Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Cauky vsem ctoucim, dame si hec? Pustime se do drepovani? Ve více lidech se to lepe tahne. ![]()
Ahoj, já ji mám za sebou s tím že nedělám pouze dřepy ale mám zajetých víc cviků. Je mnoho technik na dřepy, dá se najít na internetu. Za mě nejlepší jsou široký postoj a špičky od sebe, dřep hluboký. Na stehna je to samozřejmě také, ale podle mě spíš k užitku. Zadek se mi pěkně zakulatil, ale jak říkám, cvičím toho víc než dřepy, ale minimální odměna je to, že zmizí celulitida a než že by se kolena odrovnaly, tak mi přijde, že jsou na tom lépe ![]()
@Dabidubidam píše:
Cauky vsem ctoucim, dame si hec? Pustime se do drepovani? Ve více lidech se to lepe tahne.
Můžeme ![]()
@Dabidubidam
ok.. včera jsem to nestihla, ale tak dneska 45 nebo jak je to? A jen tak nebo i se zátěží? Myslím třeba činky.
@Magical-eyes wow, Ty jsi jiny hecar! Jeste nejsem v kondici, takze ja urcite bez zátěže a pro prvni mesic s cilem proste drepovat. Od druheho měsíce pak pojedu to pravidelné navysovani o tech pet za den.
A co Ty?
@Dabidubidam mám pro dnešek splněno
. Zkusím navyšovat po 5 dnech po 5. Vzala jsem to ale se 4 kg navíc.
Tak jo, super! ![]()
@bambule45 píše:
Já četla zrovna předevčírem článek, že dřepy jsou základ.ALE: měly by se dělat denně, tolik, kolik má člověk let. Takže pokud je někomu 20, tak jen 20 dřepů, když je mu 45, tak 45 dřepů.
Podle mě to logiku má a osobně si myslím, že to úplně stačí. Samozřejmě, že pokud někdo teprve začíná, nikdy necvičil nebo hodně dlouho ne, tak začít klidně i na těch 10 - 15 denně.
Jakou to ma logiku, 70lety dedula tolik a 18 lety v plne sile par drepu?
@Dabidubidam to nevadí, já včera i dnes 45 se 4 kg…
I 10 je fajn ![]()
@Dabidubidam píše:
Dnes 30 kousku
Super
, taky pokračuju
, ale přidala jsem na 55.