Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Naše děti už jsou velké, ale na balkonové dveře sahat nemohly, při věšení jsem je měla otevřené dokořán.
Při instalaci plastových oken jsme zrovna nainvestovali do klik se zámkem, který se dá zamknout ve třech polohách (zavřeno, otevřeno a ventilačka), takže tohle by mohlo být také elegantní řešení.
Taky jsem už párkrát byla zamčená na balkóně. Pak jsem dceru instruovala, kam má dát kliku a ve správný okamžik jsem do nich šťouchla a bylo. Teď už je velká, tak se mnou pokaždé na balkon nechce (ale zavírá mě), ale když byla menší, brávala jsem si ji s sebou. I v zimě.
Pridavam čerstvou zkušenost a radu
. Kdyz dceři bylo 2,5 chtěla zamnou za balkon a povesila se na kliku a nahoru uz ji to dat neslo. Naštěstí byl doma táta tak bouchani uslyšel a otevřel. Jinak bych asi musela z panelaku volat na kolemjdoucí z 6patra
.
Mame hned okno vedle balkonovek tak ze kdyz jdu na balkon nechávám kliku od okna ve vodorovné poloze jako na plne větrání a kdyby něco tak si z venku strcim do okna a otevřu si kliku od balkonu. Naštěstí ta klika od okna je o 20cm vyšší nez od balkonu tak tam holka nedosáhla ![]()
No tak pardon,to jsem nevedela,ze to tu nekdo psal,necetla jsem celou diskusi
.
Jinak dobry napad je to s tou mikinou.