Akutní problémy s puberťákem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jessie_james
12.3.19 13:19
@Pajaja1 píše:
Tak jsem si ve skole domluvila schuzku s vychovnou poradkyni. . . Ta pani v telefonu znela uklodnujicim dojmem. Zatim se setkame jen spolu, priste se synem. Mozna bude lepsi, kdyz u toho nebudu. Napada me, ze bymu moje pritomnost nemusela byt prijemna. . .

Myslím si, že by setkání tvého syna s výchovnou poradkyní spíš měla iniciovat jeho třídní myslím že byste se tak mohli domluvit, kdybych byl puberťák, což teda určitě asi z 5 procent jsem :mrgreen: , bylo by to pro mě přijatelnější, jde i o to jak se na to dívá jeho okolí ve třídě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.19 13:33
@Pajaja1 píše:
Venuje, to ne ze ne. Ale on ho nema na starost. Dosla mu trpelivost, oznamil mu, ze placeni telefonu a dat je minulosti a ze uz ho ma plny zuby. Neproziva s nim zivot intenzivne, mozna tomu napomohlo, ze ma svuj novy vztah. Tohle uz tu jednou bylo a myslim, ze zrovna ve veku, kdy si v sobe kluci formuji muzske vzory. Bohuzel pro nej, tenkrat jeho tata uprednostnoval deti sve partnerky, ktere se nas syn do kramu nehodil. Proto me napada, co ten kluk vlastne proziva.

myslím, že na to jdeš dobře, ten psycholog je dobrý nápad..třeba se kluk cítí na vedlejší koleji (u táty) a tohle je taková rezignace a přebíjení vnitřní prázdnoty a únik do jiné reality (protože ta skutečná může být bolestivá). Co kamarádi, nebo jiní chlapi v rodině? Náš kluk se našel v partě larpového boje, jezdí s nima na bitvy -jsou to chlapi féroví, oceňují ho a berou takového jaký je (doma mu to trochu chybělo a dědeček, s kterým si dobře rozuměl loni náhle zemřel). Taky chodí na bojový sport, kde se vybije. Na počítači je taky dost času, ale to já taky, takže mu to nevyčítám. Na školu trochu kašle, hlavně na ty předměty, z kterých nematuruje, ale na čtyřky to dá. Tak to nehrotím, moji bráchové to oba tak měli maturitu s odřenýma ušima a mají i Vš.

• Citovat
  • Upravit
738
12.3.19 13:41

@Jessie_james Noo, ona sama bude s tridnim mluvit. Tezko chtit, aby sam od sebe tridni resil, kdo jak se mu zna mimo, aby potreboval odbornou pomoc. Ale mozna si myslel, ze ja o tom mela nejdriv mluvit s tridnim. . . :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
12.3.19 13:45
@Anonymní píše:
myslím, že na to jdeš dobře, ten psycholog je dobrý nápad..třeba se kluk cítí na vedlejší koleji (u táty) a tohle je taková rezignace a přebíjení vnitřní prázdnoty a únik do jiné reality (protože ta skutečná může být bolestivá). Co kamarádi, nebo jiní chlapi v rodině? Náš kluk se našel v partě larpového boje, jezdí s nima na bitvy -jsou to chlapi féroví, oceňují ho a berou takového jaký je (doma mu to trochu chybělo a dědeček, s kterým si dobře rozuměl loni náhle zemřel). Taky chodí na bojový sport, kde se vybije. Na počítači je taky dost času, ale to já taky, takže mu to nevyčítám. Na školu trochu kašle, hlavně na ty předměty, z kterých nematuruje, ale na čtyřky to dá. Tak to nehrotím, moji bráchové to oba tak měli maturitu s odřenýma ušima a mají i Vš.

Nebudes mi verit, jak casto zamackavam slzu v oku, kdyz slysim o klucich v jeho veku, ktery maj O COKOLIV zajem. Nebyval takovy vzdycky. Ikdyz je dusi spis introvert, nemyslim, ze ma problem najit si kamarady. Ale je fakt, ze se mnohem radsi veze nez by vedl. Komunikovat s „cizimi“ lidmi je trapny a pro nej problematicky. Ikdyby slo o komunikaci jemu prinosnou. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
12.3.19 15:21
@Pajaja1 píše:
@Jessie_james Noo, ona sama bude s tridnim mluvit. Tezko chtit, aby sam od sebe tridni resil, kdo jak se mu zna mimo, aby potreboval odbornou pomoc. Ale mozna si myslel, ze ja o tom mela nejdriv mluvit s tridnim. . . :think:

Z mojeho pohledu bych to viděl jako kluk tak, že moje máma přišla do školy a šla za poradkyní, kde o mě mluvila a asi se radili co se mnou. Myslím, že by mě to celkem naštvalo. Navíc by se určitě profláklo, že k poradkyni jdu kvůli ne sobě, ale kvůli tomu jak se poradila máma s poradkyní. Já si myslím, že šlo i to,kdybys promluvila s poradkyní co s ním, a pak se rozhodla. Já bych se cítil provinile, kdyby do mě hučeli 2 ženský . Ale jde jen o můj pocit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi