Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.Black počkej počkej, mluvčí jsi od půlky prosince, takže první výplatu dostaneš až k 15.1.2013
Ale moc bych být tebou nečekala, takové zaměstnance mám nejradši, hodně melou, sháněj se po penězích, odmítají mít práce nad hlavu a úkolům se vyhýbají!
![]()
@Etcetera78 píše:
@K.Black počkej počkej, mluvčí jsi od půlky prosince, takže první výplatu dostaneš až k 15.1.2013Ale moc bych být tebou nečekala, takové zaměstnance mám nejradši, hodně melou, sháněj se po penězích, odmítají mít práce nad hlavu a úkolům se vyhýbají!
![]()
![]()
nebo bude výplata v naturáliích
že paní Kožíšková ![]()
@Etcetera78 hele, hele uvědom si že já jsem někdo. Takže očekávám platbu předem, kdybych byla nějaký řadový zaměstnanec tak prosím, ale takhle tedy NE!
@K.Black píše:
Hmm, tak na účtu žádná částka od Kožíšků, mluvčí je asi někdo jiný
Víš, že výplata chodí zpětně, šiš, ynžinýrka a neví
![]()
Nezapomeň vložit fotku krabice a rozbaleného dárku do soutěže, myslím, že máš velkou šanci vyhrát
![]()
https://www.emimino.cz/…2012-132982/
Tak rozbaleno není, ale kvůli vám jsme s chlapem rozdělali a vyfotili, následně se jdeme teprve najíst ![]()
Dárek tedy krásný, ale nevím přesně, jak se s tím pracuje, jsou to plastové mini úlomky, nejdřív jsme mysleli korálky, pak sklíčka a je to z plastu. Některé pytlíky se natrhly, tak se trochu sesypaly.
Takže teď raďte ![]()
@kozisek To jsou korálky na výrobu šperků nejspíš
Těch je
Chtělo by je spočítat a má celá rodina co dělat do dalších vánoc ![]()
@kozisek píše:
Tak rozbaleno není, ale kvůli vám jsme s chlapem rozdělali a vyfotili, následně se jdeme teprve najíst![]()
Dárek tedy krásný, ale nevím přesně, jak se s tím pracuje, jsou to plastové mini úlomky, nejdřív jsme mysleli korálky, pak sklíčka a je to z plastu. Některé pytlíky se natrhly, tak se trochu sesypaly.
Takže teď raďte
Asi máš každé mamince z emimina vyrobit nějaký šperk
![]()
Na první pohled mi přijde, jako bys z toho měla dělat nějakou mozaiku nebo tak něco ![]()