Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.Black Kurde ženo ještě, že jsem se letos do Ježíška nehrnula, dělat šperk pro celý mimino, zdechnu u teho ![]()
Tak tu máme pokračování Akt X
K čemu jsou plastové miniúlomky
Taky myslím, že na nějakou mozaiku ![]()
Mně to trochu připomíná takovou mozaiku, co jsme měly jako děti u babičky.. A k tomu nebyl žádný papír??? A co vůbec maminka, co dárek posílala? Ozvala se?
Jenom, že to je něco právě pro tvořivou maminku a jde z toho udělat třeba něco dětem do pokojíčku
mozaika by šla, jestli jako namalovat předlohu a pak nalepit „barvičky“ ![]()
@kozisek píše:
Tak rozbaleno není, ale kvůli vám jsme s chlapem rozdělali a vyfotili, následně se jdeme teprve najíst![]()
Dárek tedy krásný, ale nevím přesně, jak se s tím pracuje, jsou to plastové mini úlomky, nejdřív jsme mysleli korálky, pak sklíčka a je to z plastu. Některé pytlíky se natrhly, tak se trochu sesypaly.
Takže teď raďte
tý jooo, dobrý, dostala jsem se sem až te´d, to budete mít z čeho vyrábět…mozaiky, naušničky…já myslím, že poud jsi tvořivka, určo si s tím poradíš
super…
![]()
už vypínám, slíbila jsem, že kouknu jen na akta x
![]()
Tak tohle je jistě nejoriginálnější dárek
já si myslím, že je to na ty mozaiky, nebo si to docela dokážu představit nasypané ve skleničce jako dekorace, nebo na ozdobení stolu, květináče ![]()
@kozisek Já myslím, tedy, že se do toho vměšuju, ale měli jsme to doma, když jsem byla malá, že se udělá forma z moduritu a do toho se nasype tenká vrstva těhle úlomků a dá zapéct. Ono se to jakoby speče a je to moc pěkné. ![]()
Koži, tak to je nečekané
Taky si myslím, že jsou to nějaké úlomky, které se teplem roztaví a slijí
Těším se na fotky výrobků ![]()
Taky mě napadlo, že to je na roztavení… nebo jen jako dekorace, nasypat do nějaké nádobky a dozdobit… ![]()
Skoro bych řekla jestli to co jsem od svého Ježíška obdržela já nebude vyrobené zrovna z toho.. ![]()