ADHD - funguje vám equazen?

15
7.6.25 23:37

ADHD psychiatr a funguje equazen?

Ahoj, už od dětství mě trápí problémy s pozorností. Ráda bych zažádala o pomoc, ale nevím jak.. Pár lidí mi poradilo ať zajdu nejprve k obvodní lékařce, aby mi vystavila žádanku k vyšetření a zároveň, aby případné vyšetření šlo zaplatit přes pojišťovnu.. Proplácí ovšem vůbec revírní bratrská pojišťovna něco takového? :nevim: Tu mi tedy po vyslechnutí vystavila a předepsala equazen..Teď je otázka, zda s nim má někdo zkušenost a zda doopravdy funguje? :nevim:
Obvolala jsem několik psychiatrů po městě a nikde už nikoho neberou.. Mam dat popřípadě šanci nějakému on-line psychiatrovi s tím ovšem, že ho musím zaplatit nebo to mam zkoušet dál? Opravdu mi to ztěžuje život a rada bych to už konečně vyřešila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3072
8.6.25 05:40

S vyšetřením na pojišťovnu a už vůbec tu tvoji zkušenost nemám, já o tom, že bych si to nechala udělat přemýšlím už dlouho, ale ještě jsem se neodhodlala…ale hledala bych někoho, kdo se na to opravdu specializuje, ono u dospělých je to složitější. Koukala jsem na AdiCare třeba…jsou tuším Praha, Brno a i online…a jsou teda placení, ale dostat se obecně někam na pojišťovnu bude nejspis na dlouhé měsíce čekání.
Equazen vím, že má hlášené výsledky u dětí, u dospělých to bude možná taky složitější, je to rybí tuk, určitě neublíží, ale není to žádný instantní zázrak, pomáhá při delším užívání. Já na na doporučení kamarádky, která diagnozu má, beru Tanakan (roztok) - to je ginko, ale to.mam pocit, že fakt pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová