Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Beruska 5 píše:
my v pět
To víš, já mám o chlup hladovější rodinu - chlapci nesnáší půst a tak chtějí aspoň brzy večeři.
No to si jen myslíš…my máme ve 12 přes kilo vinné klobásy, ráno se sní celá domácí vánočka
peču 2 23tího večer a mám co dělat abych jednu ubránila…půst teda nedržíme ![]()
takže je to dobrý Kožíškovi neprošvihnem a pohádku taky ne
![]()
@Paoloska píše: Šestá je dobrá, my večeříme ve čtyři
Co???
U nás se i s Kubíkem bude jíst až v 19hod. nejdřív musí vytuhnout Jáchymek, jinak byhcom neměli z Ježíška vůbec nic ![]()
Co je tak složitého si posunout večeři
ještě sem někdo napište že rodinný život je důležitější než ten on line ![]()
My tak kolem páté, aby si prcek stihl pohrát a v 8 už byl v pelechu a já měla klid
jeden čas jsme také večeřeli ve čtyři, protože vydržet s dvěma dětma bylo peklo, a nemám náladu aby tady ptákovali do 10 ![]()
Já mám dva puber´táky a 2a půl roku dcerku, takže když jsme měli jenom kluci tak jsme jedli v 6 a schválně jsme to s manžou ještě natahovali…ale když byli malí tak v pět a teď máme Madlenku, tak jsme se zase vrátili k páté hodině, aby si také stihla pohrát…kolem osmé pak půjde spinkat…
Takže myslím, že Kožíškovi stihnem…no nejlepší by bylo až Kožíškovi rozbalí aby se spustily sirény a my bychom hned všechny věděly která bije
![]()
@zoubky píše:
Co???U nás se i s Kubíkem bude jíst až v 19hod. nejdřív musí vytuhnout Jáchymek, jinak byhcom neměli z Ježíška vůbec nic
No jak jsem psala, kluci by hlady umřeli
![]()
@Beruska 5 píše:
no nejlepší by bylo až Kožíškovi rozbalí aby se spustily sirény a my bychom hned všechny věděly která bije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Paoloska píše:![]()
Super nápad, teď kdo to spustí?
no přece Kožíškovi
![]()
@Beruska 5 píše:
no přece Kožíškovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je super, kvůli 4 kg balíku u Kožíšků klepne půl národa pepka, že ten konec světa nakonec přišel, i když o tři dny pozdějc
![]()
…případně by Kožíškovi mohli zavolat do televize a mohlo by to běžet jako mimořádné zpravodajství uprostřed pohádky ![]()
Holky přeju vám pohodové svátky vánoční a klidný rok 2013 ![]()
@kozisek a krásné 4kg pouta ![]()
Příspěvek upraven 20.12.12 v 13:24
@Etcetera78 píše: …případně by Kožíškovi mohli zavolat do televize a mohlo by to běžet jako mimořádné zpravodajství uprostřed pohádky
@Etcetera78 píše: …případně by Kožíškovi mohli zavolat do televize a mohlo by to běžet jako mimořádné zpravodajství uprostřed pohádky