A opět tchánovci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
9.2.17 22:37
@amylon píše:
A tím se ještě chlubíš, jo? To vydáváš za normu, jo? To je otřes. Fakt to má každý doma dost jinak.

Co je otřesného na tom neprudit někoho v porodnici telefonáty? Pokud si bude chtít povídat, tak zavolá, jinak chce mít svatý klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 22:40

Jak jsem psala v úvodu. Opravdu si voláme skrz každý prd. Viz to ze mi volali skrz deti a pomoc. Proto mi neslo do hlavy ze by se neozvali co a jak. Hlavně když nebylo jisty zda na ni půjde. Manzela to mrzelo z toho důvodu že se mu to stalo při sportu ne poprvé a jeho otec dost vysiloval když se to stalo.
Ale ono je lepší hned psát jaka jsem hysterka. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5425
9.2.17 22:42
@amylon píše:
A tím se ještě chlubíš, jo? To vydáváš za normu, jo? To je otřes. Fakt to má každý doma dost jinak.

To máš pravdu, stejně tak každý dospělý nežádá být obskakován jako miminko, víme? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.2.17 22:42

Hold každý to máme nastaveny jinak a moji mamku by asi mrzelo kdybych se ji neozvala. @j.a.n.i1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.2.17 22:44
@ka2ka píše:
a nejedl a nepil protože je tak lítostivý a nebo protože před narkozou se běžně a po narkoze se běžně nejí a nepije?
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.2.17 22:45

@EvaG A tvoje máma je snad po císaři v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.2.17 22:47
@Anonymní píše:
Jak jsem psala v úvodu. Opravdu si voláme skrz každý prd. Viz to ze mi volali skrz deti a pomoc. Proto mi neslo do hlavy ze by se neozvali co a jak. Hlavně když nebylo jisty zda na ni půjde. Manzela to mrzelo z toho důvodu že se mu to stalo při sportu ne poprvé a jeho otec dost vysiloval když se to stalo.
Ale ono je lepší hned psát jaka jsem hysterka. :mrgreen:

No, nevím zda si hysterka, ale reakce objektivně vzato hysterická byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.2.17 22:48

@j.a.n.i1 ne ale mrzelo by ji ze bych se ji ja neozvala. Můj strejda skončil v nemocnici na popaleninovym a dost ji mrzelo ze se to nedozvěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 22:51

@j.a.n.i1 zkus od tři nespat. Pak strávit dopoledne u lékaře jít do práce pro deti s dětmi na trénink úkoly a pak jednej s klidnou hlavou. Jo každý jsme jiný.

• Citovat
  • Upravit
102087
9.2.17 22:53

@EvaG Tak ale že by to byl první kontakt od porodu tam psáno nebylo, předpokládám, že dcera napsala, že je vnouče na světě, pouze matka volala až 4 den, což mi přijde zcela normální. Ano, kdyby dcera neposlala ani sms o vnoučeti, to by mi taky přišlo divné, to souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4213
9.2.17 22:54
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 zkus od tři nespat. Pak strávit dopoledne u lékaře jít do práce pro deti s dětmi na trénink úkoly a pak jednej s klidnou hlavou. Jo každý jsme jiný.

Ale tchánovci ti nabízeli pomoc s dětmi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
9.2.17 22:57
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 zkus od tři nespat. Pak strávit dopoledne u lékaře jít do práce pro deti s dětmi na trénink úkoly a pak jednej s klidnou hlavou. Jo každý jsme jiný.

Tak kdyz ti byla nabidnuta pomoc, proc ji nevyuzijes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
@j.a.n.i1 píše:
@EvaG Tak ale že by to byl první kontakt od porodu tam psáno nebylo, předpokládám, že dcera napsala, že je vnouče na světě, pouze matka volala až 4 den, což mi přijde zcela normální. Ano, kdyby dcera neposlala ani sms o vnoučeti, to by mi taky přišlo divné, to souhlasím.

Píšeš zprávně, muž byl po císaři u dětí a on dával všem vědět že jsme v pořádku. Mě pak máti volala čtvrtý den, v den kdy nás propouštěli. Pochopila jsi to správně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@renduli jj. To jo. Ale také jsem psala ze tchyně je celý den v práci.
Ze prakticky by to platilo jen na patek. A to už je v pohodě. A hlavně bez nervů.

• Citovat
  • Upravit
610
9.2.17 23:00

Kristova noho proč řešíš takovou blbost. Jo zamrzí to, ale takhle kvůli tomu vyšilovat? Můj manžel byl na zákroku loni 2X a myslíš, že tchyně mu volala jak mu je? V den druhé operace mu volala a něco po něm chtěla ať jí někam zajde. Tak jí řekl jako jestli je normální, že je po operaci. A co myslíš že ona řekla? Ty jsi po operaci? Hm asi jsem zapomněla a ani se nezeptala jak dopadl nebo jestli má bolesti. A co taky jsem měla z toho dělat kovbojku? Nechce nechce tak co věšet se kvůli toho nikdo nebude. Tebe se aspoň zeptali zda potřebuješ pomoct, mě se třeba tchyně nezeptala vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová