A opět tchánovci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.17 21:15

@Doe_Jane scény nedělam. Sam mi to říkal a byl smutný. Taky se obávám zda se něco nestalo ale tchyně je v práci a kdyby se něco stalo tchánoni to by se ke mně doneslo.

• Citovat
  • Upravit
Terisos

Třeba ho nechtěli rušit… Telefon třeba neslyšeli a pak si řekli, že třeba spí… A zavolají zítra. Je něco jiného po operaci volat dítěti školou povinnému a dítěti, co už je dospělý a ženatý… Fakt zbytečne prudíš. Tvoříš si akorát domněnky…

• Citovat
  • Upravit
27767
@nozu píše:
osobně by mě taky napadlo to samé a místo vztekání se bych začala zjišťovat, jestli jsou v pořádku… Proto jsem se na začátku také zakladatelky ptala, jaké mají mezi sebou standardně vztahy.

asi tak, ale zakladatelka se radši nafučí, že oni nekomunikují s nimi místo aby se teda ozvala jestli jsou o. k. že se neozvali je to skvělá záminka jak proč jim zavolat a zjistit proč teda nevolají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.2.17 21:16
@ka2ka píše:
pokud teda jsou v kontaktu pořád tak by tě spíš mělo zajímat jestli se nestalo něco jím, když se neozvali a né být uražená že neskáčou kolem tvého manžela

Přesně to samé mě napadlo taky. Ale tak zakladatelce je nejspíš jedno, jestli jsou v pořádku, tak nad tímhle vůbec nepřemýšlí.

• Citovat
  • Upravit
27767
@Anonymní píše:
@Doe_Jane scény nedělam. Sam mi to říkal a byl smutný. Taky se obávám zda se něco nestalo ale tchyně je v práci a kdyby se něco stalo tchánoni to by se ke mně doneslo.

a jak by se to k tobě doneslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
@Anonymní píše:
A vás by to nemrzelo? Z vašeho pohledu. Manzela dost. Normalne jsou totiž v kontaktu porad a denně.

Tak kdybych třeba porodila a naši nenapsali, tak by mě to určitě mrzelo, ale pokud bych byla po nějaké standardní operaci, tak bych to nijak neřešila.
A to, že něco manžela zamrzí, ti přeci nedává právo chtít volat jeho rodičům a seřvat je za to? Až manželův zaměstnavatel bude přidávat všem 10% a manželovi nepřidá, tak do té firmy zavoláš a budeš to řešit za něj?
Napsala bych jeho rodičům sms, že manžel je v pořádku, a tím by to pro mě haslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.2.17 21:18

Ahoj zakladatelko,

jako jo, mrzelo by mě, kdyby se mi mí nejbližší neozvali, jak jsem na tom…
Ale možná si toho do teď nevšimli, že mají zmeškaný hovor. A nebo ho nechtějí rušit, kdyby spal a tak… A možná, jak už tady někdo psal, řešili něco důležitějšího:-( Zítra se mu určitě ozvou…
A jinak já jako snacha bych se do tohohle nepletla, nechtěla bych dělat zbytečný rozbroje :) A ještě mě napadlo, že mohli volat přímo do nemocnice a mluvit se sestrou, jak se operace zdařila..syna nechtěli budit, rušit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.2.17 21:23
@Sněženka25 píše:
jako jo, mrzelo by mě, kdyby se mi mí nejbližší neozvali, jak jsem na tom…

Tak mě třeba ne, tady zastávám zásadu, že se ozývá ten v nemocnici (případně se informuji u sestry, pokud je to něco vážného), ale nevolám jemu, protože on potřebuje mít klid a je na něm, kdy bude mít chuť a sílu volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
9.2.17 21:27

Proč to hledat chceš řešit Ty? Tohle by si měl vyřídit manžel sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
9.2.17 21:31
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím o anonym. Manžel včera nastupoval do nemocnice na zákrok. Na vydelaní šroubů. Tchanovci včera volali jen me zda nepotřebují pomoct s dětmi. Ale dnes se manzelovi ani neozvali. Manžel volal otci a ten to nebral a ani ne zavolal zpět. Chci zavolá tchyni a pěkně ji od plic něco říct. Sice budu opet ta zla ale proste me to stve a manžela mrzí.

Fakt nestačím zírat 8o co bys jí jako chtěla říkat? Tak může manžel zkusit zavolat znovu, nebo je tedˇuraženej že mu nezavolal zpět? Neřeš kraviny a buď ráda že zákrok dopadl dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
9.2.17 21:34
@Anonymní píše:
A vás by to nemrzelo? Z vašeho pohledu. Manzela dost. Normalne jsou totiž v kontaktu porad a denně.

A kolik ze je manzelovi? Uz mu bylo 18?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.2.17 21:37
@Anonymní píše:

A co by mě na tom mělo mrzet? Prostě bych jim zavolala večer znova a možná tak poznamenala, že je fajn, že už ten telefon našli… Na druhou stranu, občas taky o půlnoci zjistím, že mi někdo v poledne volal :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
9.2.17 21:47

Přijde mi že čtu špatně. Jako seřvat je za takovou banální věc je dost mimo, pak tu vznikají diskuze, jak jsou tchýně bezdůvodně zlé. Nezlob se, ale nech to na manželovi a hlavně mu neotloukej o hlavu, jak jsou zli, že mu nezavolali zpět. Naopak buď vděčná, že ti nabídli pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
9.2.17 21:48

Tak už se asi nedozvím, jak by zakladatelka zjistila, že tchán je v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.2.17 21:50

No tebe bych, zakladatelko, chtela mit doma za snachu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie