Týden po ovulace, slabá narůžovělá krev a později hnědé špinění

12
11.1.20 13:28

7dpo dopol slaba krev.. A za hodinu hnědá.. Jde o nidacni?

Holky. Jsem tu skoro nová.. 9 mes se snažím o 3 miminko.. A dnes.. Cca týden po ovu.. Mám slabou krev.. Růžovou.. Při curani..a za hodinu na to.. Hnědé špinění… Brala jsem 4 mes clostylbegitt.. Plus ovitrelle.. Nevyšlo to.. Teď jsem již nebrala nic v cyklu.. A mám to dostat 19.1… Myslíte? :oops:
Upravuji… Je mi 40..deti 15 a 9…drive jsem to neřešila, nepamatuji si to.. Vysadila prášky a bylo.. Teď to bylo jiné, asi věkem.. Tudíž jsem se dnes lekla… :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2250
11.1.20 17:21

@yanickaa muze i nemusi musite vyckat bohuzel :( drzim pestiky at se vam brzy treti detatko povede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 21:26

Omlouvam se za anonym, mam tu zname a nechci vyvolavat paniku :) snazime se uz par mesicu o miminko a tenhle cyklus je vse jine. 16. jsem mela ovulaci tak jsme se s manzelem snazili a 6 dpo jsem mela jednorazove slabounky naruzovely vytok. Nejak jsem to neresila, ale vcera vecer me povolivalo v podbrisku a kdyz jsem se utirala po sexu, byla tam trosicka cerstve krve. Ms ma dorazit az 1.3., tak jsem myslela, ze jen dorazila driv nez obvykle, ale dnes opet nic, jen dopoledne krec v podbrisku jako pri ms. Dnes jsem 9 dpo, na test je jeste brzy, delam si hrozne nadeje, ale bojim se zklamani. Mela jste nektera neco podobneho? :)

• Citovat
  • Upravit
5127
25.2.20 21:43
@Anonymní píše:
Omlouvam se za anonym, mam tu zname a nechci vyvolavat paniku :) snazime se uz par mesicu o miminko a tenhle cyklus je vse jine. 16. jsem mela ovulaci tak jsme se s manzelem snazili a 6 dpo jsem mela jednorazove slabounky naruzovely vytok. Nejak jsem to neresila, ale vcera vecer me povolivalo v podbrisku a kdyz jsem se utirala po sexu, byla tam trosicka cerstve krve. Ms ma dorazit az 1.3., tak jsem myslela, ze jen dorazila driv nez obvykle, ale dnes opet nic, jen dopoledne krec v podbrisku jako pri ms. Dnes jsem 9 dpo, na test je jeste brzy, delam si hrozne nadeje, ale bojim se zklamani. Mela jste nektera neco podobneho? :)

Podle mě by to mohlo být i uhnízdění. Já sem byla na KET ale 6. Den po transferu sem taky jednorázové zakrvácela ale pak nic teda za 5 dní znova a tak do 9Tt a teď sem 17+4 TT. Nic méně taky se mi to jednou stalo po sexu a těhotná sem nebyla. Bude hold muset vydržet do 1.3. ale moc držím palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 21:54

@Srabek Ja kdybych nemela ten naruzovely kremovy vytok dva dny predtim, tak bych cekala, ze mi jen praskla nejaka cevka pri sexu a neresila bych to, ale i ta bolest v podbrisku.. :) jinak zadne priznaky zatim nemam, jen ted vecer ve vane koukam, ze mam natekla prsa a akne v dekoltu, ale to neni nic neobvykleho, obcas se mi to behem cyklu stava, tak tomu neprikladam dulezitost :)
Dekuju moc, taky drzim palecky at je vse v poradku a miminko vam dela radost :) trochu jsi mi dala nadeji, tak uvidime :) asi to stejne nevydrzim a testnu jeste pred ms, jestli nedorazi :)

• Citovat
  • Upravit
5127
25.2.20 22:02
@Anonymní píše:
@Srabek Ja kdybych nemela ten naruzovely kremovy vytok dva dny predtim, tak bych cekala, ze mi jen praskla nejaka cevka pri sexu a neresila bych to, ale i ta bolest v podbrisku.. :) jinak zadne priznaky zatim nemam, jen ted vecer ve vane koukam, ze mam natekla prsa a akne v dekoltu, ale to neni nic neobvykleho, obcas se mi to behem cyklu stava, tak tomu neprikladam dulezitost :)
Dekuju moc, taky drzim palecky at je vse v poradku a miminko vam dela radost :) trochu jsi mi dala nadeji, tak uvidime :) asi to stejne nevydrzim a testnu jeste pred ms, jestli nedorazi :)

To nedělej fakt vyckej mohla by si bejt třeba zbytečně zklamaná a nebo to může odejít s případnou ms a zbytečné budeš mít oči pro pláč. Nic méně já měla jednou negativní test i 14 dní po vynechány ms a těhotná sem byla :hug: ja si s temahle vécma užila svy a i sem teď hledala kdy je uhnízdění u normálního těhotenství :lol: už sem po druhém ivf tak uz ani nevím jak to normální funguje :) jinak nateklý prsa mám i před ms normálně. Moc děkuju a dej vědět jak si dopadla. I když to nevyjde teď není všem dnům konec mi se snažily 8let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 22:18

@Srabek ja prave mivam posledni tri cykly zvetsena prsa nezavisle na ms, ale tak, ze si toho vsima i manzel :D vlastne on me na to dnes take upozornil, ze jsou nejake vetsi :)
Ja testovala pred ms jen prvni mesic snazeni, pak me to preslo, ale vzdycky jsem se hrozne sledovala :D posledni dva cykly jen ze zvyku hmatam cipek a sleduju hlen kvuli ovulaci, abych mela aspon trochu prehled, jinak resime ted stehovani a v praci taky pribylo starosti.. tenhle cyklus ale ovulace vysla na vikend bez toho naseho rostaka, manzelovo syna z prvniho vztahu, meli jsme vyroci a byli jsme na vikend pryc :) tak by bylo fajn, kdyby se zrovna po tomhle zadarilo :)
Pani, 8 let.. to je neco, to vas obdivuju, museli jste si vytrpet dost, ale povedlo se!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.20 13:33

Ja jsem měla nidacni krvaceni 8DPO a tvalo 3 dny, ted jsem 28tt. Ale dva měsíce před tim jsem taky špinila 7DPO a přišla ms normálně, takze to nic neznamená. Doktor mi řekl, že poprvé se to prostě neuchytilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.20 11:12

Tak ja jsem dneska 11 dpo a asi prichazi menstruace, mam zase ruzovy vytok a bolest jako pri ms, ale tedy prisla nejak brzy mrska :) no nic, tak si protrpet cerveny tyden a zase hura do akce :roll:

• Citovat
  • Upravit
5127
27.2.20 11:57
@Anonymní píše:
Tak ja jsem dneska 11 dpo a asi prichazi menstruace, mam zase ruzovy vytok a bolest jako pri ms, ale tedy prisla nejak brzy mrska :) no nic, tak si protrpet cerveny tyden a zase hura do akce :roll:

To mě mrzí ale tak příště to vyjde zkus to podporit nějakej má vitaminkama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.20 13:30

@Srabek tak zase zmena, ms to asi jeste neni, krev byla jen na papire, tak jsem si dala intimku a nic, dnes mam denni, tak jsem si skocila ve chcili volna na wc, protoze jsem citila mokro a intimka cista a po utreni velke mnozstvi bilkoveho hlenu s krvi.. tak ja nevim, jestli je to prichazejici ms nebo co :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex