55+ a jejich možnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40431
2.10.21 08:29
@Mango_Lassi píše:
Přijde mi to i zbytečné se takhle ponižovat kvůli šuku.

Přemýšlela jsem nad tím a oni prostě ten šuk chtějí, jinak si to neumím vysvětlit.

Moje jedna kamarádka, je starší, tak říkala, že když její manžel začal být impotentní, tak začal být zároven i celkově agresívní, na všechno, všechny i na ni.

Ted už je několik let spokojeně rozvedená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.21 08:32
@free333 píše:
Přemýšlela jsem nad tím a oni prostě ten šuk chtějí, jinak si to neumím vysvětlit.

Moje jedna kamarádka, je starší, tak říkala, že když její manžel začal být impotentní, tak začal být zároven i celkově agresívní, na všechno, všechny i na ni.

Zajímavé. Přitom to umí dneska doktoři řešit, ne?
Koukám, že po pade jsou samé lepší vyhlídky…

• Citovat
  • Upravit
15332
2.10.21 08:32
@Josef_t píše:
Nikoliv…

Je celkem jedno, jestli spolu budou kromě toho sexu okopávat na zahrádce mrkev, koupí si tříkolku a přidají se k motorkářům, nebo budou každý večer diskutovat o vážné hudbě…

Chlapi co již mají krizi středního věku za sebou to mají srovnané a bohyně 50+ co dohání mládí je pro ně nezajímavá. Protože:
a) když jim půjde jen o to tělesno, budou hledat skutečně mladší…
b) když jim o to tolik nepůjde, může ta padesátiletá holka mít klidně nějaké kilo navíc, ale musí ji bavit okopávat mrkev, jezdit na motorce, chodit na koncerty vážné hudby.

Ano, každý chlap 55+ už má nějaký ten šrám a zdravotní omezení a v kapsičce budou mít spíš tabletku nitroglycerinu než prezervativ. Čím více je s tím srovnaný, tím méně je pro něj zajímavá žena, která s tím srovnaná není. :jazyk:

Hehe Pepo, ty ted doma žvaníš po večerech o klasice :lol: a jezdíš na třikolce na zahrádku?.. mam padesat za 8 let.. a doufam, že si jeste zapoguju s punkáčema a vyhraju pár závodů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
2.10.21 08:34
@Mango_Lassi píše:

Tak tady přece ta jedna anonymní psala, že to je zoufalé i po piluli.
Asi to není všemocné.

A někteří chlapi to třeba ani brát nemůžou, ze zdrav. důvodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.21 08:35
@free333 píše:
Tak tady přece ta jedna anonymní psala, že to je zoufalé i po piluli.
Asi to není všemocné.A někteří chlapi to třeba ani brát nemůžou, ze zdrav. důvodů…

Njn. Co se dá dělat. Leda užít si to za mlada a pak už hezky vzpomínat na EM :)

Příspěvek upraven 02.10.21 v 08:39

• Citovat
  • Upravit
40431
2.10.21 08:37
@Mango_Lassi píše:
Njn. Co se dá dělat. Leda užít si to za mláda a pak už hezky vzpomínat na EM :)

Vidím to stejně… :)

Po pade budeme už jen předávat tady své zkušenosti získané v potu a krvi mladším ročníkům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
2.10.21 08:39
@Mango_Lassi píše:
Já taky na zákroky chodím s chlapem, který mě uklidňuje. Jinak jsem hysterická

To jsem viděla málokdy.. spíš chodili pohromadě muslimové a cikáni, jeden Kazach nas dokonce hlidal aby na jeho ženu nesahnul doktor nějsk intimněji, občas si opíral loket o rameno pacienta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
2.10.21 08:40

@Mango_Lassi

Jinak ještě k té kamarádce.

Její Exmanžel pracuje ve svém oboru v podstatě na nejvyšší pozici u nás, co jde, já myslím, že pro tyhle typy chlapů - nadsamců to je i šíleně ponižující, přiznat u doktora svoji impotenci.

To bude stejné i u přítele, až k tomu dojde, neumím si představit, jak s tím někam jde, na to ho znám až moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
2.10.21 08:41
@Mango_Lassi píše:

Ten úbytek testosteronu je celkej prus.er oni pak shukat moc nechtěji.. a kdo by chtel shukat s nekym kdo nema chut :nevim: a moc se to řešit efektivne neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
2.10.21 08:44
@free333 píše:
@Mango_Lassi

Její Exmanžel pracuje ve svém oboru v podstatě na nejvyšší pozici u nás, co jde, já myslím, že pro tyhle typy chlapů - nadsamců to je i šíleně ponižující, přiznat u doktora svoji impotenci.

To bude stejné i u přítele, až k tomu dojde, neumím si představit, jak s tím někam jde, na to ho znám až moc dobře.

Ten muj to začal řešit až když jsem si našla chlapa, byl to pro něj šok 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.21 08:45
@free333 píše:
@Mango_Lassi

To bude stejné i u přítele, až k tomu dojde, neumím si představit, jak s tím někam jde, na to ho znám až moc dobře.

Já nemám pocit, že by chlapi o tom moc přemýšleli nebo řešili. A pak nadsamec v práci neznamená nadsamec doma. Většinou naopak doma musejí psychický tlak uvolnit.

Je to ale všelijaké, fakt po pade není jistého nic, už jsem na to psychicky připravená a dá se říct, dopředu srovnaná. Díky EM :)

• Citovat
  • Upravit
15332
2.10.21 08:47
@free333 píše:

Mohu potvrdit, že náladičky také mívá. Naštěstí jsem typ co mu típne vajgla hned v začátku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
2.10.21 08:48
@Mango_Lassi píše:
Já nemám pocit, že by chlapi o tom moc přemýšleli nebo řešili. A pak nadsamec v práci neznamená nadsamec doma. Většinou naopak doma musejí psychický tlak uvolnit.Je to ale všelijaké, fakt po pade není jistého nic, už jsem na to psychicky připravená a dá se říct, dopředu srovnaná. Díky EM :)
:P Ja se z tebe picnu Mango :P :* :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
2.10.21 08:52
@Mango_Lassi píše:
Já nemám pocit, že by chlapi o tom moc přemýšleli nebo řešili. A pak nadsamec v práci neznamená nadsamec doma. Většinou naopak doma musejí psychický tlak uvolnit.Je to ale všelijaké, fakt po pade není jistého nic, už jsem na to psychicky připravená a dá se říct, dopředu srovnaná. Díky EM :)

Já mám pocit, že už nás to nakonec může jen pozitivně překvapit.
A ani se nemusí dít cokoliv spešl, postačí, když se pouze nenaplní slabá třetina těch hororových scénářů.

• Citovat
  • Upravit
40431
2.10.21 09:03
@Mango_Lassi píše:

Taky mi to E-mimi hodně pomáhá, člověk si pak říká, že by mohlo být mnohem mnohem mnohem hůř… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí