Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@BellinkaX píše:neprovokuj, jo?
Tak já se na cvičení vrhla předevčírem, odcvičila jsme cca 5 min, dál jsem nemohla a KO jsem ještě dnes, ani na WC nemužu sednout
.ale beru ATB na zánět nosohltanu, tak nevím, jestli mě to´tak zmohlo kvůli nemoci? Jinak už se cítím dobře. KAždopádně chci cvičit dál, asi ale až doberu ATB. NUTNĚ potřebuju behěm 3 týdnů aspoň trošu zhubnout a zpevnit ![]()
@kaja00 Tak já se do všeho vlezu, protože jsem si koupila o číslo větší věci,
ale přetíká mi hodně břicho a jde to vidět ve všem, co nosím, tak jsem z toho špatný… a taky fyzičku mám hroznou..
Tak snad vydržím a budu se aspoň cítit líp, když už nic ![]()
@luca241 Jj, možná seš oslabená - počkej, až bude líp… Já jsem taky po prvních dvou cvičeních trpěla, že jsem si málem nesedla, ale teď po tom čtvrtým už je to lepší ![]()
Tak vydržíme, holky ![]()
Ahoj holky, dnes jsem zacala level 1, jsem 5 mesicu po porodu a malem jsem po cviceni odpadla. Ale vydrzim!! Bricho pretejka, tak snad se to trosku spravi ![]()
J adneska zacala, za mesic jedu za rodinou a po porodu jesem 10m a porad to teda neni co to bejvalo ![]()
Já jsem po porodu 17m a teprve ted se vlezu do starych jeansu… ale i tak chci sundat 3-5 kilo a hlavne vytvarovat. Strasne dlouho mi ty kila nesla dolu, az teprve upravou jidelnicku. Pak to najednou slo raz dva ![]()
Ja pred otehotnenim zhubla skoro 15 kg a ted jsem zase tam, kde jsem zacinala ![]()
@Anes píše:
Já jsem po porodu 17m a teprve ted se vlezu do starych jeansu… ale i tak chci sundat 3-5 kilo a hlavne vytvarovat. Strasne dlouho mi ty kila nesla dolu, az teprve upravou jidelnicku. Pak to najednou slo raz dva
ja jsem sice oblekla dziny uz po sestinedeli, shodila jsem od porodu 26kilo, z toho 20 bylo tehotenskych, ale furt mam nadvahu. Jidelnicek dela hodne, kdysi jsem chodila k dietologovi a strasne mi to pomohlo, zhubla jsem nekolik velikosti, ale musela jsem drit i v posilovne. Nebylo to ani tak o diete jako o premysleni co kdy jim.
Ahoj holky, tak co makáte??
Já jsem včera vynechala (vůbec jsem se k tomu nedostala),
a dnes je mi jaksi divně, tak uvidíme, jestli se dokopu ![]()
Já před chvílí docvičila šesté cvičení prvního levelu. Svaly už si začínají zvykat. Jen každým dnem čekám měsíčky, takže budu muset taky vynechat. ![]()
Ja vcera poprve, dneska jsem to dopo nestihla, tak snad odpoledne.. ale rano jsem myslela, ze se snad nezvednu ![]()
Zacala jsem i psat jidelnicek tak snad neco dolu pujde
@pikola Já druhý den nemohla ani sejít ze schodů. Bydlíme v třetím patře bez výtahu a byla to muka! Držela jsem se zábradlí a modlila se, ať nikoho nepotkám.
A manžel se mi smál, že chodím jak kačenka. ![]()