Akta X u Kožíšků :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
19.12.12 09:55

@Etcetera78 to by mohlo být :think: omylem jsem ti klikla na profil :oops:

@Beruska 5 já už ani nevím kdo co tipoval :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9995
19.12.12 10:45
@K.Black píše:
@Beruska 5 já už ani nevím kdo co tipoval :mrgreen:

To máš fuk. Vyhraju stejně já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.12.12 10:51

Já jsem tipovala tu modelínu, nebo hlínu na keramiku, nebo samotvrdnoucí hmotu, a hned na začátku, takže si myslím, že jsem e trefila já, hihihihihi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
19.12.12 10:51
@Beruska 5 píše:
No emimčo je super a tahle diskuze se obzvláště povedla :potlesk: :potlesk: :potlesk: bych se tady jinak asi zbláznila…jediná komunikace s civilizací :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: manžel si ze mě taky utahuje, kor když jsem mu vylíčila akta x u Kožíšků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prej by chtěl ty naše starosti mít taky :lol: :lol: :lol:
jsem zvědavá kdo se terfil, to moje tady typovalo více maminek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já říkám manželovi snad každý den, že jsem prdlá, viď, s tím kolotočem a tak…Nevím, co si myslí, ale prý mi to přeje…Ale upřímně, myslím, že šílím fest a že je extrémně tolerantní, já bych to teď se sebou snad ani nevydržela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.12.12 10:56

Kolotoč je super a akta u Kožíšků…děsně napínvé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11493
19.12.12 11:25

Holky jste vedle jak ta jedle. Vyhraju totiž jáááááá jááááá jááááá!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

v tom nervozním předvánočním šílenství je to tady dobrá odreagovávačka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miluju záhady, čtyřkilový balíky, kožíšky a vánoce!!! :dance: :dance: :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.12.12 11:30
@Almondea píše:
Holky jste vedle jak ta jedle. Vyhraju totiž jáááááá jááááá jááááá!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

v tom nervozním předvánočním šílenství je to tady dobrá odreagovávačka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miluju záhady, čtyřkilový balíky, kožíšky a vánoce!!! :dance: :dance: :P :P :P
:potlesk: :potlesk: :potlesk: přesně tak odreagování je to teda fakt super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:
no večer na štědrý den až malá usne tak hned budu žhavit tuto diskuzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.12.12 12:02

Já tipuju zlatou cihlu :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.12.12 12:22

Thele, já chci znát přesný čas, kdy se to všechno odtajní, jinak mě manžel zabí, když pustím PC na celý štědrý den :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
19.12.12 12:24

@zoubky no to musí lady Kožíšková nejdřív říct v kolik večeří, aby jsme si to všichni přeorganizovali ;) už jsem se ptala včera :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17226
19.12.12 12:34
@K.Black píše:
@zoubky no to musí lady Kožíšková nejdřív říct v kolik večeří, aby jsme si to všichni přeorganizovali ;) už jsem se ptala včera :mrgreen:

Aha, tak prosím případně o SZ s přesným časem - jsem ochotná i vynechat večrení pohádku a přerušit naší večeři :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.12.12 12:41

No já myslím že tak kolem osmé večer bude už vše odtajněno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.12.12 13:12

Třeba je maminka odesílatel umělecký kovář :mrgreen: tak třeba podkova pro štěstí…velká na zeď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.12.12 13:13
@krokodylek píše:
Třeba je maminka odesílatel umělecký kovář :mrgreen: tak třeba podkova pro štěstí…velká na zeď :mrgreen:
…taky dobrej typ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to by mě nenapadlo :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.12.12 13:15

@Beruska 5 no taky mě to stálo úsilí, abych se zapojila s něčím, co tu ještě nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová