Akutní problémy s puberťákem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14007
11.3.19 17:22
@Jessie_james píše:
Učením, zkoušením, asi i nějakým úklidem, to byla moje slabost. :mrgreen:

Tak to jsem rada, ze mam doma jen 15-tiletou dceru :lol:
U holek nebýva problem učení či uklízeni :)

Příspěvek upraven 11.03.19 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
11.3.19 17:23
@Jessie_james píše:
Noooo, tak to jsi krutopřísná,ještě po 20 letech bych na to vzpomínal

Flakal I skolu,to je pak nutne " nebrat zadne zajatce" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
11.3.19 17:24
@Lynette píše:
@Lenka_HalNo motivaci by mu mělo být to že vydělá. To že mu z toho zbyde 99% vy pro něj nemělo být demotivující. Spíš by si měl zvykat - dospělí taky nedostanou všechno - odvádí daně. Podle mě v 16ti není brzy aby se začal kluk seznamovat s tím jak to v životě chodi. :think:
@Lynette píše:
@Lenka_HalNo motivaci by mu mělo být to že vydělá. To že mu z toho zbyde 99% vy pro něj nemělo být demotivující. Spíš by si měl zvykat - dospělí taky nedostanou všechno - odvádí daně. Podle mě v 16ti není brzy aby se začal kluk seznamovat s tím jak to v životě chodi. :think:

Ty ale porad mluvis o dospelych. . . 16-lety kluk neni dospely. Leta jsem mu rikala, ze se tesim, az bude moci jit na brigadu a az pochopi, jakou cenu maji VLASTNORUCNE vydelane penize. On to dela, chodi na brigady proto, aby si bydelal svoje penize. Vazne nevidim duvod, aby mi z nich neco odvadel. Je mu 16 let. Neni povinovan mi prispivat na domacnost. Az bude plnoletej, situace se zmeni, samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
11.3.19 17:26
@_.Emilyyy píše:
Tak to jsem rada, ze mam doma jen 15-tiletou dceru :lol:
U holek nebýva problem učení či uklízeni :)

AAAAAAAAAAAAAAA to neznáš moji dceru, až mi vyhrkly slzy lítosti :zed: Ještě že už bydlí jinde a se svým..

Příspěvek upraven 11.03.19 v 17:38

• Citovat
  • Upravit
37242
11.3.19 17:26

Nóoo a tydlety takový ty taky :? :roll: :
https://www.emimino.cz/…ocky-346674/ … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
11.3.19 17:29
@Lenka_Hal píše:
Flakal I skolu,to je pak nutne " nebrat zadne zajatce" :lol:

Jako stůj nebo maminka vystřelí? Mám pocit, že to schvaluju, ale stejně bych si vzpomněl. Jsem v naší rodině ten zlej, manželka ta hodná, ale je mi potom blbé říkat „Já jsem vám to říkal“, nechci spát na balkoně, nebo na terase blízké kavárny.

Příspěvek upraven 11.03.19 v 17:35

• Citovat
  • Upravit
257
11.3.19 17:30

Taky mám někdy nervy nadranc, ale už to začíná být lepší. Zažívám v podstatě to samé, jen synovi je 17 let. Je na střední, školu fláká, sice nepropadá, ale když mají čtyřky jiní proč ne on. Já bych na vysvědčení 4 nesnesla. Naštěstí nechodí za školu, to ví že by narazil. Nekouří, vadí mu to i u spolužáků. S chováním problémy nejsou, ve škole si to zkrátka odsedí. Léta hrál fotbal, teď začal chodit do posilovny. Jinak je většinu volného času na PC nebo na mobilu. Zvedne ho jen hlad a rande s nějakou slečnou. Starší si tím prošel taky, jen učení bylo vždy v pohodě, dneska je na VŠ, tak doufám že tenhle aspoň odmaturuje. Představa že se mu budu 2 hodiny věnovat je vyloučená, to by nedal ani jeden z nás :lol: . Je ve věku kdy nemá potřebu mi sdělovat vše. Když řeknu co má udělat, tak to většinou s kecama udělá, ale samotného ho to nenapadne. Puberta je děsná pro rodiče, ale ani oni to nemají jednoduché. Hlavně že jsou zdraví, jednou se budou muset starat sami. Jsou rodiče co budou mít starosti celý život a těm držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
11.3.19 17:39
@marta12345 píše:
Taky mám někdy nervy nadranc, ale už to začíná být lepší. Zažívám v podstatě to samé, jen synovi je 17 let. Je na střední, školu fláká, sice nepropadá, ale když mají čtyřky jiní proč ne on. Já bych na vysvědčení 4 nesnesla. Naštěstí nechodí za školu, to ví že by narazil. Nekouří, vadí mu to i u spolužáků. S chováním problémy nejsou, ve škole si to zkrátka odsedí. Léta hrál fotbal, teď začal chodit do posilovny. Jinak je většinu volného času na PC nebo na mobilu. Zvedne ho jen hlad a rande s nějakou slečnou. Starší si tím prošel taky, jen učení bylo vždy v pohodě, dneska je na VŠ, tak doufám že tenhle aspoň odmaturuje. Představa že se mu budu 2 hodiny věnovat je vyloučená, to by nedal ani jeden z nás :lol: . Je ve věku kdy nemá potřebu mi sdělovat vše. Když řeknu co má udělat, tak to většinou s kecama udělá, ale samotného ho to nenapadne. Puberta je děsná pro rodiče, ale ani oni to nemají jednoduché. Hlavně že jsou zdraví, jednou se budou muset starat sami. Jsou rodiče co budou mít starosti celý život a těm držím palce :srdce:

Hezky receno. . . :) Myslim, ze u vas je bonus ten sport. . . Jinak to sedi. Nac se vzrusovat vic nez je nutno - ted myslim z jejich pohledu. Nedavno me chtel kluk asi vytocit nebo co, tak jak sel kolem mne, tak prohlasil: „Stejne nechapu, proc nehrajou duchodci! To ja budu!“ Dala jsem si panaka, abych to prezila. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
11.3.19 17:45

@marta12345 Jo u nich se člověk naučí co je věta jednoduchá. Na druhou stranu, člověk to u kluka pochopil, protože jsem dělal v IT, takže jsme soutěžili kdo se dál ve hrách dostane, a občas si sdělovali finty, občas jsme byli v alianci proti těm dvěma. Holka zase víc chatovala. Ale nemyslím že by je to profesně degradovalo. Kluk učí na ČVUT a dcera dělá grafiku. No já programoval a programuji, ale už jsou to takové malůvky a weby..

Příspěvek upraven 11.03.19 v 21:19

• Citovat
  • Upravit
738
11.3.19 17:46
@růžový achát píše:
To az prohlásí náš mladej, tak mu dojde šťáva do přístroje, už jsem mu koupila i záložní tlačítkovej mobil aligator :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :lol: )))))
Vis co, je mi 45. . . a jeste dneska casto svoji mamu objimam a omlouvam se ji, jak jsem byla hnusna a nemozna v puberte. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
11.3.19 17:47
@růžový achát píše:
To az prohlásí náš mladej, tak mu dojde šťáva do přístroje, už jsem mu koupila i záložní tlačítkovej mobil aligator :lol:

Joooo, s tlačítkem SOS

• Citovat
  • Upravit
Jessie_james
11.3.19 17:54
@růžový achát píše:
@Jessie_jamesNejvětší potupa :mrgreen:

Náhodou, myslím že by to dobrá recese, kdyby je měla celá třída. Ale zas dneska klidně ofotíš tahák a pošleš ho dál :-) WhatsApp to jistí

Příspěvek upraven 11.03.19 v 18:03

• Citovat
  • Upravit
738
11.3.19 17:56
@Jessie_james píše:
Náhodou, myslím že by to dobrá recese, kdyby je měla celá třída. Ale zas dneska klidně ofotíš tahák a pošleš ho dál :-)

Joooo, tak to uz mi kluk taky rikal. . . ze strejda spoluzaka, profesor CVUT na prijmu - ve slizbach. . . :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
11.3.19 17:59
@Jessie_james píše:
Náhodou, myslím že by to dobrá recese, kdyby je měla celá třída. Ale zas dneska klidně ofotíš tahák a pošleš ho dál :-)

Jj, to mi rikala dcera , ze poslala takhle celej svuj vyfoceny test 2 spolužákum :roll : .Sice je to podvod, ale zase je to tak zvane pratelska spoluprace :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
11.3.19 18:06
@_.Emilyyy píše:
Jj, to mi rikala dcera , ze poslala takhle celej svuj vyfoceny test 2 spolužákum :roll : .Sice je to podvod, ale zase je to tak zvane pratelska spoluprace :) :mrgreen:

Zážitky ze školy musí každý mít. Nezapomenu na spolužáka, který ve vlaku na okně kreslil elipsy do technického kreslení, a průpovidky češtináře.. Přišel do třídy praštil s písemkama na stůl a prohlásil: „Děťátka, doma jsem se houpal na liánách vaší blbosti, a prodíral jsem se houštinami vaší debility“ Tak jak člověk mohl asi reagovat ?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi