Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Burj Chalifa píše:
ad EB:
Nikdo? Pasuješ se do mluvčího všech a ještě máš emimiňácký členský mlíko na bradě.Mimochodem, do hospody nechodím.
jo je to vtipný, ale možná je to nějaký reinkarnát..
@jdukolem píše:
jo je to vtipný, ale možná je to nějaký reinkarnát..
nás starou gardu nemůže nic rozházet ![]()
@jdukolem píše:
a když to, nedejbože nevyjde?
bude po sedmi týdnech známosti stěhovat dalšího „strejčka“?
To nemůžete stejně vědět nikdy. A neznají se 7 týdnů. Myslím, že paní si určitě tuto otázku kladla nesčetněkrát a stejně Vám na to odpověď nikdo nedá. Lidi tu můžou akorát napsat zkušenosti, a stejně bude každá úplně jiná, to je všechno.
@Burj Chalifa píše:
ad EB:
Nikdo? Pasuješ se do mluvčího všech a ještě máš emimiňácký členský mlíko na bradě.Mimochodem, do hospody nechodím.
Mimochodem, netykáme si. Některé Vaše příspěvky jsou daleko za hranicí slušnosti a v reálu byste si to nedovolila (je to blbec, má to v hlavě jednoduchý, přitom jste toho člověka v životě neviděla - opravdu ubohé). Je to Vaše vizitka.
@Erzsébet Báthory píše:
Mimochodem, netykáme si. Některé Vaše příspěvky jsou daleko za hranicí slušnosti a v reálu byste si to nedovolila (je to blbec, má to v hlavě jednoduchý, přitom jste toho člověka v životě neviděla - opravdu ubohé). Je to Vaše vizitka.
Tady se tyká. Co si kdo myslí o mé vizitce je mi úplně jedno.
@Burj Chalifa píše:
ale že všechno ví, já když byl nováček tak jsem max poznala dle počtu příspěvků kdo je tady jak dlouho. na se ta nepříjemná pravda blbě čte ![]()
@Burj Chalifa píše:
Se netyká. Já Vám vykám a Vy budete taky. To jsem si všimla, internetová hrdinko. Nashledanou.
@Markéta80 píše:
ale že všechno ví, já když byl nováček tak jsem max poznala dle počtu příspěvků kdo je tady jak dlouho. na se ta nepříjemná pravda blbě čte
Fórum je veřejné.
@Erzsébet Báthory píše:
Se netyká. Já Vám vykám a Vy budete taky. To jsem si všimla, internetová hrdinko. Nashledanou.
hm jsem zvědavá jak si vynutíš Vykání
![]()
To je zajímavý, ze vždycky my ženský umíme udělat z jedné diskuze tři ![]()
Ahoj, mám podobný problém. S dcery otcem jsme se rozešli, když holce byl rok, měla jsem pak vztah, 3 roky jsme spolu všichni i bydleli a holka měla přítele ráda. Jenže ten si pak našel jinou a my s holkou byly nějakou dobu samy. Teď mám přítele, známe se už skoro rok, vážné to je 4 měsíce, zatím jen přítel jezdí na víkendy. Začínám holku připravovat na to, že by se k nám mohl nastěhovat, ale strašně narážím
Dcera mi tvrdí, že ho prostě nemá ráda, ale důvod k tomu nemá, což mi sama řekla. A chce, abychom se rozešli. Holce je 7 let, už se s ní dá mluvit a ať se snažím jakkoliv, zatím to je bezvýsledné. Já vím, že nám to trošku komplikuje i fakt, že je přítel cizinec a mluví hlavně anglicky, ačkoliv se kvůli ní snaží naučit česky. Chová se k ní hezky, zatím trochu s respektem (sám dítě nemá). A dcera ho celkem taky “bere”, zapojuje ho do her, komunikuje s ním, čili není to tak, že by ho úplně odmítala a ignorovala. Ale pořád nevím, jak se k tomu postavit
Nechci si nechat od holky diktovat, s kým můžu být, ale zároveň vím, že tohle má velký vliv i na ní. Snažím se jí všechno vysvětlovat, mluvit s ní, ale stále si trvá na svém. Doufám, že jen žárlí a že jí to přejde, ale pořád nevím, co s tím
Má někdo podobnou zkušenost a nějakou radu?
7 leta ti rika, ze ho nema rada? Ptala ses ji na to proc, ceho se boji, vickrat? Ja bych ji respektovala, ona je tam doma, mela by byt u tebe na prvnim miste.
Chlapa bych domu proste nenastehovala na silu, jen se navstevujte a dej tomu cas, at si to sedne…Nebo je nejak nutny bydlet spolu hned?
Pro ni je to cizi pan, mozna se boji, ze te ztraci, co ja vim… Ta „holka“ je, porad jeste, jen 7 leta mala holčička. Co na tom nechapes? Nebrala bych to hned jako obycejny detsky vrtoch a dala bych ji cas.
Příspěvek upraven 27.02.18 v 10:19