29 denní plán od břicháče Toma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
20.10.20 08:39

4.den

@tajnaorient ja jsem ten plan jeste ani nedojela a uz taky premyslim, ze bych si ho pak dala jeste jednou :D a podle ktere knizky varis? Ja mam problem s tim mnozstvim, ja umim varit zdrave a dobre, ale ty porce :roll:, tam treba v te knizce aspon cca mnozstvi na tu porci?

@Freeandwild super :palec:

@nisina taky nestiham jist ty polivky - hlavne tu dopoledni porci, proste nemam hlad :nevim:

Jinak se citim fajn, tak nejak lehci, na tele jsou videt malinke rozdily, jako bych trochu splakla, brisko uz zacinam byt takove ploche, a citim se dobre :).
Jedine co mi vadi je ta ryze se zeleninou… to asi nedam, protom jsem to dobre uvarila i chutne, ale proste to znovu nedam, uz ted premyslim, jak to udelat jinak, zvazuju, ze bych koupila ryzove nudle :think:. Jinak zbytek je vse ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
20.10.20 09:36

@Kveetko mám všech jeho 6 knížek :mrgreen: takže je mám popsané od první po šestku a z těch si vybírám co bych si dala a uvařila. Má tam napsané i kolik čeho dát takže jedu přesně podle jeho knih :lol: jinak já si k té rýži třeba udělala místo kořenové zeleniny rajče, cibulku, papriku :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
20.10.20 10:35

@tajnaorient jo? On tam ma cca to mnozstvi, sakra, se musim podivat, mam jednu knizku, kterou napsal s tou lucii, tak se musim podivat.

Je, taky si to trochu zamenila? Ja jsme si prave dneska udelala leco (miluju) misto te korenove zeleniny s vajickem na panvi, a dala jsem tam hodne cibule a papriky a rajcat a pak vajicko. Me to silene chutna, tak snad to nevadi.

Zitra budu delat asi misto te ryze - tak udelam ryzove nudle s omackou z korenove zeleniny - ja z ni delam normalne pyre misto prilohy, a mam to moc rada, takze to ted udelam vic jako omacku a snad to bude dobre :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
20.10.20 12:28

@Kveetko podle mě to vůbec nevadí taky jsem si to pak měnila jinak bych to nesnedla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.10.20 22:48

2. den
Tak hlásím že druhý den za mnou a na zítřek navařeno. Dnes to bylo trochu lepší s chutěmi, kéž by mi to vydrželo… :lol:
Manžel mi tvrdí že je to jídlo úplně vynikající, jak od Pohlreicha… jen abyste si udělaly představu jak umí kecat, jen aby dostal najíst :lol:
Já když jsem tam viděla ten recept na zeleninu zapečenou s vejcem, tak to nedám, takové věci nesnáším… ale udělám z toho pečenou zeleninu a k ní volská oka na vodě a bude. Myslím že modifikace fakt neuškodí!!!
Mám radost z toho, že jsem se konečně dokopala něco dělat. Já tedy nemám jen estetických pár kilo navrch, 20 dolů by mi vůbec neuškodilo… :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.10.20 12:20

Holky zdravím, musím se s vama podělit o vtipnou dnešní příhodu. Pracuji ve školce a tento týden mám odpolední směnu. Včera čtu jídelníček a dnes měla být k obedu zapecena cizrna se sýrem a brokolici, a zítra svíčková, tak jsem si rekla, ze na oběd prdim a dam si skolkovy, vezmu si jen ovesnou kaši na svacu odpoledne a ryzi si dam doma. Byli jsme s chlapem domluveny ze svíčkovou by si dal ze mu ji zítra vezmu :lol: no a dnes sedím u stolu a oni mi donesli svíčkovou ze cizrna je zítra ze jim na dnesek dovezli knedliky tak ať se to sní :mrgreen:
Jenomže oběd byl v 11:30 já doma v 8 svacila, a představa ze mě ceka v tašce jen ovesna kase a další jídlo až v 5 se mi nelíbila :think:
No přiznám se snedla jsem kousicek masa, tak trikrat do pusy a dva knedliky :oops: :oops: jsem nas*ana akorat :mrgreen: jenze to fakt jinak neslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.10.20 12:28

A to mě včera vecer chlap potěšil, povídá mi ze mi splasklo bříško ze už není nafoukly :lol: no a já se takhle nazeru :mrgreen:
Jinak se fakt poctivě drzim, ale tohle byla zrada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
21.10.20 12:43

@nisina hele to je prostě fakt zrada, nedá se nic dělat, ale je to teda fakt jak naschvál :lol: mě tu zase prcek tak dlouho přesvědčoval, že budeme péct sušenky, až jsme je fakt upekli :roll: ale těším se až přijde manžel a zlikviduje je :lol: zas pořád lepší domácí než kupované :palec: ale ta řepná polévka je fakt moc dobrá, to se musí nechat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.10.20 13:14

@Silver_Lining hele ale já jsem si rikala ze si asi upecu nějaké sušenky z te ryzove mouky nebo proste nějaké svoje zdravé tady na to moje užírání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.10.20 13:32

5.den

@nisina ono se rika, chces-li boha rozesmat, rekni mu sve plany :lol:…hihi, tak nevadi, jede se dal…

Jako holky, je to super, musim rict, ze vidim vysledky, splasklo mi bricho a trosku zmenu vidim i ve tvari - jsem takova splasklejsi, fakt se tesim na patecni vazeni, prala bych si 1,5 - 2 kg dole :andel:, uvidime. Manzel ma dole za ty 4 dny 1,2kg.

Citim, ze mi telo jede na plne obratky, vcera jsem nemohla ani usnout kolik jsem mela energie

Dneska jsem misto ryze delala ryzove nudle se zeleninou a pecka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.10.20 19:25

Já jsem se teda nevazila, ale to bricho jsem cítila už včera, ze není tak nafouknute :lol:

Tak ty ryzovy nudle musím teda taky zkusit, bude to aspoň změna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.10.20 19:58

Budeš se vážit jednou týdne? Nebo vydrzis až do konce programu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
21.10.20 21:53

@Kveetko Rýžové nudle jsou super tip na změnu, aby to člověku nelezlo krkem… :palec:

Já se budu vážit jednou týdně, moc nevím co od toho čekat za výsledky, ale oproti mému totálně chaotickému pojídání celý den je to fakt super…

Skoro si říkám že by takhle bylo nejlepší jíst pořád, prostě si napsat jídelníček na týden, podle něj nakoupit, a nedělat pak unáhlená rozhodnutí… :think:

A jak to máte se sportem? Já se připojila k jedné sportovní výzvě s místními nadšenci, se kterými jsme v normálních časech chodili o víkendech běhat, takže se snažím i po téhle stránce… to by bylo, aby výsledky nebyly! :palec: Aspoň má člověk v téhle nepříjemné době nějaké zábavnější myšlenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.10.20 09:15

Ja moc necvicim, ale kazdy den se snazim to napravit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.10.20 12:22

Holky, dneska jsem mela mit zase ryzi se zeleninou, bohuzel to fakt nemuzu ani citit tak jsem udelala dneska jiny recept a myslim, ze to je bezva nahrada, treba se vam bude hodit:

Udelala jsem si ryzove nudle, gramaz dodrzuju stejnou jako u ryze.

A udelala jsem k tomu omacku: na kapce olivoveho oleje orestovat cibuli, najemno nastrouhanou mrkev, celer a petrzel, to nechat podusit na trose vody, pak jsem to mixla a k tomu jsem pridala rajcatovou stavu, cuketu na kosticky, cesnek a cerne olivy… sul a pepr.

Jako nebe v hube, uplne to miluju a mohla bych to jist porad.
Je tam vlastne navic jen ten protlak, ale davala jsem pozor aby v nem nebyl zadny pridany cukr. K tomu jsem mela lucinu - dala jsem ji o neco vic abych nahradila to vejce, co tam ma byt… a chci to jist kazdy den :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková