A zase ta tchýně...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
17.9.11 19:02

I já mám takovou tchýni, nikdy více :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikoltea
17.9.11 19:19
:-D
  • Citovat
  • Upravit
Nikoltea
17.9.11 19:21

I ty máš takou tchýni? Jenže Wiola asi měla pravdu,pomoct jsem mohla.

• Citovat
  • Upravit
1139
17.9.11 20:16

Jsou to báby střelený, co říct?!Chudáci manželé, často se stává, že se omlouvají za své nemožné matky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.11 20:24

Radši jako anonym, protože nikdy nevím kdo čte a nerada bych se s někým z rodiny dostala do konfliktu.

Já si myslím, že slušné by bylo, kdyby tě o to poprosila, vždyť nejsi žádná služka.

Já jsem taky dělala vždycky všechno. Umývala jsem nádobí, žehlila, vysávala, vytírala atd. Nikdy mi neřekla děkuji a jen uměla přijít a říct: „je potřeba vytřít koupelnu a záchod“!
A to jsem za přítelem (teď už manželem) jezdil občas na víkend a to 300km!
Jednou jsem si dovolila odpoledne na chvíli lehnout, protože mi bylo zle. Mezitím začala ona vytírat, tk jsem za ní šla a hezky jsem řekla, že na mě mohla ťuknout, že bych jí pomohla. Odpověděla mi, že jsem dost stará na to, abych věděla co mám dělat. Tím u mě skončila!

Dneska se biju do hlavy, že jsem si tak nechala s.at na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
Nikoltea
17.9.11 20:32

Kdybych to měla vše psát od začátku její naschvály atd.tak by jsem napsala román,potřebovala jsem poradit tak jsem napsala do diskuze: tchýně do všeho nám mluví,viz.Nikoltea.Ona přišla za mým že její bratr s ním potřebuje mluvit,ale akorát měl telefon se zakázníkem-to bylo řečí že s někým tak dlouho mluví,že její bratr jeho strýc s ním potřebuje mluvit a on má hovor.Což byl se zákazníkem domluvený že si v tu hodinu zavolají.Začala se rozčilovat že nesekl s telefonem a nezačal mluvit se strýcem.Tak jí vysvětlit že když byl se zákazníkem domluvený tak to byla slušnost nezavěsit telefon,když se na němčem domlouvali-nepochopila,asi slušnost pro ni cizí slovo. No a tak vešla za mnou do jiného pokoje kde jsem byla,protže jsem přítele nechtěla rušit při hovoru,přišla telefonovala se svým bráchou a mě řekla:pojd žehlit. Ale neřekla co. Jo to se přítel omlouval,že ona už je taková a už jiná nebude,protože už má přes 60 let,že to u ní musím přehlížet,a mám se naučit s ní vycházet.
Anonymní tak to je taky sada.

• Citovat
  • Upravit
Nikoltea
17.9.11 20:34

Pak jsem se dozvěděla že to bylo povlečení pod kterým jsem měla spát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.11 20:46

Niko já si myslím, že by se k tobě měla chovat slušně a přece není nic těžkého přidat slovo prosím a nebo pomohla by jsi mi.
Já už teď taky na rozkaz: „je potřeba vytřít“ neraguju a to tam už jezdíme s dítkem taky jen na víkend a jednou za čas.

možná příště, až po tobě zas něco takhle štěkne, zkus říct, že jí ráda pomůžeš a že nemá zač. :think:

An. 20:24

• Citovat
  • Upravit
Nikoltea
17.9.11 20:55

mohla,ale ona si většinou ho huby nevidí.To samé když mě řekla aby jsem na sporák dala plotýnku do žlábků,tak dávám plotýnku do žlábků a ona se sehne aby se podívala jestli je to opravdu ve žlábkách,řekla jsem jí že to ve žlábkách je,tak dala ještě pod plotýnku ruku,jestli to tak opravdu je.To samé s ostružinama-voláme si s mojím a ona někak se dostala k telefonu a povídá:kde seš?Tady se mají sbírat ostružiny a ty tu nejsi.
Jenže můj mě říká že ona už je taková,že ona se nezmění,ktomu je to vdova s jedináčkem.

• Citovat
  • Upravit
50166
17.9.11 21:32

Baba je teda pěkně drzá, chová se k tobě, jak k dceři, která jí musí poslouchat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikoltea
17.9.11 21:42

Co s ní dělat?Nic.Ještě jak přítel říkal že se s ní mám naučit vycházet.a nemluvě taky o tom,že chtěla posbírat maliny,řekla mému že potřebuje posbírat maliny tak můj řekl mě.Tak jsem šla posbírat maliny,přijdu a myslíš že poděkovala?To slovo asi nezná.Tak jsem říkala přítelovi potom že nepoděkovala a řekl:za co by ti měla děkovat když si jí nic neudělala? Tak jsem mu připoměla maliny,nechtěl se o tom bavit. :zed:

• Citovat
  • Upravit
50166
17.9.11 21:44

Tak se příště na ní vyprdni a nic nedělej, at si jde sama na maliny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikoltea
17.9.11 21:52

Já bych tam už nejradši nedošla,už jí mám plné zuby!

• Citovat
  • Upravit
50166
17.9.11 21:55

Klidně bych tam šla a nic nedělala, dokud se baba nenaučí základní pravidla slušného chování - poprosit a poděkovat. Tohle se učí děti už ve školce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikoltea
17.9.11 22:02

To se nenaučí.Přítel se mě zastal co se týče toho žehlení a na ty maliny už zapoměl si myslím,stane se nebot vím že dnes měl hodně práce,co se týče jeho práce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová