7měsíční si vynucuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1671
5.9.15 13:29

@j.a.n.i1 preju abys byla :palec: Ale to pro sce deti jsme kazda :dance: i kdyz je dame na 15 minut do ohradky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
5.9.15 13:34
@Lucie66 píše:
@j.a.n.i1 ze by super matka?

jéé ty se máš, toho já nikdy nedosáhnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
5.9.15 13:35
@Lucie66 píše:
@j.a.n.i1 ze by super matka?

Ano, evidentně superžena, nevaří, nečůrá, nekaká, nepere, nepřebírá poštu, neuklízí…A nebo žije v garsonce s hajzlíkem uprostřed místnosti, jinak si to nedovedu vysvětlit. Taky mám ohrádku a když vytírám, jdu mejt vanu, wc, pro poštu, do pračky atd, tak tam malou šoupnu s něčím co nezná a jsme spokojený obě. A necejtim se kvůli tomu bejt špatná máma. No a to vztekání, taky to u nás bylo, ale bylo to spojený s růstem zubů, teď aktuálně se žádnej neklube a mám nejhodnější holčičku pod sluncem (10m). Řvát jsem nenechávala nikdy, prostě jsem měsíc v kuse nosila, chovala, mazlila, nevařila a neuklízela, nebo až po večerech kdy už šla malá spinkat. Nijak jsem jí tím nerozmazlila, když se prořízly zoubky, tak si zase jela po svym a bez vztekání.

• Citovat
  • Upravit
2940
5.9.15 13:37
@brko píše:
Tak já bych určitě křičet-plakat nenechala, resp. třeba z ohradky bych ji vyndala a nabídla jinou činnost. Já vždycky vyhodnotím, nakolik je situace pro dítě bezpečná a dle toho jednám. Např malá chce hrabat v tatínkove tašce s ostrým nářadím-nedovolím, ale nabídnu druhou brašnu, kde má jen nějaké oblečení. Scény s nedovolenym přístupem kamkoli neznámé, máme totiž všechny dveře otevřené, takže děti můžou jít, kam chtějí, a to už od doby, kdy se plazily. Když jsem šla na wc, tak jsem prostě šLa-buď za mnou dítě prilezlo, nebo si dál hrálo. U vaření-to samé.

stejný jak u nás, občas jsem někde něco zahradila protože puberťákův pokoj :roll: :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
5.9.15 13:41

@Lucie66 @Pifinka ani jedna jste nepochopila že Jana nehaní ohrádku ani se nevytahuje. Jinak pro poštu jsem chodila s dítětem, zas taková frajerka nejsem abych ho nechala doma samotný. Ve špíně nehnijem, uvařeno máme a dokonce se stíhám věnovat i sobě.
edit: a na záchod chodím taky, nekálím pod sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
5.9.15 13:42

@Pifinka presne mame 2 patra litam pro postu, dolu do sklepa do pradelny, nekdy ji vezmu jenze v jedny ruce kos a v druhe holka 10kg je i dost takze za me ohradka super hraje si tam pokud uz tam byt nechce vyndam, ale tech 10 minut tam v poho vydrzi joooo a mimo jine mame psa 40kg je skvela ale ohradka je jistota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
5.9.15 13:43

@Blackova.K tak na me postacka neceka nez holku obliknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.9.15 13:45

Ohradka není řešení pro situaci, že dítě pláče, protože něco nebo nekam chce. Mám dvě děti 21 mesicu od sebe, bez ohradek, chuvicek, nikdy se jim nic nestalo. Do úklidu je zapojuju, je to součást dne stejně jako děti. Nenutim je, aby si hrály. Natož jen ve svém pokoji. Ne, nejsem supermatka a ano, je to náročné, ale nesla jsem do mateřství proto, abych si hl zjednodušila. Interakce mezi matkou, dítětem a možným nebezpečím dá dětem víc než bezpečnostní prvky, díky kterým nemusí být obě strany tolik ve střehu.

• Citovat
  • Upravit
Pifinka
5.9.15 13:48
@Blackova.K píše:
@Lucie66 @Pifinka ani jedna jste nepochopila že Jana nehaní ohrádku ani se nevytahuje. Jinak pro poštu jsem chodila s dítětem, zas taková frajerka nejsem abych ho nechala doma samotný. Ve špíně nehnijem, uvařeno máme a dokonce se stíhám věnovat i sobě.
edit: a na záchod chodím taky, nekálím pod sebe.

No vidíš a já mám pocit že ohrádku haní a vytahuje se, že je lepší máma než my, co občas dáme dítě do ohrádky. A s chápáním jsem opravdu nikdy potíže neměla, ale i tak ti děkuji za péči.

• Citovat
  • Upravit
2940
5.9.15 13:49
@Lucie66 píše:
@Blackova.K tak na me postacka neceka nez holku obliknu

pošťačky u nás chodí k baráku. A v zimě jsem jen oblíkla bundu, případně čepku otázka cca 20 vteřin.
Bez dítěte bych nešla, omdlím na schodech a to moje dítě se doma zblázní, než ho někdo najde. Když sebou fláknu po cestě, tak se sice asi bouchne ale bude u mě tudíži pomoc dostane rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
5.9.15 13:49
@ncc1701 píše:
Ohradka není řešení pro situaci, že dítě pláče, protože něco nebo nekam chce. Mám dvě děti 21 mesicu od sebe, bez ohradek, chuvicek, nikdy se jim nic nestalo. Do úklidu je zapojuju, je to součást dne stejně jako děti. Nenutim je, aby si hrály. Natož jen ve svém pokoji. Ne, nejsem supermatka a ano, je to náročné, ale nesla jsem do mateřství proto, abych si hl zjednodušila. Interakce mezi matkou, dítětem a možným nebezpečím dá dětem víc než bezpečnostní prvky, díky kterým nemusí být obě strany tolik ve střehu.

Ovšem tady nikdo neřekl, že dává dítě do ohrádky když pláče… to je trochu mimo.

• Citovat
  • Upravit
2940
5.9.15 13:50
@Pifinka píše:
No vidíš a já mám pocit že ohrádku haní a vytahuje se, že je lepší máma než my, co občas dáme dítě do ohrádky. A s chápáním jsem opravdu nikdy potíže neměla, ale i tak ti děkuji za péči.

ne, ona se ptala na těch 10-15 minut na co je ten čas potřeba. To mě by teda zajímalo taky. O tom že by ohrádka byla na prd nebo ji používaly neschopné matky jsem nečetla nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.9.15 13:50

@Pifinka
Dobře, tak obecně.
Ohradka není řešení.

• Citovat
  • Upravit
1671
5.9.15 13:51

@Blackova.K :zed: to nema cenu at kazdy dela jak umi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
5.9.15 13:52
@Blackova.K píše:
pošťačky u nás chodí k baráku. A v zimě jsem jen oblíkla bundu, případně čepku otázka cca 20 vteřin.
Bez dítěte bych nešla, omdlím na schodech a to moje dítě se doma zblázní, než ho někdo najde. Když sebou fláknu po cestě, tak se sice asi bouchne ale bude u mě tudíži pomoc dostane rychle.

Tak to jo, to je fakt lepší nechat dítě fláknout hlavou o schody, než ho nechat počkat doma v teple v ohrádce, kde se mu nemůže nic stát… Jdu radši s holkou ven, protože to jsou teda zase názory, že mi to hlava nebere. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML