A zase ty finance:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.5.14 11:39
@evill píše:
Ne to mi normalni neprijde. Stejne jako mi neprijde normalni, ze mu zakladatelka nerekne, ze nejake penize potrebuje. Oni spolu neumi komunikovat, mit rodinu je neco jako vest firmu. Mohou spolu vest firmu lidi, kteri spolu neumi komunikovat? Jiste, mohou ale pokud se spolu komunikovat nenauci, tak ta firma zrejme brzo krachne. Kdyz nereknu spolumjiteli, ze mame financni problemy, a budu si pujcovat bokem, vede to zase a znova jenom ke krachu.

Ano krachne to mas pravdu..ale my kdy mluvime jsou tak vikendy..kdyz ma konicky po praci vraci se tak v 9 vecer a jde si pak pustit film a mit svuj klid. s problemy by me poslal nekam a ja jdu v 9chrnet protoze jsem za cely den ko

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.14 11:46
@evill píše:
Ja bych tak vzivoze manzela pred rodici neztrapnila. Abych jemu o penize nerekla a rekla mame, ze on mi dava malo at mi neco nekoupi. V tom manzelstvi proste neni respekt ani ucta. Vsichni vidi jen strasneho manzela, o ktereho by si kolo neopreli. Ja to teda vidim z obou stran.Příspěvek upraven 13.05.14 v 11:40

Tp jsem ani neztrapnila!! S mamkou kdyz jdeme na nakup tak to mahazeme na pas a ze nic nechce ze to zaplati!! I kdyz prijede tak doveze pro decka atd. Vzdy ji davam penize a nechce..nikdy jsem neskemrala!!

• Citovat
  • Upravit
69235
13.5.14 11:47
@evill píše:
Ja bych tak vzivoze manzela pred rodici neztrapnila. Abych jemu o penize nerekla a rekla mame, ze on mi dava malo at mi neco nekoupi. V tom manzelstvi proste neni respekt ani ucta. Vsichni vidi jen strasneho manzela, o ktereho by si kolo neopreli. Ja to teda vidim z obou stran.Příspěvek upraven 13.05.14 v 11:40

neztrapnila bys manžela? Čtešco píše? Říká mu říká, ale on s ní o tom nehodlá mluvit a nedává jí, vyvádí kvůli zimním botám pro vlastní dítě, ale vydělá 35000 měsíčně. A když ona nemá peníze na jídlo, tak jí nedá nebo dá 2000. Takže Neztrapnila? On je trapnej.

Zakladatelko, přestala bych mu vařit večeře, ať si za svůj plat kupuje rohlík se salátem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
13.5.14 11:49
@Anonymní píše:
@evill promin ale rikam!!!
Naposledy jsem obj.boty pro malou na zimu aby mela a to byla z toho hadka velika, zda ty boty potrebuje atd..to jsme se pohádali hodne..
Kdyz jsem mu řekla jestli mi něco posle na jidlo ze uz nemam tak rekl ze se podiva jestli tam neco ma(ten mesic mi jeste nedal) a to mi pak poslal 2t
Nevim kdo vse tu pise, kolik mate deti..cetla jsem tu mnoho diskuzi jak za jidlo, jen za jidlo pro 4clenou rodinu utratí tak 8-10t..tak nechapu co odsuzujete ze me nestaci 8-9t na vse!!!

V uvodnim prispevku jsi ale psala, ze jsi takove povahy, ze se mu o penize stydis rict. Takze jestli je zas vsechno jinak, a info ted z tebe poleze jak z chlupate deky nema to smysl. Jestli je vsechno jinaj, tak si vyber prispevky, ktere ti na to pasuji. A nebo vis co? Rovnoj se rozved, proc to tu vubec resis? Mas doma sobecke hovado, kdyby ti nenakoupila mama posli byste hlady, sice byste pul mesice jedli teple vecere z kvalitnich surovin ale pak zili uz s nulou na uctu. Nech si vymerit alimenty jak ti tady nekdo radil (ze pry budou krasne), prestehuj se. I kdyby si dostala na alimentech 10.000,– (coz nedostanes to nema vymerene ani svagr, ktery ma pres sto tisic), tak budes mit se svou materskou 16.000. Z toho si zaplatis najem, nevim odkud jsi treba 9000,– nejake energie 1000,– pliny 1000,– skolku 300,–. A zbyde ti asi na tyden teplych veceri z kvalitnich surovin. Po zbytek mesice vas muze zivit maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.5.14 11:50

Ahoj, můžu se taky přidat. Musím říct, že jsem poslední dobou na manžela strašná. Už mě to moc štve. Naše výplata je fuč během pár dnů. Jsem na mateřské děti jeden rok, dva roky a osm. Nakoupím mléka, plíny, jídlo /nejstarší a manžel má bezlepkovou dietu takže jídlo drahší několikanásobně/. Moje rodičovská 7000 a jeho plat 20 000 nestačí. Stále jen řešíme finance a náš vztah jde někam. Naposled jsem nejstarší vysvětlovala, že dovolená fakt nepřipadá v úvahu, naštěstí je rozumná, ale mě je to moc líto. Asi mi moc neporadíte. Jen jsem se potřebovala někde vykecat. Díky.

Příspěvek upraven 13.05.14 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.5.14 11:52
@evill píše:
V uvodnim prispevku jsi ale psala, ze jsi takove povahy, ze se mu o penize stydis rict. Takze jestli je zas vsechno jinak, a info ted z tebe poleze jak z chlupate deky nema to smysl. Jestli je vsechno jinaj, tak si vyber prispevky, ktere ti na to pasuji. A nebo vis co? Rovnoj se rozved, proc to tu vubec resis? Mas doma sobecke hovado, kdyby ti nenakoupila mama posli byste hlady, sice byste pul mesice jedli teple vecere z kvalitnich surovin ale pak zili uz s nulou na uctu. Nech si vymerit alimenty jak ti tady nekdo radil (ze pry budou krasne), prestehuj se. I kdyby si dostala na alimentech 10.000,– (coz nedostanes to nema vymerene ani svagr, ktery ma pres sto tisic), tak budes mit se svou materskou 16.000. Z toho si zaplatis najem, nevim odkud jsi treba 9000,– nejake energie 1000,– pliny 1000,– skolku 300,–. A zbyde ti asi na tyden teplych veceri z kvalitnich surovin. Po zbytek mesice vas muze zivit maminka.

já jsem sem taky chtěla napsat o tom, že by se měla ještě hůř, kdyby si měla platit bydlení, ale pak jsem to smázla, tam to tak jednoduchý není..pokud mají byt nebo barák spolu, tak by ji musel vyplatit. smůlu by měla, pokud manžel koupil byt před manželstvím, pak by to bylo jakjsi psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.14 11:53

A nikde jsem nepsala ze je manzel hrozny!!!
Ano maka a ja chci aby mel jidlo kdyz prijede a aby si odpocinul, staram se o nej, alr byla byvh rráda aby si toho vazil!! ale kdyz v sobotu sedi u pc a oak jde do posilky a ja pípnu jestli nechce misto posilky pracovat a pal byt s detmi tak to se pohadame ze mu nemam nic prikazovat..

Me jde jen o to ze se strani detem, chtel chlapecka ale s tim se jen privita..ma necely rok.. A jde mi o to ze mi tak hodi upocene veci z posilovny a pak se pta jestli jsem mu ke vyprala, kdyz mu neco na tp reknu tak rekne a na co me tady ma?? A jsme u toho ze on nás zivi?? Proto ta diskuze abych so udelala obrazek co živéni je..
A neboj se ja nemlcim, ale co se mu nelibi skonci hadkou jako dnes..

• Citovat
  • Upravit
5345
13.5.14 12:06
@CokeLady píše:
manžel není hrozný… :mrgreen: po práci má každý den koníčky, přijde domu, pustí si film a chce mít klid, o víkendu se věnuje svým koníčkům a posilovně, ze svého platu ti dává 2-3 tisíce, z čehož platíš vše. O jeho příjmech a výdajích nic nevíš. Děti ho nezajímají. IDEÁLNÍ MANŽEL :mrgreen: :mrgreen: Jsi vtipná holka ;) Na co tě má? No na to vaření a praní. :nevim:

a sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
13.5.14 12:08

Přečetla jsem diskusi, a nechápu jak to může mít někdo takto doma zavedené.
jak jste to měli, než jste měli děti??
my máme společné peníze.
Tak pokud ti nechce dát víc peněz, abys měla na kvalitní potraviny, jak uvádíš, hold budeš muset ušetřit právě na těch potravinách.
Zas osobně si myslím, že vyjít z 9tis pro čtyři lidi je krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.14 12:13

Uu bych to ukoncila!!
Ja chtela jen vědět kdyz manžel rika dokola ze on vydelava a ja se staram, ze on nas zivi..tak jsem si chtela udelat jen obrazek co opravdu živeni je.. dekuji za nazory a diskuzi ukoncuji

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.5.14 12:14
@kubykula píše:
a sex :mrgreen:

kdo vi jestli, jestli si neodskoci s nejakou pipkou v satnach/sprchach v posilce :zed:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.5.14 12:16

Diskuse je od toho, aby se diskutovalo.

Pokud ti vadi, ze jsme ti tu povetsinou napsaly, ze tvuj manzel je sobecke hovado a ty si mu neumis rict o penize a velke nakupy za tebe plati maminka - tak to si nemusela v tom pripade diskusi zakladat - pokud si teda chtela slyset, ze vase manzelstvi je normalni, tak neni. Nez byt s tim, co ty mas doma, tak radeji rozvedena s radne vymerenymi alimenty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.14 12:16

Já to mám doma podobné.

• Citovat
  • Upravit
mončís
13.5.14 12:21

Já asi nikdy nepochopim, ze jsou oddelene penize. Jsem na materske a mame s pritelem spolecny ucet. O vsem spolu mluvime. Pritel mel take hodne konicku( je to sportovec) ale co si nasel novou casove narocnou praci tak sli konicky stranou a venuje se hlavne nam. O vikendu pak neco podnikame. Ja bych s takovym byt nemohla. Radim at si to na mesic s temi financemi co mas ty zkusi, jinak totiz asi neuveri ze je to sakra malo!

• Citovat
  • Upravit
2275
13.5.14 12:27

@Hanka1 :palec: přesně jak jsem psala hned na začátku. I alimenty a své výživné by měla vyšší než 3litry na měsíc.
Ale chápu zakl. není to příjemné číst, že to není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí