30 days shred - začátek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
1.6.14 11:44

Já mám činky půlkilové, není to málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.6.14 11:44
@BellinkaX píše: :cert: neprovokuj, jo? :D
:mrgreen: Promin :oops: :mrgreen:
Chce to vydrzet :pankac: Dobry inspirator jsou kalhoty do kterych se nevejdete :oops: :mrgreen: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
1.6.14 16:23

Tak já se na cvičení vrhla předevčírem, odcvičila jsme cca 5 min, dál jsem nemohla a KO jsem ještě dnes, ani na WC nemužu sednout :lol:.ale beru ATB na zánět nosohltanu, tak nevím, jestli mě to´tak zmohlo kvůli nemoci? Jinak už se cítím dobře. KAždopádně chci cvičit dál, asi ale až doberu ATB. NUTNĚ potřebuju behěm 3 týdnů aspoň trošu zhubnout a zpevnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
1.6.14 16:36

@kaja00 Tak já se do všeho vlezu, protože jsem si koupila o číslo větší věci,
ale přetíká mi hodně břicho a jde to vidět ve všem, co nosím, tak jsem z toho špatný… a taky fyzičku mám hroznou..
Tak snad vydržím a budu se aspoň cítit líp, když už nic ;)

@luca241 Jj, možná seš oslabená - počkej, až bude líp… Já jsem taky po prvních dvou cvičeních trpěla, že jsem si málem nesedla, ale teď po tom čtvrtým už je to lepší ;-)

Tak vydržíme, holky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
1.6.14 17:11

Ahoj holky, dnes jsem zacala level 1, jsem 5 mesicu po porodu a malem jsem po cviceni odpadla. Ale vydrzim!! Bricho pretejka, tak snad se to trosku spravi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.6.14 19:38

Já už se těším, jak si dám do těla! Zítra snad začnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
2.6.14 10:40

J adneska zacala, za mesic jedu za rodinou a po porodu jesem 10m a porad to teda neni co to bejvalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
2.6.14 10:58

Já jsem po porodu 17m a teprve ted se vlezu do starych jeansu… ale i tak chci sundat 3-5 kilo a hlavne vytvarovat. Strasne dlouho mi ty kila nesla dolu, az teprve upravou jidelnicku. Pak to najednou slo raz dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
2.6.14 11:24

Ja pred otehotnenim zhubla skoro 15 kg a ted jsem zase tam, kde jsem zacinala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
2.6.14 11:43

@Anes A jak jsi změnila jídelníček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
2.6.14 11:51
@Anes píše:
Já jsem po porodu 17m a teprve ted se vlezu do starych jeansu… ale i tak chci sundat 3-5 kilo a hlavne vytvarovat. Strasne dlouho mi ty kila nesla dolu, az teprve upravou jidelnicku. Pak to najednou slo raz dva :)

ja jsem sice oblekla dziny uz po sestinedeli, shodila jsem od porodu 26kilo, z toho 20 bylo tehotenskych, ale furt mam nadvahu. Jidelnicek dela hodne, kdysi jsem chodila k dietologovi a strasne mi to pomohlo, zhubla jsem nekolik velikosti, ale musela jsem drit i v posilovne. Nebylo to ani tak o diete jako o premysleni co kdy jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
3.6.14 11:06

Ahoj holky, tak co makáte??
Já jsem včera vynechala (vůbec jsem se k tomu nedostala),
a dnes je mi jaksi divně, tak uvidíme, jestli se dokopu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
3.6.14 11:11

Já před chvílí docvičila šesté cvičení prvního levelu. Svaly už si začínají zvykat. Jen každým dnem čekám měsíčky, takže budu muset taky vynechat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
3.6.14 11:13

Ja vcera poprve, dneska jsem to dopo nestihla, tak snad odpoledne.. ale rano jsem myslela, ze se snad nezvednu :roll:
Zacala jsem i psat jidelnicek tak snad neco dolu pujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
3.6.14 11:15

@pikola Já druhý den nemohla ani sejít ze schodů. Bydlíme v třetím patře bez výtahu a byla to muka! Držela jsem se zábradlí a modlila se, ať nikoho nepotkám. :mrgreen: A manžel se mi smál, že chodím jak kačenka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková