Akta X u Kožíšků :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9995
20.12.12 10:50
@Beruska 5 píše:
my v pět :mrgreen:

To víš, já mám o chlup hladovější rodinu - chlapci nesnáší půst a tak chtějí aspoň brzy večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.12.12 10:54

No to si jen myslíš…my máme ve 12 přes kilo vinné klobásy, ráno se sní celá domácí vánočka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: peču 2 23tího večer a mám co dělat abych jednu ubránila…půst teda nedržíme :lol:
takže je to dobrý Kožíškovi neprošvihnem a pohádku taky ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
20.12.12 12:17
@Paoloska píše: Šestá je dobrá, my večeříme ve čtyři ;)

Co??? 8o U nás se i s Kubíkem bude jíst až v 19hod. nejdřív musí vytuhnout Jáchymek, jinak byhcom neměli z Ježíška vůbec nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.12.12 12:33

Co je tak složitého si posunout večeři :roll: ještě sem někdo napište že rodinný život je důležitější než ten on line 8o

My tak kolem páté, aby si prcek stihl pohrát a v 8 už byl v pelechu a já měla klid ;) jeden čas jsme také večeřeli ve čtyři, protože vydržet s dvěma dětma bylo peklo, a nemám náladu aby tady ptákovali do 10 :lol:

• Citovat
  • Upravit
1086
20.12.12 12:48

Já mám dva puber´táky a 2a půl roku dcerku, takže když jsme měli jenom kluci tak jsme jedli v 6 a schválně jsme to s manžou ještě natahovali…ale když byli malí tak v pět a teď máme Madlenku, tak jsme se zase vrátili k páté hodině, aby si také stihla pohrát…kolem osmé pak půjde spinkat…
Takže myslím, že Kožíškovi stihnem…no nejlepší by bylo až Kožíškovi rozbalí aby se spustily sirény a my bychom hned všechny věděly která bije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.12.12 13:09
@zoubky píše:
Co??? 8o U nás se i s Kubíkem bude jíst až v 19hod. nejdřív musí vytuhnout Jáchymek, jinak byhcom neměli z Ježíška vůbec nic :mrgreen:

No jak jsem psala, kluci by hlady umřeli :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.12.12 13:10
@Beruska 5 píše:
no nejlepší by bylo až Kožíškovi rozbalí aby se spustily sirény a my bychom hned všechny věděly která bije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:mrgreen: :potlesk: Super nápad, teď kdo to spustí? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.12.12 13:16
@Paoloska píše: :mrgreen: :potlesk: Super nápad, teď kdo to spustí? :mrgreen:

no přece Kožíškovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.12.12 13:22
@Beruska 5 píše:
no přece Kožíškovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

To je super, kvůli 4 kg balíku u Kožíšků klepne půl národa pepka, že ten konec světa nakonec přišel, i když o tři dny pozdějc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

…případně by Kožíškovi mohli zavolat do televize a mohlo by to běžet jako mimořádné zpravodajství uprostřed pohádky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
20.12.12 13:24

Holky přeju vám pohodové svátky vánoční a klidný rok 2013 :*

@kozisek a krásné 4kg pouta :*

Příspěvek upraven 20.12.12 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.12.12 13:24
  • Citovat
  • Upravit
1086
20.12.12 13:26
@Etcetera78 píše: …případně by Kožíškovi mohli zavolat do televize a mohlo by to běžet jako mimořádné zpravodajství uprostřed pohádky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to by taky šlo :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.12.12 13:29
@Etcetera78 píše: …případně by Kožíškovi mohli zavolat do televize a mohlo by to běžet jako mimořádné zpravodajství uprostřed pohádky :mrgreen:
:mrgreen: Já jsem mrtvá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová