Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Brera píše:
Upozorňuji na nick ARINECKA - je to troll propagující nefunkční přípravek Diterpex. Diterpex je známý zejména pro falešné pozitivní recenze. Prokázáno. (nefunkční tahák na prachy)
Co to plácáš? Ty jo, ty máš asi opravdu nějakou poruchu, jinak nevím ![]()
@admin
Uživatelka @Brera mě tady neoprávněně osočuje a napadá.
Se nám to tady nějak zvrhlo, dámy. Nechcete si to vyrikat v soukromých zprávách?
Jinak k věci teda: dnes druhy den, účinky nechuti k jídlu jsou jen vlažné oproti Retardu. Ale asi se to dalo čekat. Bylo by hodně divne, kdyby to bylo stejne a slo to koupit bez předpisu na netu, ze jo. Škoda, ale jinak vedlejší účinky nepocituji žádné.
@Gilmoregirl Ne, skutečně si se stalkerem nic nebudu vyříkávat v soukromých zprávách, snad jí to pustí. P. S. Zkoušela jsem brát jeden ráno a jeden v poledne, abych doznala nějakého účinku, ale třeštila mi pak hlava (popisují i jiní). Zkuste zapít silnou kávou. To by mělo trochu pomoct, ale jinak přesně to, co popisujete.
@Matulink Tak hlavně že to na vás funguje. Já z toho mám divný pocit. Ale může to být tím, že jsem byla navyklá hodně často užívat Adipex v mládí, tím pádem na mě už nic nefunguje. Můžu se zeptat, kde jste to koupila? To je totiž taky důležité.
@Brera koupila jsem je na stránkách rychle-hubnutí. máte snad jiný tip
na to kde adipex 75 nebo snad adipex retard koupit?
@Matulink Já taky tam. Snažím se jen dopátrat, proč to na mě vůbec nefunguje. Někteří prodávají padělky.
@Gilmoregirl Nene, s člověkem co trpí stihomamem, nebo co že se to madam honí v hlavě, se bavit nedá. Začala mě bezdůvodně napadat a osočovat. Takže asi tak. Hubnutí zdar ![]()
Takže dnes sem si prášek nevzala včera sem byla jak nakopla takže to určitě působí, snedla sem toho cca o 3/4 méně a ještě sem udělala drevo. Dám si druhy až zítra po obědě abych dopoledne zvládla on- line výuku s dítětem. Koupila sem na stránkách zhubni.eu . Snažím se s tím zacházet opatrně - já teda nikdy drogy nebrala, ale marihuanu sem kdysi kourila a tohle je jako po vykoureni jointa ( bez toho přejidani)
![]()
@Viktorka1971 Můžu se zeptat jak s tím adipexem pokračujete? Přemýšlím nad jeho koupi. Kdysi jsem užívala adipex retard byl super fungoval přesně jak vy teď píšete o adipex 75 hodně energie a skoro žádná chuť k jídlu.
Začala jsme Adipex 75 brát v sobotu amám pocit, ž echtě na jídlo jsou menší a přestala jsme brát AD a jsme úplně v pohodě…Takže za mě zatím dobrý.
Ahoj holky, tak já dneska začala. Trvalo to docela dlouho, protože jsem se dost bála těch vedlejších efektu, hlavně protože mě občas dost bolí hlava. No, dneska jsem se konečně odhodlala a dala to. Na začátku docela větší nával energie, uklidila jsem cely byt a ještě jsem si šla na hodku zaběhat. Vedlejší účinky zatím snad jen to, že když hodně vydechnu nebo se nějak špatně hnu, tak cítím srdce, ne že by bolelo, nebo třeštilo, jen ho cítím. Co se týče jídla, tak super, jsem člověk, pro ktereho je bod zlomu, co se týče večera, nebo když nemám co dělat. Zatím žádný chutě nic.
Ahoj holky, Ja přestala, protože mám Covid. Ale jakmile mi bude lépe… tak to zase zkusím. Držte se a posílejte pravidelně postřehy 🌷