Adopce ano, vlastní dítě ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
27.12.18 00:23

Ahoj zakladatelko, mam to tak nejak podobne, hodiny netikaji, plus zdravotni komplikace, takze vlastni by asi nevyslo. IV bych nemohla podstoupit. Je mi jasne, ze adopce je odvazny krok a ditko muze mit hodne komplikaci, ale zas kazdy si zaslouzi mit rodinu. Pisni pokud budes chtit popovidat. Okoli i vlastni rodina dokazi byt v teto oblasti dost zli. Drzim palce at se ok rozhodnes, take o adopci premyslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
6.1.19 19:27
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, ráda bych otevřela diskuzi na toto téma. Jsem spokojeně vdaná, je mi téměř 33 let a nemám touhu mít vlastní děti, být těhotná, porodit atd. Prostě ani postupem v času se to ve mě neobjevilo a když něco necítím, tak to nedělám :) Mám ale nějaké vnitřní pnutí, že bych chtěla adoptovat dítě. Odjakživa mám silnou empatii, zachránila jsem několik vyhozených zvířat a obecně jsem člověk, co hodně přemýšlí a rád pomáhá a stará se.. A chci být hlavně užitečná, to je můj smysl života. Má to někdo podobně, že nemá pud mít vlastní potomky, ale chtěl by dát domov (nebo to již uskutečnil) děťátku z dětského domova/kojeňáku? Děkuji za odpovědi, je to citlivé téma, tak proto anonymně. Přeji pěkný den všem :kytka:

Ahoj tak jdi do toho pokud to tak citis,prvni etapu mas za sebou priznala si ze nechces svoje detatko ale chci shopna prijmout jine detatko.drzim ty palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.19 21:46

Ahoj, pokud to tak cítíš určitě jdi do toho. Dojdi na úřad a tam už Ti sami řeknou jestli je vhodnější adopce nebo pěstounská péče. My jsme se 7 let snažili o dítě a pak další 3 roky čekali na adopci. Tak neztracej čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová