Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dospěli ano. Ale asi jsem fakt divna. Všichni v okolí se ptali co a jak a jeho vlastni rodiče ani n ani když jim volal?
a třeba fakt nechtěli volat sami zpět, aby ho třeba nevzbudili, kdyby odpočíval po operaci. Co ty víš?
@Anonymní píše:
Dospěli ano. Ale asi jsem fakt divna. Všichni v okolí se ptali co a jak a jeho vlastni rodiče ani n ani když jim volal?
Tak samozřejmě, normální by bylo se zajímat, ale pokud to neudělali, je to jejich věc. A rozhodně nepřísluší zrovna tobě se do toho montovat.
@Anonymní píše:
Asi jsem. Chtěla bych Vás vidět v situaci kdy Vaše dítě jde na operaci a vy ani nebudete vědět co a jak. Vás by to nezajímalo?
Upřímně řečeno, vyndání šroubů nepovažuju za operaci a to že je tátovi vyndavali jsem se od něj dozvěděla mezi řečí asi po týdnu. Funguji na systému žádné zprávy = dobré zprávy a již několikrát se mi potvrdilo, že ty špatné se člověk dozví rychle a to i v době, kdy mobil bylo něco velikosti kufru.
A vás by to nemrzelo? Z vašeho pohledu. Manzela dost. Normalne jsou totiž v kontaktu porad a denně.
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím o anonym. Manžel včera nastupoval do nemocnice na zákrok. Na vydelaní šroubů. Tchanovci včera volali jen me zda nepotřebují pomoct s dětmi. Ale dnes se manzelovi ani neozvali. Manžel volal otci a ten to nebral a ani ne zavolal zpět. Chci zavolá tchyni a pěkně ji od plic něco říct. Sice budu opet ta zla ale proste me to stve a manžela mrzí.
Pokud je tvůj manžel dospělý a svéprávný, pak nechápu, proč by jsi to měla řešit ty. A ano, máš pravdu, pak budeš opět ta zlá. To děláš často?
@Anonymní píše:
A vás by to nemrzelo? Z vašeho pohledu. Manzela dost. Normalne jsou totiž v kontaktu porad a denně.
jako pokud děláš takové scény před ním tak se nediv že ho to mrzí, měla bys mu říct to co tady píšeme my tobě a hned by to neviděl takhle, jak kdyby jim na něm nezáleželo
@Anonymní píše:
pokud teda jsou v kontaktu pořád tak by tě spíš mělo zajímat jestli se nestalo něco jím, když se neozvali a né být uražená že neskáčou kolem tvého manžela
@Anonymní píše:
@jenny.fields ale on volal otci a ten to nebral. Jsou to jeho rodiče a ani me nevolali zda to dopadlo dobře nic. Za celý den se ani neozvali. Volala jen večer a to mě.
a co se pokusit uklidnit. být ta chytřejší a místo nějakého ječení na ně zavolat a poprosit, jestli by mu nezavolali, že je mu líto, že mu nevolají. A ať to zůstane mezi vámi, že jsi je navedla na to, aby mu zavolali. Účel to splní, manžel bude rád. Diplomacie, to je to, co je potřeba se naučit.
@ka2ka píše:
pokud teda jsou v kontaktu pořád tak by tě spíš mělo zajímat jestli se nestalo něco jím, když se neozvali a né být uražená že neskáčou kolem tvého manžela
To už mě taky napadlo.
A tvuj muz nema obcanku, ze to resis ty? Davat mi snacha kazani za to, zda jsem volala ci nevolala synovi, poslu ji, kam slunce nesviti.
Nevím, jak to funguje jinde..ale u nas by brali zmeskane volání ode mne jako info, že jsem v pořádku a už by mi nevolali, abych mohla odpočívat.. ![]()
@ka2ka píše:
osobně by mě taky napadlo to samé a místo vztekání se bych začala zjišťovat, jestli jsou v pořádku… Proto jsem se na začátku také zakladatelky ptala, jaké mají mezi sebou standardně vztahy.
Asi jsem. Chtěla bych Vás vidět v situaci kdy Vaše dítě jde na operaci a vy ani nebudete vědět co a jak. Vás by to nezajímalo?