Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
však to právě ani neřeším jak se tu někdo ptal, proč jsem s ním šla na rande když jsem neplánovala nějaký vážný vztah a budoucnost..nemůžu plánovat nic. V současné době ani nechci. Ale spíš jsem přišla pro názor těch, které třeba zažili..občasné randění mi nevadí ale dělit se s ním v loži vážně nechci
ale jakým právem? víš neber to ve zlém, nemyslím to osobně - chápu, že ti jdeo jakousi exkluzivitu - prostě aby spal jen s tebou - ale co za to nabízíš? vztah ne, soulož může mít kdekoliv (jak sama píšeš) - co je na tobě tak extra, co mu můžeš dát co jiná nemá, aby tedy ta exkluzivita z jeho strany pro tebe byla? Až budeš znát odpověď na toto, tak bude šance.. ale jinak? Proč by měl? To co nabízíš může mít v mnoha podobách jinde.. musíš nabídnout víc.
Jinak - píšu jen jak to na mě působí - lžeš sama sobě do kapsy - ten lehký nezávazný vztah o jaký ti jde, není bohužel v tvém podání věrohodný. Na mě to působí - podle toho, co píšeš zcela naopak.. ale do hlavy ti jistě nevidím, jen popisuju své dojmy
@jdukolem píše:
ale jakým právem? víš neber to ve zlém, nemyslím to osobně - chápu, že ti jdeo jakousi exkluzivitu - prostě aby spal jen s tebou - ale co za to nabízíš? vztah ne, soulož může mít kdekoliv (jak sama píšeš) - co je na tobě tak extra, co mu můžeš dát co jiná nemá, aby tedy ta exkluzivita z jeho strany pro tebe byla? Až budeš znát odpověď na toto, tak bude šance.. ale jinak? Proč by měl? To co nabízíš může mít v mnoha podobách jinde.. musíš nabídnout víc.
Jinak - píšu jen jak to na mě působí - lžeš sama sobě do kapsy - ten lehký nezávazný vztah o jaký ti jde, není bohužel v tvém podání věrohodný. Na mě to působí - podle toho, co píšeš zcela naopak.. ale do hlavy ti jistě nevidím, jen popisuju své dojmy
v něcem trefa, v něčem vůbec. Ano, vztah typu nezávazných rande mi v současné době nevadí..mám dost práce (jak s dětmi, tak v zaměstnání a dalším vzdělávání se, taky mám nějaké koníčky). Ale pokud bych s někým měla lézt do postle tak s vidinou, že už by to pak bylo vážné..nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně. A co můžu nabídnout? Toho je právě dost na mimotělní úrovni
tu tělesnou umí poskytnout kdejaká rozkročnožka, takže tímto bych spíš nezaujala ![]()
@Burj Chalifa píše:
Jo, podnikovej uslintanej obšourník. Něčím husičky udivit musí, tak mele na první schůzce o drahých dovolených, dobře situovaném příbuzenstvu a koupi auta.Ten chlap je leda k smíchu.
možná se v něčem nemýlíš…ano o určitých věcech bych já osobně taky na schůzce spíš pomlčela. přemýšlím, jestli to nepramení z nějaké jeho nejistoty. z toho, že se pořád motá s ženskýma v kruhu…není si jist sám sebou a třeba si myslí, že tohle udělá dojem..a ono to asi pokaždé dojem udělá, ale jen na určitý typ holek, u kterých on pak zjistí, že je vlastně nechce..a tak nešťastně hledá dál, ale zapomíná změnit taktiku
přitom mě pár věcmi zaujal..jen si toho asi není vědom protože mu to přišlo třeba nepodstatné.
Člověče a kolik ty toho o něm víš? kolik bytů má - jakým způsobem je získal, kolik aut a v jak moc pojizdnem stavu, kolik expedic a kolik na účtě. To fakt vypadá, žes nikoho nelovila. Jo a dej si pozor aby ses nepíchla do prstu o trn, to máš pak na sto let. ![]()
@Anonymní píše:
v něcem trefa, v něčem vůbec. Ano, vztah typu nezávazných rande mi v současné době nevadí..mám dost práce (jak s dětmi, tak v zaměstnání a dalším vzdělávání se, taky mám nějaké koníčky). Ale pokud bych s někým měla lézt do postle tak s vidinou, že už by to pak bylo vážné..nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně. A co můžu nabídnout? Toho je právě dost na mimotělní úrovnitu tělesnou umí poskytnout kdejaká rozkročnožka, takže tímto bych spíš nezaujala
tak na rande se chodí s vidinou, že to skončí i v té posteli, ne? Když teda těm dvěma není třeba čtrnáct let a nejsou pod zákon…
Jinak moc nevěřím tomu, že někdo, kdo má svoje „rozkročnožky“, nebo-li ženy na nezávazný sex, tak že dovede náležitě ocenit vztah bez toho sexu… to by spíš hledal hned tu spřízněnou duši a ne nezávazný sex… aspoň podle všech mých dosavadních zkušeností a pozorování se tohle vzájemně vylučuje…
@Anonymní píše:
v něcem trefa, v něčem vůbec. Ano, vztah typu nezávazných rande mi v současné době nevadí..mám dost práce (jak s dětmi, tak v zaměstnání a dalším vzdělávání se, taky mám nějaké koníčky). Ale pokud bych s někým měla lézt do postle tak s vidinou, že už by to pak bylo vážné..nevím, jestli jsem to napsala srozumitelně. A co můžu nabídnout? Toho je právě dost na mimotělní úrovnitu tělesnou umí poskytnout kdejaká rozkročnožka, takže tímto bych spíš nezaujala
no ale to je to nesrozumitelné, protože si dost odporuješ - nechceš být jedna z davu, ale stejně se s ním líbáš, tváříš se jak seš nad věcí, ale milenky a ženské ti vadí, vztah nechceš - nemáš na něj čas, ale do postele sním půjdeš až jestli by tě bral vážně.. hele zmatek
no ano pak budeš mít fajn kamaráda, ale nenazývala bych to randěním
a není co řešit.. ani ženské co se na něj lepí ani to s kým spí - pokud mimotělní úroveň - neřeš, nepřepínej a občas u kafe filozoficky pokláboste..
@žampion píše: Člověče a kolik ty toho o něm víš? kolik bytů má - jakým způsobem je získal, kolik aut a v jak moc pojizdnem stavu, kolik expedic a kolik na účtě. To fakt vypadá, žes nikoho nelovila. Jo a dej si pozor aby ses nepíchla do prstu o trn, to máš pak na sto let.
asi jsem mimo ale fakt nerozumím, cos tím chtěla říct.
@Anonymní píše:
On Ti nabídl zatím jen oslintávání na první schůzce a velmi nevkusné laciné plácání o svých milenkách, intimním životě a skvělé(?) finanční situaci. O těchto věcech se chlapi na skutečné úrovni nebaví. Tak sundej růžové brýle a pochop to.
@žampion píše: Člověče a kolik ty toho o něm víš? kolik bytů má - jakým způsobem je získal, kolik aut a v jak moc pojizdnem stavu, kolik expedic a kolik na účtě. To fakt vypadá, žes nikoho nelovila. Jo a dej si pozor aby ses nepíchla do prstu o trn, to máš pak na sto let.
no tak dělají v jedné firmě, ne? Tak si ho proklepla, něco řekla tamta, něco zase ta další, něco kolega, který ho zná, něco o sobě hodil do oběhu sám… něco našla na facebooku, něco na facebooku té kolegyně, co to s ní není ono… to se raz dva nasčítá… zejména když to člověk chce vědět… ![]()
@Anonymní píše:
možná se v něčem nemýlíš…ano o určitých věcech bych já osobně taky na schůzce spíš pomlčela. přemýšlím, jestli to nepramení z nějaké jeho nejistoty. z toho, že se pořád motá s ženskýma v kruhu…není si jist sám sebou a třeba si myslí, že tohle udělá dojem..a ono to asi pokaždé dojem udělá, ale jen na určitý typ holek, u kterých on pak zjistí, že je vlastně nechce..a tak nešťastně hledá dál, ale zapomíná změnit taktiku![]()
![]()
přitom mě pár věcmi zaujal..jen si toho asi není vědom protože mu to přišlo třeba nepodstatné.
on tě zaujal ale na vztah nemáš čas.. bože to jsem si myslela, že já mám v hlavě, co se vztahů týká guláš ![]()
@Anonymní píše:
V čem je problém? On má prachy jako má polovina frajerů v praze v jeho věku, ty máš dvě děti. Tak prostě roztáhni, ať zaujmeš a vydoj z toho co jde, ne?
nevím kolik ti je, ale se dvěma dětma to je stejně poslední štace, tak proč dělat zagorku? ![]()
Jinak po prvním randeti znát majetkové poměry a počty milenek je slušný výkon. Rande proběhlo v Bartolomějské nebo na gestapu?
@jdukolem píše:
on tě zaujal ale na vztah nemáš čas.. bože to jsem si myslela, že já mám v hlavě, co se vztahů týká guláš
no prostě ji zatím ještě nepřesvědčil, že ona je fakt ta pravá jediná, kvůli které odmítne veškerý nezávazný sex s kamarádkami a kolegyněmi… ale kdyby to řekl, tak by se ten vztah našel… ne?
![]()
Mě zase zaujaly ty expedice… ale já jsem holt takový dobrodruh…
![]()
Příspěvek upraven 04.02.17 v 12:53
@Regina Hero píše:
tak na rande se chodí s vidinou, že to skončí i v té posteli, ne? Když teda těm dvěma není třeba čtrnáct let a nejsou pod zákon…
Jinak moc nevěřím tomu, že někdo, kdo má svoje „rozkročnožky“, nebo-li ženy na nezávazný sex, tak že dovede náležitě ocenit vztah bez toho sexu… to by spíš hledal hned tu spřízněnou duši a ne nezávazný sex… aspoň podle všech mých dosavadních zkušeností a pozorování se tohle vzájemně vylučuje…
ano, ale na tom rande tak nějak předpokládáš, že bys byla v tu chvíli v kurzu co se týče sexu jen ty..já proti sexu jako takovému fakt nic nemám..ale jsem taky stará škola v tomto. sex znamená už vážnější známost - čili projevím úctu tomu druhému minimálně tím, že s nikým dalším nespím
u občasných schůzek toto nikdo po nikom nechce…
@Regina Hero píše:
no prostě ji zatím ještě nepřesvědčil, že ona je fakt ta pravá jediná, kvůli které odmítne veškerý nezávazný sex s kamarádkami a kolegyněmi… ale kdyby to řekl, tak by se ten vztah našel… ne?![]()
děkuji, oceňuju, že se snažíš, ale stejně to nechápu.. ![]()