3léta dcera odmítá přijmout nového partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.11.16 20:17

@Burj Chalifa
Zato Vy to zjevně máte v hlavě velmi složité a jako bonus k tomu i velice vybrané chování - viz Vaše všudypřítomné urážky cizích lidí na tomto fóru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.16 20:22

Zakladatelko, Vám přeji, ať Vám to s novým partnerem vyjde a řeči, že Vám nezáleží na dceři, ignorujte. Časem si zvykne, zvlášť, pokud ji má přítel rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
28.11.16 23:38

@Erzsébet Báthory díky už jsem si myslela, ze se snad nikdo nenajde kdo to pochopí aspoň trochu :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
28.11.16 23:58

@Mysis Jestli se váš vztah vyvine v dlouhodobou vážnou známost, časem si pravděpodobně zvykne, ale souhlasím s většinou tady - netlačte na ni, její chování je naprosto normální. A teda upřímně, cizí chlap, který holčičku nezná ani dva měsíce a „porad ji říká, jak ji ma rad. Snesl by ji snad modré z nebe, kdyby to šlo“ by mi přišel trochu podezřelý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
29.11.16 00:11

@blobfish já nevím tak on ma všeobecně rad děti a snaží se ji vynahradit, to co její tatínek prostě nedelal. Mala když přišla za svým pravým tatinkem ze si chce hrát, tak ji řekl jednou dokonce :,, jdi do pr… já nemám čas,, a sedel si u netu a chlastal pivo. To už jsme doma probirali co bylo a takové ty bezne věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
29.11.16 00:13

@blobfish a asi jsem to špatně napsala…jsme spolu sedm týdnů ale scházeli jsme se i před tím než jsme spolu zacali žít…takže se znají déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.11.16 06:11
@Mysis píše:
@blobfish já nevím tak on ma všeobecně rad děti a snaží se ji vynahradit, to co její tatínek prostě nedelal. Mala když přišla za svým pravým tatinkem ze si chce hrát, tak ji řekl jednou dokonce :,, jdi do pr… já nemám čas,, a sedel si u netu a chlastal pivo. To už jsme doma probirali co bylo a takové ty bezne věci…
úžasná volba otce dítěte. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.16 06:19

@Burj Chalifa

Sbalte si ten svůj mindrák a jděte si pokecat do hospody, nikdo tu na Vaše výlevy není zvědavý. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.11.16 07:20
@Erzsébet Báthory píše:
@Burj ChalifaSbalte si ten svůj mindrák a jděte si pokecat do hospody, nikdo tu na Vaše výlevy není zvědavý. ;-)

bacha ať nepraskne žilka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
29.11.16 17:31

@Erzsébet Báthory bud v klidu…pokaždé když vlezu do diskuze…tak tahle osoba ma neustálou potřebu rypat a urážet druhé… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
29.11.16 19:13
@Mysis píše:
@Kkklarka já jsem to asi špatně napsala :mrgreen: myslela jsem to tak ze když jdeme někam společně…třeba tuhle do zoo a me už fakt bolí ruce a zada protože nechce jít…aby ji mohl nachvili vzít nebo zvednout aby viděla třeba tygra nebo tak…nemyslela jsem to tak aby ho milovala hned…ale ona fakt tak začne křičet, ze se lide ohlizeji co ji to děláme…a když chci aby mu venku třeba dala ruku abysme udělali houpy…to mi nepřijde ze bych toho chtěla nějak moc 8o

Jooo takhle :-) tak to bud uplne v klidu, stavalo se ze i po pul roce spolecneho bydleni kdyz muz choval Dominika on po me natahoval ruce s „mamiiiii“ ani nevim kdy se to prehouplo, ted ho nosi v noci na zachod abych se s nim netahala (jsem skoro 25tt) tak obcas natahuje kde ma maminku (je to mamanek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
29.11.16 19:18
@alisekR píše:
Tohle trochu nemůžu pochopit, jak ženský chvíli po rozchodu s otcem svého dítěte lezou do nového vážného vztahu a hned stěhování a všechno… a mají představu, že to že ho milují ony, tak ho musí milovat dítě. Upřednostňují svoje zájmy a pocity nad pocity dítěte, taky mi přijde dost divný, že po 7 týdnech partner neustále říká dítěti, jak ho miluje…měl by mu dát prostor, aby to to dítě cítilo samo a ne mu to dokola tlačit do hlavy :roll: 7 týdnů je hrozně krátká doba a 3 leté dítě už má tady svůj rozoumek.
Kamarádka to udělala přesně tak, manžel se odstěhoval a ona do měsíce přitáhla nového chlapa, starší syn si s ním „údajně“ strašně rozuměl, vykládala to každému na potkání, ten menší ho dokonce hrozně miloval :zed: Starší šel za měsíc do první třídy a jí začala mít problémy, řešilo se to i u školní psycholožky a nakonec se ukázalo, že krok kamarádky byl velmi zbrklý a děti to nedali, jak každému i sama sobě namlouvala…dítě potřebuje čas. Její nový partner dětem nadcházel, aby ho jako měly rády a tak, dnes u nich žije 4 roky a nijak zvláštní péči jim nevěnuje…vše je stejně na kamarádce. Přeci jen jeho děti to nejsou, vystřízlivěl a myslím, že kamarádka taky, i když se snaží na venek hrát idylku.

Ja byla schopna vztahu po rozchodu s otcem ditete za rok a pul…do te doby jsem mela x zajemcu ale s zadnym jsem necitila ze bych si ho nekdy privedla domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.11.16 19:36
@Erzsébet Báthory píše:
Zakladatelko, Vám přeji, ať Vám to s novým partnerem vyjde a řeči, že Vám nezáleží na dceři, ignorujte. Časem si zvykne, zvlášť, pokud ji má přítel rád.

a když to, nedejbože nevyjde? :think:
bude po sedmi týdnech známosti stěhovat dalšího „strejčka“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.11.16 19:39
@Erzsébet Báthory píše:
@Burj ChalifaSbalte si ten svůj mindrák a jděte si pokecat do hospody, nikdo tu na Vaše výlevy není zvědavý. ;-)

á adminka promluvila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.11.16 19:42
@jdukolem píše: á adminka promluvila :lol:

ad EB:
Nikdo? Pasuješ se do mluvčího všech a ještě máš emimiňácký členský mlíko na bradě. :lol: Mimochodem, do hospody nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí