Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Mysis píše:
@Markéta N.V. přesně, je mu to líto…
nemá mu být co líto.. je to sedm! týdnů a ona je maličká.. herdek snad jste dospělí ne? ![]()
@jdukolem píše:
máš sedm týdnů partnera a už jsi ho představila dceři? co o něm vlastně víš? ty seš zamilovaná tvá dcera není je opaztrná i ty bys měla být..
Nejenže představila, oni s ním i bydlí, to se mi zdá strašně brzo
@Mysis píše:
@Gina108 tak tohle chování předváděla i u babičky a to ji viděla denně…
Tak může být prostě jen fixovaná na tebe. Nebo jí někteří lidé jsou sympatický a jiní ne, to je přece normální. Nemusí se hned ke každému lísat. Já se takhle jako malá bála dědy. A když jsem měla jít ven jen s ním, vřískala jsem jako pavián, takže mě hlídala babička. Dodnes nevím proč to tak bylo, prostě byl velký a vypadal přísně ![]()
Dámy to je komplikovanejsi než si myslíte…samozřejmě ze než jsme spolu začali žít ze jsem je představila…tak blba zase nejsem. Ona prostě s někým kamarádi a s někým zase ne…spis jsem čekala taky nějakou reakci, ze si dítě nezvyklo ani po já nevím třeba 3 letech…a jak se to řešilo dal… ![]()
@lucik2011 píše:
Nejenže představila, oni s ním i bydlí, to se mi zdá strašně brzo
to že vám to přijde brzy je jen váš problem…já a syn jsme začali s přítelem bydlet po měsíci vztahu, ani ne, ale je fakt že jsem nevyžadovala od mého synka aby ho bezmezně miloval a už vůbec ne od samého začátku
@Kkklarka píše:
to že vám to přijde brzy je jen váš problem…já a syn jsme začali s přítelem bydlet po měsíci vztahu, ani ne, ale je fakt že jsem nevyžadovala od mého synka aby ho bezmezně miloval a už vůbec ne od samého začátku
já s tím nemám problém, je to můj názor
@Gina108 píše:
To je fakt. Kolikrát jsou děti moudřejší než dospělí.
Ještě nevychladla postel po prvním a sotva se dovřely dveře po prvním, už je tam další.
Chudák dítě, stačilo pár týdnů a už má náhradního fotříka. Bože můj. Po rozchodu bych se na sto procent věnovala dítěti a netahala se s novou „láskou“.Tím spíše do rodiny. Sladkobolný kecy o novém láskyplném tatínkovi vážně nežeru.
@Kkklarka já jsem to asi špatně napsala
myslela jsem to tak ze když jdeme někam společně…třeba tuhle do zoo a me už fakt bolí ruce a zada protože nechce jít…aby ji mohl nachvili vzít nebo zvednout aby viděla třeba tygra nebo tak…nemyslela jsem to tak aby ho milovala hned…ale ona fakt tak začne křičet, ze se lide ohlizeji co ji to děláme…a když chci aby mu venku třeba dala ruku abysme udělali houpy…to mi nepřijde ze bych toho chtěla nějak moc ![]()
@Burj Chalifa tak jsem mela zůstat s prvním kterej se nestaral o dítě a mužů pokračovat ![]()
@Mysis píše:
Dámy to je komplikovanejsi než si myslíte…samozřejmě ze než jsme spolu začali žít ze jsem je představila…tak blba zase nejsem. Ona prostě s někým kamarádi a s někým zase ne…spis jsem čekala taky nějakou reakci, ze si dítě nezvyklo ani po já nevím třeba 3 letech…a jak se to řešilo dal…
jak dlouho ho znáš ty!! to není komplikovaný dotaz ![]()
@Mysis píše:
@Kkklarka já jsem to asi špatně napsalamyslela jsem to tak ze když jdeme někam společně…třeba tuhle do zoo a me už fakt bolí ruce a zada protože nechce jít…aby ji mohl nachvili vzít nebo zvednout aby viděla třeba tygra nebo tak…nemyslela jsem to tak aby ho milovala hned…ale ona fakt tak začne křičet, ze se lide ohlizeji co ji to děláme…a když chci aby mu venku třeba dala ruku abysme udělali houpy…to mi nepřijde ze bych toho chtěla nějak moc
Já si myslím, že toho právě moc chceš. Moje skoro tříletá dcera chodí taky zásadně se mnou a nosit chce zásadně ode mě a k nikomu jinému taky nechce. A to mluvím o lidech, které dobře zná. Ty chceš aby venku dováděla s cizím chlapem a aby se od něho nechala chovat. No to chce u tak malého dítěte čas. Když už jste se teda rozhodli ji takhle převrátit život naruby, tan na ní aspoň netlačte
@Kkklarka píše:
to není problém to je názor, že nastěhovat si někoho po měsíci vztahu je riziko a to prostě je.. po měsíci o dotyčným můžu vědět max jak dobře souloží ale neví nic o tom, jaký je člověk, jaké hodnoty uznává, jaá je jeho vztahová historie.. po měsíci představuje dítěti nového pána jen hazardér, protože je riziko a velké, že to neklapne..ale každého věc jak je opatrný
@Kkklarka píše:
Tak jste měli zrovna štěstí. To že to někomu vyšlo, neznamená, že je to ten nejlepší postup. Ty jsi natrefila na partnera, který vám oběma sedl, vyšlo vám to. Zrovna náhodou. Ale je i dost velká pravděpodobnost, žes mohla natrefit na nějakýho magora a to za pár týdnů nemusíš poznat. Jako nejde o to, že to nemůže vyjít. Může. Ale taky to může dost špatně dopadnout ![]()
@Mysis píše:
@Burj Chalifa tak jsem mela zůstat s prvním kterej se nestaral o dítě a mužů pokračovat
ne mohlas randit a vytvořit dceři stabilní zázemí a nechat jí čas na adaptaci.. ale ne bum má tam nového pána, no ok když musíš tak musíš, ale probůh nechtě to dítě aspoň dýchat a nechte jí čas t vše přijmout.. já chápu že jste s přítelem na růžovým obláčku a malá vám to tím nepřijetím přítele kazí, ale jako jí to vyčítat nemůžeš ![]()
@Mysis píše:
@Burj Chalifa tak jsem mela zůstat s prvním kterej se nestaral o dítě a mužů pokračovat
Poněkud nepochopeno.To nikdo neříká. Na druhou stranu, proč ihned cpát dítěti do života a rodiny novýho chlapa.