Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zlatíčka ![]()
Je tady nějaká baculka která nafotila akty? Nemám teď namysli těhotenské ale normálně. Jaké stím máte skušenosti jak jste se přitom cítily apod.. ![]()
Chci si je nechat nafotit ale nejsem žádný „drobeček“ za svoje tělo se nestydím ale pořád váhám teď jsem sice zhubla ale stejně ta kůže. Mám super fotografku. K chlapovi bych asi nešla ale fakt nevím zda je to dobrý nápad.
Dívat se pak na sebe. Ale ráda bych to skusila
Teď hubnu a třeba mi to pak pomůže i ve „vidění“ rozdílu ![]()
Děkuju všem co se zucastni diskuze ![]()
Hezký den ![]()
Já bych do toho šla
,fotky budou určitě krásný
a zvedneš si sebevědomí, pokud by náhodou nebyly, nebo se ti nelíbily schovat je můžeš vždycky ![]()
Ja by taky do toho sla. Fotografka urcite neco vymisli aby jsi citila dobre behem foceni a aspon budes mit radost z fotecek ![]()
Hele, já sice zkušenost nemám, ale šla bych do toho
Zvlášť pokud máš super fotografku
Taky nejsem drobeček a pokud bych v okolí našla nějakou dobrou fotografku, taky bych to taky prubla
Jednou by to mohla být hezká památka a když ne, tak vyhodit se fotky dají vždycky, né? ![]()
Děkuju holky za povzbuzení
No já mám hodne strie ale akty baculek třeba co vidím se mi líbí…nebo fota od Saudka je v tom něco pěkného…
asi do toho půjdu
Semnou a váhou je to těžké z 50 kil jsem přibrala během vztahu a braní antikoncepce na 112 kilo
ted mám 91kg tak uvidime no…v pase mám 80cm přes prsa 117cm a boky 110cm tak uvidime…Kdybych měla alespon pěkný prsa
tak neřeknu…ale nic moc…zvětšily se rostou od sebe…no fotografka si poradí
ale nevadilo by mi to mít holá záda zadeček a mít to pěkně nafocené kdyžtak pak dám vedět jak to dopadlo přece se nebudeme stydět za svoje tělíčka!!!
![]()
Můj muž trochu fotí a prý četl, že pokud je žena mladá, ať vypadá jakkoli, dá se nafotit krásně. No, já nevím, také jsem přibrala po dětech skoro 30 kg, bohužel mám hlavně břicho, fakt jak před porodem…
Manžel mi právě několikrát naznačoval, že by byl potěšený, kdybych mu věnovala svoje akty, ale to jsem měla v té době navrch asi 15 kg. Teď je to ještě víc, že…
Trochu se bojím toho, aby to fakt bylo pěkné, popřípadě aby se manžel definitivně nezhrozil, až to uvidí černé na bílém. Jemu se líbí hubené ženy… Takže babi raď…
Za kolik by Tě nafotila ta Tvoje fotografka? ![]()
Psala že za 1100,– myslím že manželovi by ses líbila však proto si tě vybral a nebála bych se toho
Jinak bych mu hned dala
bejt to můj ty se mu líbíš jaká jsi
urcite…a skus to kdyz to skusim ja
takovej špíček
Ahojky. já jsem taky baculka a už jsem fotila několikrát. dokonce to mám jako,, brigádu" je to fajn vědět, že se ještě chlapům líbím i když nemohu zhubnout.:)
PS: focení jsem si užila. moc doporučuji ![]()
Děkuju lucinku
ano to že jsme baculky mi přijde že se chlapům ted líbí více než nějaké kosti a kůže
snad si to také užiji už jsem ve fázi domluvy