A opět tchánovci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4213
9.2.17 22:01

Téma by se mělo přejmenovat na „A opět snacha“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.2.17 22:01
@Anonymní píše:
@ka2ka a kdo jecel? Já normalne slušne volala. Ze člověk napíše ze od plic něco říct neznamená že budu řvát jak pominuta. Boha jeho?

Ale znamená, akorát když jsi zjistila, že ti tu nikdo za to neplácá po rameni, tak to má najednou jiný význam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4213
9.2.17 22:02
@Anonymní píše:
@ka2ka a kdo jecel? Já normalne slušne volala. Ze člověk napíše ze od plic něco říct neznamená že budu řvát jak pominuta. Boha jeho?

Promiň, ale z tvého vystupování to pominuté chování čiší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
9.2.17 22:03

Víš ono je velkým rozdíl když jde na nějaký zákrok malý dítě a dospělý a ženatý chlap :mrgreen:
Ty tohle řešit asi nemusíš a nic by to nevyřešilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 22:05

Jen úvod byl psány v afektu a možná vyzněl. Když jsem diskuzi zakládala tak už jsem tchyni volala ale nebrala to. Jsem zvykla ze tu na emimi si každý pobere vse po svem. A jen kopejte. Dnes byl dlouhý den.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.17 22:05

@Gábinkaa9 porad je to tvoje dítě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.17 22:06

@Gábinkaa9 jak to myslíš že to řešit nemusím?

• Citovat
  • Upravit
5425
9.2.17 22:12

Zakladatelko, svého muže miluješ, oslavuješ a přes nekonečnou lásku zapomínáš na pár věcí; tvůj muž není středobodem vesmíru, tchánovci si třeba myslí, že je lepší zavolat až za dva dny, aby nerušili syna po zákroku, aby nerušili lékaře, kteří zpočátku jistě provádí častější kontroly. Taky si uvědom, že tento zákrok běžně není životu ohrožující a pravděpodobně jsou tchánovci o krapet moudřejší než ty a uvědomují si to. A že tchán nezavolal zpět, napadlo tě že mohl zmeškaný hovor přehlédnout? Prostě zmačkl tlačítko a nevšimnul si. Jak píšou holky, chováš se jak kdyby tvůj muž nebyl dítětem tchánovců, ale tvoje dítě. Chováš se vztahovačně a ještě bezdůvodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.2.17 22:16
@Anonymní píše:
@Doe_Jane scény nedělam. Sam mi to říkal a byl smutný. Taky se obávám zda se něco nestalo ale tchyně je v práci a kdyby se něco stalo tchánoni to by se ke mně doneslo.

Tvůj muž je až tak lítostivý? :mrgreen: Mě po císaři volala máma až čtvrtý den při propouštění :nevim: Vůbec jsem nepátrala po tom, proč se nestará. Však je člověk v nemocnici v péči lékařů, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 22:18
  • Citovat
  • Upravit
962
9.2.17 22:20

Chcipam smichy:D fakt dobra diskuze. Hlavne tedy hlavni prispevek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 22:21

@Borůvka1990 jj. Je celý dva dny nejedl a nepil. Mé tedy volali. A byla jsem za to moc ráda. Nemá cenu tu cokoliv psát. Únava a stres dela hodně. Hold každý to snasíme jinak a hold každý to má v rodině jinak.

• Citovat
  • Upravit
27767
9.2.17 22:23
@Anonymní píše:
@Borůvka1990 jj. Je celý dva dny nejedl a nepil. Mé tedy volali. A byla jsem za to moc ráda. Nemá cenu tu cokoliv psát. Únava a stres dela hodně. Hold každý to snasíme jinak a hold každý to má v rodině jinak.

a nejedl a nepil protože je tak lítostivý a nebo protože před narkozou se běžně a po narkoze se běžně nejí a nepije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 22:25

@ka2ka protože se běžne před narkozou nepije.

• Citovat
  • Upravit
390
9.2.17 22:33
@Borůvka1990 píše:
Tvůj muž je až tak lítostivý? :mrgreen: Mě po císaři volala máma až čtvrtý den při propouštění :nevim: Vůbec jsem nepátrala po tom, proč se nestará. Však je člověk v nemocnici v péči lékařů, ne? :mrgreen:

A tím se ještě chlubíš, jo? To vydáváš za normu, jo? To je otřes. Fakt to má každý doma dost jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová