Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kozisek píše:
Jj, takhle se seznámil s kamarádky mužem, ale ona to nějak neunesla, když přišli totálně vyřízení
MM jde zítra zapíjet konec světa do vinného sklípku, nevím nevím, jak to unesu v sobotu
. Minule jsem měla na něj plán, že nechám dcery ať si dělají ráno co chtějí, klidně tatíkovi řvou do ucha nebo skáčou po hlavě, když je po piatice a víš co se stalo? On byl ráno úplně ok, nic mu nebylo
trošku mi pokazil plány
.
Kamarádka to jak neunesla vyváděla? ![]()
@Paoloska píše:
No, normálně možná jo, ale až odtajníš dárek, to bude normálně hromadný orgasmus
u mě ne, jsem mrtvá na spodek
![]()
@Paoloska píše:
No, normálně možná jo, ale až odtajníš dárek, to bude normálně hromadný orgasmus
to je fakt
![]()
@K.Black píše:
u mě ne, jsem mrtvá na spodek![]()
No jo, ale tohle je naprosto vyjímečný
![]()
@Paoloska píše:
No jo, ale tohle je naprosto vyjímečný![]()
myslíš že holka obživne jo? ![]()
@K.Black píše:
myslíš že holka obživne jo?
No když ne teď, tak nevim
![]()
@IvkaH píše:
MM jde zítra zapíjet konec světa do vinného sklípku, nevím nevím, jak to unesu v sobotu![]()
. Minule jsem měla na něj plán, že nechám dcery ať si dělají ráno co chtějí, klidně tatíkovi řvou do ucha nebo skáčou po hlavě, když je po piatice a víš co se stalo? On byl ráno úplně ok, nic mu nebylo
trošku mi pokazil plány
.
Kamarádka to jak neunesla vyváděla?
jj, také mu není nic moc špatně a případně mu nevadí, že po něm malý leze, já to nechápu
Pořád do něj ryla a tak, mě to přišlo vtipný, jak se picli
ale já tohle neřeším, stejně už si nepomůžu a pokud jde někdo pro točené do džbánku a je dvě hodiny pryč, tak mi to je i celkem jasné ![]()
@Paoloska píše:
Hele, abychom nebyly zklamené
![]()
@K.Black píše:
myslíš že holka obživne jo?
to chce nějaké zaklínadlo
![]()
@IvkaH píše:
to chce nějaké zaklínadlo![]()
nechám si udělat umělé dýchání, to by mohlo zabrat
![]()
@K.Black píše:
nechám si udělat umělé dýchání, to by mohlo zabrat![]()
kam kdo bude dýchat
![]()
@kozisek píše:
kam kdo bude dýchat![]()
![]()
no nevím, to musím nejdřív nastudovat
a asi manžel on je to takový doktor, dneska vytahoval holce třísku z ruky, tak si myslím že tohle zvládne taky
![]()
@K.Black píše:
no nevím, to musím nejdřív nastudovata asi manžel on je to takový doktor, dneska vytahoval holce třísku z ruky, tak si myslím že tohle zvládne taky
![]()
Jéé já četla masturbovat
No nic, asi je čas jít do hajan.. ![]()
Teda holky vy jste to tady slušně rozjely
jsem tady mrtvá, já se odpoledne k pc nedostanu, jsou tu kluci ![]()