Alimenty - vězení

99
5.5.11 19:31

Alimenty - vezeni

Ahojte holky, chci se zepat, kdyz chlap dostane 1 rok nepodminene ve veznici s ostrahou za neplaceni vyzivneho,jestli je mozne, aby si zazadal (po dobrem chovani atd) o prominuti pulky trestu…??? Tudiz ho pustili po pul roce. S par lidmi jsem se o tomhle bavila a nekdo rika ze to mozny je, druzi, ze u vyzivneho se tohle nepromiji… Tk nevim no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
5.5.11 19:35

ahoj, urcite to mozny je…u jakyhokoliv trestu i u vrazdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
5.5.11 19:47

Jde to.Pokud nejsou žádné problémy a pokud je to poprvé, tak je velká pravděpodobnost, že mu půlka výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.5.11 19:52

promiň ale nedalo mi to… :lol: :lol: přála bys mu to celý ? já myslím,že za výživný by vězení být nemělo.

• Citovat
  • Upravit
14598
5.5.11 20:07

Já mám dotaz mimo OT.

Jak jsi ho do té basy dostala a kolik ti dluží?

Můj ex mi dluží 12.000,– a peníze nutně potřebuju a ač se to může zdát divné, trochu se modlím, aby mi v květnu zas nic nedal - byl by to 4. měsíc v řadě a konečně bych na něj mohla podat trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.5.11 20:23
sophinka píše:
promiň ale nedalo mi to… :lol: :lol: přála bys mu to celý ? já myslím,že za výživný by vězení být nemělo.

Cauvec 8-)
Souhlasim na cele care!!!
Paragraf 213 je opravdu hodne silny kafe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
5.5.11 20:35

Určitě si může zažádat a pak je na rozhodnutí soudu, zda mu zbytek trestu promine. Měla bys být ráda, alespoň může vydělávat a platit to výživné. Ve vězení toho moc nevydělá, takže nedostaneš za tu dobu asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.5.11 20:41

Ahojda, bohuzel, ale s tim Ti nepomuzu. Dikybohu,netyka se to me, ale moji kamaradky a jejiho soucasneho pritele…
Co vim, tak dluzi 21 tis. Rozsudek padl v lednu a uz ted v pulce mesice ma nastup trestu. Dekuju za vsechny reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.5.11 20:44
sophinka píše:

proč ne?? Kdyby otec zaplatil všechno, co mamce dlužil, místo sezení u PC bych se rochnila v bazénu uprostřed obýváku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.5.11 20:46
sophinka píše:
promiň ale nedalo mi to… :lol: :lol: přála bys mu to celý ? já myslím,že za výživný by vězení být nemělo. [/cita
Ja si myslim, ze za vyzivny vezeni je o.k. Samozrejme kazdy ma svuj nazor a tim ho nikomu nevnucuju :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.5.11 20:53

Trochu osvety neuskodi :wink:

http://k213.cz/JOOMLA/O-nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.5.11 20:54
Verca182 píše:
sophinka píše:
proč ne?? Kdyby otec zaplatil všechno, co mamce dlužil, místo sezení u PC bych se rochnila v bazénu uprostřed obýváku :mrgreen: a nejlépe ještě navádět děti oproti druhému rodiči :zed: prostě tohle je-dle mého názoru- osobní,rodinná věc,do které by soudy zasahovat neměli

nevím,prostě tohle by si měli vyřešit ti dva mezi ssebou. nechápu jak dva co se milují a přivedou na svět společně dítě se pak můžou tak nenávidět,že druhému přejí i to vězení a ještě doufají ,že tam bude co nejdéle. Co předmanželská smlouva? :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.05.11 v 20:57

• Citovat
  • Upravit
sophinka
5.5.11 20:55

pardon za plevelení -
farskaahooj o víkendu vše proberem,jo? už mám plán

• Citovat
  • Upravit
44196
5.5.11 21:02

Já znám maminku se 3 malými dětmi, co žije za 5500 měsíčně - žije u rodičů, má nižší rodičovský příspěvek na nejmenší dítě a přídavky na všechny, na další dávky nemá nárok, jedno dítě už chodí do školy, nemůže je sama bez pomoci rodičů a tchýně uživit ani omylem..

Trestní oznámení podává, ale je to zbytečné, otec nepracuje a pravděpodobně nikdy pracovat nebude. Je vedený v evidenci UP a to ho „chrání“.
Nezdá se mi ten paragraf jako silné kafe..

Jinak ano, může žádat o prominutí poloviny trestu. Mám známého, který byl zavřený za neplacené výživného a nějaký zbytek trestu mu byl prominut..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.11 21:05

Jde to mého kamaráda nedávno na polovic pustily.A můj bývalý mi dluží přes 40tisíc na alimentech trestní oznámení na něj podávám minimálně 3krát do roka už sedm let a pořád nic tak jsem s toho jelen.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna