4m po porodu a vážím, jak před ním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
3.1.11 11:31
Ywett píše:
Tak jsem si pořádně přečetla název diskuze a omlouvám se provokativní příspěvek.
Taky bych to viděla na kombinaci stresu kolem dítěte a vánoc. Držím palce, ať se co nejdřív cítíš líp :palec:

v pohodě, neberu jako provokaci:) spíš trochu závidím :lol: ale snad se to zas spraví, taky sem doufala, že se to zhubne tak nějak samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
3.1.11 12:19

Tak, ja vazim po porodu min, nez pred samotnym tehotenstvim,ale diky me strave mi sice mizi trochu speky ze zadku,za to bricho se mi cokoladama vyplnuje, holt, kojim a nezvladam svoje chute :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
3.1.11 12:44
berunka27 píše:
Já jsem ve 22+1tt a mám nahoře 2,5kg,tak snad taky nenaberu více jak 10kg ted to asi půjde rychlejc nahoru!!!! :think:

nemusí, každá jsme jiná, já jsem si taky myslela, jak to nebude skákat a bylo to naprosto napohodu. A jak píšou maminky, i když se přibere, tak nikde není záruka, že to na mamce musí zůstat. V těhotenství bych nic neřešila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
3.1.11 12:51

To je pravda,u prvního těhu jsem nabrala 12kg,z porodnice odcházela jen se 2 nahoře a za rok zhubla dalších skoro 20kg,ale je to doopravdy asi o tom jak se tělo vypořádá a každá maminka je krásná at s kg navíc nebo bez nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.1.11 14:20

Malinko se mi teda ulevilo. V prvnim tehotenstvi 17, zbylo mi 7 ty byly pryc za 5 tydnu. Ted ta hruza, pres 20 a jsem zvedava za jak dlouho to dolu pujde, teda jestli vubec. No termin mam zitra, tak uz nezbyva tolik dni pro pribirani dalsich kil. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
3.1.11 14:40

Neboj,já ti držím palečky určotě to schodíš,stačí přidat po porodu trochu pohybu a jíst zdravě akg půjdou dolu a i kdyby ne hned,tak jak jsem napsla,každá maminka je krásná at váži kolik chce a vem si,že jsi po dítěti a podívej se někdy na ty mladé holky co ještě děti nemají,tak věř,že nikdy není nic ztraceno :palec: Držím palečky a at se Vám narodí Vaše štěstíčko už co nejdříve :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21734
3.1.11 17:54

tak já třeba teď s vikim nabrala v těhu 11kg. z porodnice jsem šla s 3 kg nahoře a do konce šestinedělí jsem nabrala dalších 2kg ;-) ale u mě to strašlivě udělaly čokolády. měla jsem těhu cukrovku, takže jsem doháněla absťák. teď už to zase pomalu jde dolů (taky nepadnou už 2 tabulky za den, ale tak 1 za 14 dní). důležité je opravdu jíst po menších dávkách a častěji. pak to půjde raz dva. já teda musím jíst dost pravidelně, takže se občas viktor vzteká, ale já si to jídlo prostě připravím a najím se pak s ním na klíně. a po vánocích bych na váhu vůbec nelezla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
3.1.11 21:40

já jsem teda přibrala dvacet kg v tehu:-(, odcházela sem s mínus 10 a ted mam další 3 nahoře a to je prtě venku už nkej ten pátek:-( štve mi to,ale dolu to jit nechce:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová