Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tedy to by si dovolil mi to zakázat, ale ví, že bych ho nikdy neposlechla ![]()
Takže v těch sedm? ![]()
Tedy to by si dovolil mi to zakázat, ale ví, že bych ho nikdy neposlechla ![]()
Takže v těch sedm? ![]()
Netýrá mě
jen 24.12. po 16h žádný počítač jen rodinná večeře, lítání papírů, jak budou děcka trhat papíry od dárků, Popelka, uspat děcka a pak manželské vášně, na pc není čas ![]()
@IvkaH joooo, tak to si musíš vybrat děvenko, buď manželské vášně, nebo odhalení dárku
![]()
@IvkaH píše:
Netýrá mějen 24.12. po 16h žádný počítač jen rodinná večeře, lítání papírů, jak budou děcka trhat papíry od dárků, Popelka, uspat děcka a pak manželské vášně, na pc není čas
Ale víš, jak bys byla uvolněná na mnaželské vášně, kdybys měla v dušičce klid z odtajnění 4kg dárku ![]()
@IvkaH píše:
Děvčata už jsem to vymyslela pan Kožíšek mi to natočí![]()
Kdyby jsi viděla jedinou fotku, když pan Kožíšek fotí, tak by jsi to nechtěla ![]()
Vášně i o svátcích, jo?
to je čas klidu a pohody ![]()
@IvkaH no tak jestli ti je manželská vášeň přednější, tak tomu nemám co říct ![]()
Jo pan Koýíšek ti to natočí, už je to skoro profi fotograf, tak i kamera mu půjde
![]()
@kozisek píše:
Kdyby jsi viděla jedinou fotku, když pan Kožíšek fotí, tak by jsi to nechtělaVášně i o svátcích, jo?
to je čas klidu a pohody
no jo a to jsem teď ve 21tt
nic nás nezastaví ![]()
no dobrá zkusím zítra doma nahodit návrh, aby si nenechal utéct Kožíšky semnou ![]()
@IvkaH píše:
no jo a to jsem teď ve 21ttnic nás nezastaví
no dobrá zkusím zítra doma nahodit návrh, aby si nenechal utéct Kožíšky semnou
tak to já ti pošlu na svátky i pana Kožíška, já jsem teprve 18.tt a chuť zase žádná, tak aby netrpěl ![]()
@kozisek píše:
tak to já ti pošlu na svátky i pana Kožíška, já jsem teprve 18.tt a chuť zase žádná, tak aby netrpěl
to víš, že jo on půjde s tím mojím na pivo, jak to chlapi umí hned kamarádi, jedna ruka jedna pr.el a mám po srandě
jen si ho nech ![]()
@IvkaH píše:
to víš, že jo on půjde s tím mojím na pivo, jak to chlapi umí hned kamarádi, jedna ruka jedna pr.el a mám po srandějen si ho nech
Jj, takhle se seznámil s kamarádky mužem, ale ona to nějak neunesla, když přišli totálně vyřízení ![]()
@kozisek píše:
Kdyby jsi viděla jedinou fotku, když pan Kožíšek fotí, tak by jsi to nechtělaVášně i o svátcích, jo?
to je čas klidu a pohody
No, normálně možná jo, ale až odtajníš dárek, to bude normálně hromadný orgasmus ![]()