20.4.21 10:58
@Anonymní píše:
Ahojky, dieta podle Toma mě zaujala, zhubl tedY někdo? děkuji :kytka:

Ahoj přesně 3 až 4 kg šli dolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.21 12:08

@Kveetko Děkuji moc, objednala jsem dvě knihy tak se těším až přijdou a začnu :-)Z jaké váhy jste takto zhubly? jde mi o to jestli někteár hubnete třeba z váhy 100?jestli mužu třeba čekat i větší ubytek? děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
95
4.5.21 00:40

Zdravím Vás holky :-)Tak jsem dnes ráno začala podle břicháče Toma, cítím se zatím hladová..často chodí na malou.Tak snad to bude lepší..jak sportujete? dnes 9tis. kroku(bez sportu, jen jsem ais 30min. skákala na trampošce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.5.21 07:34

Ahoj @Matyasek2020,

Přeji ti pevnou vůli a hodně shozenych kg ;), ja první dny trpěla, druhy týden byl pro mě už pestřejší a třetí byl super, to už jsem se cítila skvěle 8), takže vydrž! Tfuj tfuj tfuj.

Jinak já se snažím hodně chodit. A teď už budu přidávat kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková