Akta X u Kožíšků :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
20.12.12 13:31
@Beruska 5 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to by taky šlo :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Já ybch to pojistila ještě rádiem a městským rozhlasem. Ne každý má Tv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.12.12 13:32
@MegK píše:
Holky přeju vám pohodové svátky vánoční a klidný rok 2013 :*

@kozisek a krásné 4kg pouta :*

Příspěvek upraven 20.12.12 v 13:24

Díky :hug: Tobě taky :kytka:. Jen jsi mě zaskočila, to abych šla dokoupit dárky :mrgreen:. Kvůli emiminu nemám na nic čas :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.12.12 13:37

No BBC u nás taky funguje, ale než by starosta doběhl na úřad a zprovoznil gramec s nějakou tou super dechárničkou, tak už by mohlo být pozdě :?
bych to věděla jako poslední a to teda jako nééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.12.12 13:42

Hele, já bych klidně kvůli emiminu večeři posunula :lol:, ale u nás se prostě odjakživa večeří úderem šesté a já pochybuju, že mi to u zbytku rodiny projde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.12.12 13:56

Hele to dáš, tak začneš smažit kapra o trošku dýl a jao to nestihneš, no a mezi tím si odskočíš ke kompu nééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
20.12.12 14:14
@Etcetera78 píše: …případně by Kožíškovi mohli zavolat do televize a mohlo by to běžet jako mimořádné zpravodajství uprostřed pohádky :mrgreen:

Konečně rozumný nápad :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11477
20.12.12 14:21
@Etcetera78 píše: …případně by Kožíškovi mohli zavolat do televize a mohlo by to běžet jako mimořádné zpravodajství uprostřed pohádky :mrgreen:

No vida, konečně rozumné řešení, telku budem mít zapnutou všichni. Jenom musí uvést na kterém programu, abysme měli zapnutý ten správný. :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
20.12.12 14:23
:potlesk: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.12.12 14:24
@Almondea píše:
No vida, konečně rozumné řešení, telku budem mít zapnutou všichni. Jenom musí uvést na kterém programu, abysme měli zapnutý ten správný. :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no já bych to pro jistotu dala na všechny, teda na ty základní…jednička, dvojka nova a prima, ať máme jistotu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.12.12 14:38
@Beruska 5 píše:
no já bych to pro jistotu dala na všechny, teda na ty základní…jednička, dvojka nova a prima, ať máme jistotu :palec:

tak tak, ono když to poběží na jedničce, tak na Nově nebudou chtít zůstat pozadu a honem to uveřejní taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.12.12 14:55
@Etcetera78 píše:
tak tak, ono když to poběží na jedničce, tak na Nově nebudou chtít zůstat pozadu a honem to uveřejní taky :palec:

přesně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
20.12.12 15:06

No holky, tak jako u téhle diskuze, jsem se už dlouho nepobavila :-) Jinak mi jsme letos i s malou u našich, a večeří se kolem 16 hodiny a poprvé asi zabavím muži telefon a budu on-line na telefonu… jsem napnutá jak kšandy :-) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.12.12 15:28

Holky to by byla prča, kdyby vypadl net, nehlásí zrovna pěkné počasí :think:
to by nám to pak asi pokazilo štědrý večer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já kdybych si chtěla zaškodíkovat tak to tady vypojím ze zdi a dalším X lidem to nepůjde mám tady vysílač :mrgreen: :mrgreen: ale to samo neudělám, to je jen legrace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
20.12.12 15:52

@Beruska 5 no ještě, že jsem od tebe daleko a můj příjem neohrozíš :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.12.12 16:00

No já jsem zvědavá jak budu drahýmu vysvětlovat akce dárek u Kožíšků a budu vysvětlovat, že si mezi večeří a rozbalováním odskočim na net :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová