Sháním příběhy lidí, závislých na hazardu

Oliver Black
5.6.25 20:45

Sháním příběhy lidí, závislých na hazardu

Dobrý den, pokouším se spojit s lidmi, kteří si prošli nebo stále procházejí závislostí na hazardu a měli by zájem se se mnou podělit o jejich zkušenosti a příběh.
Stačí napsat stručně pár informací, kolik Vám je let, kdy a proč jste začali, jak Vás hazard ovlivnil nebo ovlivňuje ve vašem životě a kolik peněz jste do něj vložili. Věková hranice není omezena, naopak ocením, když se mi svůj příběh napíše i někdo z mladé generace, protože těch aktuálně sází nejvíce.
Tyto informace využiji anonymně jako své podklady pro mojí tvorbu. Pro více informací nebo rovnou se svým příběhem se mi ozvěte na email ****

Předem Vám moc děkuji za spolupráci a vstřícné jednání v diskuzi

edit adminem - smazán kontakt, napište si sz

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5027
6.6.25 07:30

Takže někdo ti bude psat příběhy, kterých je totálně narvany internet aby jsi to přepsal a v rámci eduka propagoval jako svoji práci?

Ty chceš fakt peníze za techniku administrativy? Styd se a bez prosím normálně pracovat. Ty humanitní obory jsou fakt zlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oliver Black
6.6.25 11:17

@Justin Case
No, nějak jsem nemohl dohledat, kde jsem zmínil nějakou placenou propagaci, ale Váš příspěvek mě jenom usvědčuje v tom, že tady moc normálních lidí nenajdu. Určitě se nestydím a stydět se nebudu jelikož nemám za co, a prosit abych pracoval mě taky nemusíte, svých 40 hodin týdně si poctivě odpracuji, nemusíte mít strach. Nerad bych se pouštěl do větší diskuze, takže to tímto uzavírám tuto diskuzi, ale říkat někomu bezdůvodně aby se styděl a šel radši normálně pracovat je zarážející.
Přeji Vám pěkný den

• Citovat
  • Upravit
5027
6.6.25 12:58

A je pryč;)

Tito, životní rádci a koučové " jsou fakt zlo dnešní doby. Ale chápu, slabých kusů, které se dají využít je tisíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.25 18:01

Tak krutá bych asi nebyla. Ale fascinuje mě, kolik se tu poslední dobou vyrojilo lidí, kteří by rádi životní příběhy, niterné pocity a já nevím, co ještě všechno a na oplátku nejsou ochotni nabídnou ani krátkou konzultaci. dokonce ani informace, jak bude s jejich zkušenostmi přesně naloženo. A ještě mají pocit, že by ti dotyční měli být vděční za to, že se mohli vypovídat :roll:
Pokud bych věděla, že jde o opravdu dobrou věc, tak bych asi neměla problém, ale jen tak psát o svých závislostech a selháních kdekomu na netu se mi nejeví jako rozumné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová