Akta X u Kožíšků :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
19.12.12 20:09

@alisekR dvě ulice, to řekneš, že jdeš na záchod, a skočíš si v šest domů se podívat :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.12.12 20:11
@zoubky píše:
@kozisek A fakt se držíš a balíček je stále celý, nerozbalený? 8o Já dostala tři malé balíčky pro syny a sebe, a už mám dost okousané rty i nehty, abych to vydržela do pondělka :mrgreen:

Vůbec, už tam mám další balíček - celkem čtyři a všechny zabalené :lol: Dřív jsem byla zvědavá, ale nějak mě to přešlo, připravuji se na krutou realitu od chlapa - dneska se ptal - co chceš k vánocům :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.12.12 20:12

Holky, ale chtělo by to sladit hodiny přesně na sekundy, abychom tu seděly všechny naráz :mrgreen: Mnažel mě zabí, už takhle odsoudil moje nadšení pro V. kolotoč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.12.12 20:14
@kozisek píše:
Vůbec, už tam mám další balíček - celkem čtyři a všechny zabalené :lol: Dřív jsem byla zvědavá, ale nějak mě to přešlo, připravuji se na krutou realitu od chlapa - dneska se ptal - co chceš k vánocům :cert:

Jéé, a já si myslela, jak je můj muž nemožný, když se ptá na dárek 15.12. :mrgreen:
Náš syn má jasno - buď velké črvené auto(naše modré se mu nelíbí) a nebo malou živou myšku (mláďataty krmíme hada)…tak přemýšlíme, co bude lepší živit? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.12.12 20:32
@zoubky píše:
Jéé, a já si myslela, jak je můj muž nemožný, když se ptá na dárek 15.12. :mrgreen:
Náš syn má jasno - buď velké črvené auto(naše modré se mu nelíbí) a nebo malou živou myšku (mláďataty krmíme hada)…tak přemýšlíme, co bude lepší živit? 8)

On mi už třetí nebo čtvrté vánoce dělá nový botník do chodby, až do stropu :roll: však vím, že ho udělá, když to říkal, že jo :pocitac: :lol: a pak si jde znovu napsat rozměry :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
19.12.12 20:35
@kozisek píše:
On mi už třetí nebo čtvrté vánoce dělá nový botník do chodby, až do stropu :roll: však vím, že ho udělá, když to říkal, že jo :pocitac: :lol: a pak si jde znovu napsat rozměry :cert:

Jůůů, konečně mě někdo rozesmál v tom předvánočním shonu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
19.12.12 20:52
@Etcetera78 píše:
@alisekR dvě ulice, to řekneš, že jdeš na záchod, a skočíš si v šest domů se podívat :palec: :lol:

něco takového jsem ji chtěla poradit ;) nebo se psem :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
19.12.12 20:53

@kozisek já myslím že letos to bude :think: a mám tušení i s věšákem na bundy :lol:

• Citovat
  • Upravit
17565
19.12.12 20:56

Já nejlepší dárek dostala loni - projevila jsem přání dostat od ježíška bundu na nošení dětí, ježíšek ji radostně odsouhlasil, že sláva konečně ví, co mi naježit. Tak jsem si bundu musela sama jet vyzkoušet, zakoupit (za vlastní peníze), doma odevzdala a když jsme pokojně dojedli štědrovečerní večeři, tak najednou ježíšek zděšeně vyskočil „Jééé, já ti musím zabalit tu bundu, kde je? A kde je papír? A jak to mám zabalit?“ Ale pod ten stromek mi ji strčil, tak jsem se mohla radovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
19.12.12 20:59

@K.Black Naši psa nemají a náš pes s náma nepude, bude chrápat v prádelně v pelechu :mrgreen: No budu to hrát na to, že malá je ospalá a musí jít hajat, že tak nalodíme dárky do auta a pofrčíme ty dvě ulice vedle a šup na net, abych o nic nepřišla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
19.12.12 21:00

@Etcetera78 :lol: :lol: :lol:

můj zas když mě něco kupuje, tak to nechá zabalit u profíků, a jak nejsem blbá a vím co stojí, tak jsem nasraná že zbytečně vyhazuje peníze, ono to vždycky vypadá fakt nádherně ale… takže mě by nevadilo dát nezabalené, jsem lakomá no :oops:

• Citovat
  • Upravit
9034
19.12.12 21:00
@kozisek píše:
On mi už třetí nebo čtvrté vánoce dělá nový botník do chodby, až do stropu :roll: však vím, že ho udělá, když to říkal, že jo :pocitac: :lol: a pak si jde znovu napsat rozměry :cert:
:D :D Co rok to jedna police v botníku :mrgreen: dočkáš se, časem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.12.12 21:03
@alisekR píše: :D :D Co rok to jedna police v botníku :mrgreen: dočkáš se, časem.

No ale jestli ten botník má být až do stropu, tak to potrvá asi ještě dloooouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.12.12 21:08
@Etcetera78 píše:
Já nejlepší dárek dostala loni - projevila jsem přání dostat od ježíška bundu na nošení dětí, ježíšek ji radostně odsouhlasil, že sláva konečně ví, co mi naježit. Tak jsem si bundu musela sama jet vyzkoušet, zakoupit (za vlastní peníze), doma odevzdala a když jsme pokojně dojedli štědrovečerní večeři, tak najednou ježíšek zděšeně vyskočil „Jééé, já ti musím zabalit tu bundu, kde je? A kde je papír? A jak to mám zabalit?“ Ale pod ten stromek mi ji strčil, tak jsem se mohla radovat :lol: :lol:

Jo, to znám také a pak řekne, že to ani balit nebude, jestli ještě máme ty vánoční tašky z loňska :roll: :lol:

@K.Black jedině, že bychom je chodili věšet k sousedům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
19.12.12 22:28

Ja tipuji ze v tom baliku bude hrach a cocka na prebirani, kdyz ma pani rada rucni prace. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová