Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Přijde mi to i zbytečné se takhle ponižovat kvůli šuku.
Přemýšlela jsem nad tím a oni prostě ten šuk chtějí, jinak si to neumím vysvětlit.
Moje jedna kamarádka, je starší, tak říkala, že když její manžel začal být impotentní, tak začal být zároven i celkově agresívní, na všechno, všechny i na ni.
Ted už je několik let spokojeně rozvedená.
@free333 píše:
Přemýšlela jsem nad tím a oni prostě ten šuk chtějí, jinak si to neumím vysvětlit.Moje jedna kamarádka, je starší, tak říkala, že když její manžel začal být impotentní, tak začal být zároven i celkově agresívní, na všechno, všechny i na ni.
Zajímavé. Přitom to umí dneska doktoři řešit, ne?
Koukám, že po pade jsou samé lepší vyhlídky…
@Josef_t píše:
Nikoliv…Je celkem jedno, jestli spolu budou kromě toho sexu okopávat na zahrádce mrkev, koupí si tříkolku a přidají se k motorkářům, nebo budou každý večer diskutovat o vážné hudbě…
Chlapi co již mají krizi středního věku za sebou to mají srovnané a bohyně 50+ co dohání mládí je pro ně nezajímavá. Protože:
Ano, každý chlap 55+ už má nějaký ten šrám a zdravotní omezení a v kapsičce budou mít spíš tabletku nitroglycerinu než prezervativ. Čím více je s tím srovnaný, tím méně je pro něj zajímavá žena, která s tím srovnaná není.
a) když jim půjde jen o to tělesno, budou hledat skutečně mladší…
b) když jim o to tolik nepůjde, může ta padesátiletá holka mít klidně nějaké kilo navíc, ale musí ji bavit okopávat mrkev, jezdit na motorce, chodit na koncerty vážné hudby.
Hehe Pepo, ty ted doma žvaníš po večerech o klasice
a jezdíš na třikolce na zahrádku?.. mam padesat za 8 let.. a doufam, že si jeste zapoguju s punkáčema a vyhraju pár závodů ![]()
@Mango_Lassi píše:
Tak tady přece ta jedna anonymní psala, že to je zoufalé i po piluli.
Asi to není všemocné.
A někteří chlapi to třeba ani brát nemůžou, ze zdrav. důvodů…
@free333 píše:
Tak tady přece ta jedna anonymní psala, že to je zoufalé i po piluli.
Asi to není všemocné.A někteří chlapi to třeba ani brát nemůžou, ze zdrav. důvodů…
Njn. Co se dá dělat. Leda užít si to za mlada a pak už hezky vzpomínat na EM ![]()
Příspěvek upraven 02.10.21 v 08:39
@Mango_Lassi píše:
Njn. Co se dá dělat. Leda užít si to za mláda a pak už hezky vzpomínat na EM
Vidím to stejně… ![]()
Po pade budeme už jen předávat tady své zkušenosti získané v potu a krvi mladším ročníkům…
@Mango_Lassi píše:
Já taky na zákroky chodím s chlapem, který mě uklidňuje. Jinak jsem hysterická
To jsem viděla málokdy.. spíš chodili pohromadě muslimové a cikáni, jeden Kazach nas dokonce hlidal aby na jeho ženu nesahnul doktor nějsk intimněji, občas si opíral loket o rameno pacienta.
Jinak ještě k té kamarádce.
Její Exmanžel pracuje ve svém oboru v podstatě na nejvyšší pozici u nás, co jde, já myslím, že pro tyhle typy chlapů - nadsamců to je i šíleně ponižující, přiznat u doktora svoji impotenci.
To bude stejné i u přítele, až k tomu dojde, neumím si představit, jak s tím někam jde, na to ho znám až moc dobře.
@Mango_Lassi píše:
Ten úbytek testosteronu je celkej prus.er oni pak shukat moc nechtěji.. a kdo by chtel shukat s nekym kdo nema chut
a moc se to řešit efektivne neda
@free333 píše:
@Mango_LassiJinak ještě k té kamarádce.
Její Exmanžel pracuje ve svém oboru v podstatě na nejvyšší pozici u nás, co jde, já myslím, že pro tyhle typy chlapů - nadsamců to je i šíleně ponižující, přiznat u doktora svoji impotenci.
To bude stejné i u přítele, až k tomu dojde, neumím si představit, jak s tím někam jde, na to ho znám až moc dobře.
Ten muj to začal řešit až když jsem si našla chlapa, byl to pro něj šok ![]()
@free333 píše:
@Mango_LassiJinak ještě k té kamarádce.
Já nemám pocit, že by chlapi o tom moc přemýšleli nebo řešili. A pak nadsamec v práci neznamená nadsamec doma. Většinou naopak doma musejí psychický tlak uvolnit.
Je to ale všelijaké, fakt po pade není jistého nic, už jsem na to psychicky připravená a dá se říct, dopředu srovnaná. Díky EM ![]()
@free333 píše:
Přemýšlela jsem nad tím a oni prostě ten šuk chtějí, jinak si to neumím vysvětlit.Moje jedna kamarádka, je starší, tak říkala, že když její manžel začal být impotentní, tak začal být zároven i celkově agresívní, na všechno, všechny i na ni.
Mohu potvrdit, že náladičky také mívá. Naštěstí jsem typ co mu típne vajgla hned v začátku. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Já nemám pocit, že by chlapi o tom moc přemýšleli nebo řešili. A pak nadsamec v práci neznamená nadsamec doma. Většinou naopak doma musejí psychický tlak uvolnit.Je to ale všelijaké, fakt po pade není jistého nic, už jsem na to psychicky připravená a dá se říct, dopředu srovnaná. Díky EM
@Mango_Lassi píše:
Já nemám pocit, že by chlapi o tom moc přemýšleli nebo řešili. A pak nadsamec v práci neznamená nadsamec doma. Většinou naopak doma musejí psychický tlak uvolnit.Je to ale všelijaké, fakt po pade není jistého nic, už jsem na to psychicky připravená a dá se říct, dopředu srovnaná. Díky EM
Já mám pocit, že už nás to nakonec může jen pozitivně překvapit.
A ani se nemusí dít cokoliv spešl, postačí, když se pouze nenaplní slabá třetina těch hororových scénářů.
@Mango_Lassi píše:
Taky mi to E-mimi hodně pomáhá, člověk si pak říká, že by mohlo být mnohem mnohem mnohem hůř… ![]()