7měsíční si vynucuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pifinka
5.9.15 13:52
@Blackova.K píše:
pošťačky u nás chodí k baráku. A v zimě jsem jen oblíkla bundu, případně čepku otázka cca 20 vteřin.
Bez dítěte bych nešla, omdlím na schodech a to moje dítě se doma zblázní, než ho někdo najde. Když sebou fláknu po cestě, tak se sice asi bouchne ale bude u mě tudíži pomoc dostane rychle.

Tak to jo, to je fakt lepší nechat dítě fláknout hlavou o schody, než ho nechat počkat doma v teple v ohrádce, kde se mu nemůže nic stát… Jdu radši s holkou ven, protože to jsou teda zase názory, že mi to hlava nebere. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1671
5.9.15 13:54

@Pifinka presne jak u blazna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@Pifinka píše:
Tak to jo, to je fakt lepší nechat dítě fláknout hlavou o schody, než ho nechat počkat doma v teple v ohrádce, kde se mu nemůže nic stát… Jdu radši s holkou ven, protože to jsou teda zase názory, že mi to hlava nebere. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

No tak většina matek má reflex že dítě chrání i při omdlívání. Jinak ano dítě budu tahat sebou, než aby zůstalo třeba 10 hodin samo v bezpečí postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
@ncc1701 píše:
@Pifinka
Dobře, tak obecně.
Ohradka není řešení.

Tak on ani nikdo neříkal, že ohrádka je řešení. Mě se zdá, že jste si dneska vzaly všechny špatný prášky děvčata. Ztráta času tady. Papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Pifinka
5.9.15 13:56
@Blackova.K píše:
No tak většina matek má reflex že dítě chrání i při omdlívání. Jinak ano dítě budu tahat sebou, než aby zůstalo třeba 10 hodin samo v bezpečí postýlky.

Tak to už se fakt musim smát. Reflexy při omdlívání jsou fakt silná káva… Vy jistě ještě stihnete dát při tom omdlívání dítěti napít, sváču a poučíte ho, aby nechodilo daleko než se proberete. OMG!!

• Citovat
  • Upravit
2940
5.9.15 13:57
@Lucie66 píše:
@Blackova.K :zed: to nema cenu at kazdy dela jak umi

když nemám odpověď tak mlátím hlavou :mrgreen: jo a před tím ještě někoho napadnu, jak dospělé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
5.9.15 13:59

@Blackova.K hlavne ze ty si super kvalitka…To nema cenu jak jsem rekla at kazdy dela co chce a jak chce zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.9.15 13:59
@Ali-Ali píše:
a kam dal plazici se nebo lezouci dite, kdyz ho musis nechat 15min samotne?

ja davala do ohradky tak 2× denne na tech 10-15min. byly tam hracky, ktere jinde nemela a tech 15min tam v klidu zmakla. narozdil treba od lehatka, kde silela, protoze nechtela byt pripasana.

ja chapu, ze nekdo ma dite, ktere si v kuchyni 20 min hraje s kastrolama a je v klidu, kdyz mama neco dela. ani jedno moje takove neni a v okamziku nekam mizi, lezou, splhaji. v dobe kdy sotva udelali prvni krok byli schopni vylezt na jidelni stul a tam se postavit. coz uznavam, ze neni pripad v 7m, ale jsou i jine nastrahy :nevim:

Nechala jsem lezoucí dítě hrát si prostě v jiné místnosti, zatím jsem vařila v kuchyni. Když chtěl, dolezl si do té kuchyně za mnou. Byt jsem měla zabezpečený tak, aby nikde nic nesnědl, nestrhl, neskřípnul se. Pokud bych musela na 15 minut z bytu, šel by se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
5.9.15 14:04
@Pifinka píše:
Tak to už se fakt musim smát. Reflexy při omdlívání jsou fakt silná káva… Vy jistě ještě stihnete dát při tom omdlívání dítěti napít, sváču a poučíte ho, aby nechodilo daleko než se proberete. OMG!!

to je jak rozhovor s puberťákem, ode zdi ke zdi :lol: Prostě já mám pravdu, já jsem nejlepší a všichni co mají jiný názor jsou uplně blbý.
Nikdo tady ze sebe nedělá super matky, je to diskuze od slova diskutovat.

@Lucie66 píše:
@Blackova.K hlavne ze ty si super kvalitka…To nema cenu jak jsem rekla at kazdy dela co chce a jak chce zdar

jj to já jsem, neomylná, všechno vím, všechno znám. A takových nás tady jsou mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
5.9.15 14:04
@Svistice píše:
Nechala jsem lezoucí dítě hrát si prostě v jiné místnosti, zatím jsem vařila v kuchyni. Když chtěl, dolezl si do té kuchyně za mnou. Byt jsem měla zabezpečený tak, aby nikde nic nesnědl, nestrhl, neskřípnul se. Pokud bych musela na 15 minut z bytu, šel by se mnou.

Tak nějak, většinou sakra rychle dolezlo. To samé když jsem šla s prádlem, na záchod, otevřít pošťačce… nechat takhle malé dítko 15 minut samotný bych se bála, ani od spícího jsem mimo dosah chůvičky nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.9.15 14:05
@Pifinka píše:
Tak to jo, to je fakt lepší nechat dítě fláknout hlavou o schody, než ho nechat počkat doma v teple v ohrádce, kde se mu nemůže nic stát… Jdu radši s holkou ven, protože to jsou teda zase názory, že mi to hlava nebere. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Zkus příště prezentovat své názory jinak, pak by se ti tu diskutovalo lépe.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
5.9.15 14:07
@Pifinka píše:
Tak on ani nikdo neříkal, že ohrádka je řešení. Mě se zdá, že jste si dneska vzaly všechny špatný prášky děvčata. Ztráta času tady. Papa :mavam:

My? My nejsme vytocene jako nekdo ;)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
5.9.15 14:08

Opravdu tu někdo dává dítě do ohradky a jde z bytu pryč???

• Citovat
  • Upravit
33005
5.9.15 14:11

@Ga Briela Ještě odpověď pro zakladatelku. Pokud nechceš, aby lezla někam, kam nechceš nebo dělala věci, které nechceš, tak prostě v tomhle věku fyzicky dítě zneškodnit (vzít ho a odnést jinam, zabavit ho něčím jiným). Na chvilky typu záchod (moje dítě teda chodilo se mnou, když chtěl, nám to doma neva), vynést koš apod. bych ho nechala někde zabezpečené (postýlka, ohrádka) vysvětlila, že musím pryč a klidně nechala 5 minut rozčilovat. ale bydlím v přízemí, takže já tohle nemusela praktikovat. K pošťačce a do popelnice to mám 5 kroků z bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
5.9.15 15:15
Na mě jo, máme to tři patra dolů a na chodbě zimu. Malé dám punčosky, dam ji do manducy a tradaaa. Pokud postačka nemá čas čekat, dá mi oznámení do schránky.
@Lucie66 píše:
@Blackova.K tak na me postacka neceka nez holku obliknu
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect