Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cuttysark píše:
Holky a pouzivate niekto pomaly hrniec? Ja som ho kupila na jeziska a som z neho unesena!
Tak to neznám, prosím o rozšíření obzor, k čemu to je? No jdu googlit…
@Gina108 http://www. bionaire. cz/crockpot/ proste, vari absolutne pomalinky, jedlo tam trva uvarit 8-12 hodin. Vdaka tomu je jedlo rovnomerne tepelne upravene a chutna uzasne, chute sa prelinaju do kazdeho kusku jedla a hlavne maso je z neho uplne neuveritelne.
@cuttysark aháá. No zrovna včera jsem dělala hovězí po burgundsku - 6 hodin, tak by se to asi hodilo, ale stačil mi na to litináč na plynu. Jj tohle pomalý vaření má něco do sebe, to jo, mňam ![]()
@Gina108 píše:
@cuttysark aháá. No zrovna včera jsem dělala hovězí po burgundsku - 6 hodin, tak by se to asi hodilo, ale stačil mi na to litináč na plynu. Jj tohle pomalý vaření má něco do sebe, to jo, mňam
lenze to, co robis na plyne 6 hodin, toto urobis za 12 - a ze je to poznat. Plyn nemas sancu dat na tak malinko, aby sa to robilo rovnomerne a tak. To maso co z neho robime, sa absolutne rozpadava, ako ked si das fasirku
pritom je to jeden velky kus masa
@werunka89 píše:
@AninaEli jo jo, tenhle odkaz na cuketku mi poslal už taťka a kámoškavčera jsem si vyzvedla kvásek, dnes jsem ho namnožila a čekám až nabyde, přidám zbytek ingrediencí a ráno upeču. snad se povede, budu to péct v pekárně, tak jsem zvědavá
Tak to už jsi tady druhá, která ho z toho má, takže je vidět, že to funguje. Už jsem napsala, čekám až mi odpoví. Z kvásku je prý chleba nejlepší
![]()
@AninaEli píše:
Tak to už jsi tady druhá, která ho z toho má, takže je vidět, že to funguje. Už jsem napsala, čekám až mi odpoví. Z kvásku je prý chleba nejlepší![]()
![]()
U nás peče v pekárně výhradně přítel. Taky si pěstuje kvásek, vychytává poměry a chleba z kvásku je fakt nejlepší
Ono taky není zdravé furt se cpát droždím, všeho moc škodí.
@cuttysark píše:
@Gina108 http://www. bionaire. cz/crockpot/ proste, vari absolutne pomalinky, jedlo tam trva uvarit 8-12 hodin. Vdaka tomu je jedlo rovnomerne tepelne upravene a chutna uzasne, chute sa prelinaju do kazdeho kusku jedla a hlavne maso je z neho uplne neuveritelne.
Tak jsem o tom hrnci slyšela, ale ten tvůj popis vypadá velmi lákavě. Jdu mrknout co se nabízí a co o tom ještě víc píšou.
@Gina108 píše:
U nás peče v pekárně výhradně přítel. Taky si pěstuje kvásek, vychytává poměry a chleba z kvásku je fakt nejlepšíOno taky není zdravé furt se cpát droždím, všeho moc škodí.
Jj., i to jsem slyšela, že je chleba z kvásku mnohem zdravější a stravitelnější.
Jestlipak tady některá nemáte mlýnek na obilí, což je můj sen, na který pořád nezbývá.
Chci mít bednu na obilí - aspoň na tři druhy a k tomu mlýnek a apk už ani kilo hotové bych nekoupila.
@AninaEli píše:
Jj., i to jsem slyšela, že je chleba z kvásku mnohem zdravější a stravitelnější.
A nic to nestojí, vypěstuješ sama, na netu jsou mraky návodů jak na to ![]()
Ahoj děvčata, dnes jsem si koupila časopis Zahradnická kuchařka a mají tam reklamu na mlýnky na obilí (www. mlynky. cz) a vevnitř je recept na kváskový chleba
Tak mě tak napadlo, když děláte domácí chleba, asi většina z vás používá už namletou mouku, že? Mě tedy ty mlýnky uchvátily, ale zadrhla jsem se na tom, kde vzít obilí? ![]()
@AninaEli píše:
Jestlipak tady některá nemáte mlýnek na obilí, což je můj sen, na který pořád nezbývá.Chci mít bednu na obilí - aspoň na tři druhy a k tomu mlýnek a apk už ani kilo hotové bych nekoupila.
Nooo, zas bacha na plísně. Aby to zrno něco nechytlo, to pak nepoznáš. I když sio nedělám iluze, že to co si kupujeme v hypáči bude nějak echt hlídané
ale doufám, že tu a tam nějaký ten rozbor udělaj ![]()
I když mlýnek by mě taky lákal, ale za ty prachy bych ho asi nevyužila
tak jestli někdo máte, aspoň nám trochu udělejte „chutě“
![]()
@AninaEli píše:
Jestlipak tady některá nemáte mlýnek na obilí, což je můj sen, na který pořád nezbývá.Chci mít bednu na obilí - aspoň na tři druhy a k tomu mlýnek a apk už ani kilo hotové bych nekoupila.
my mame v rodicovskom dome mlynske kamene, mleli (milavali? Neviem z toho urobit priebehovy cas
) sme na tom obilie na muku, rucne, makacka jak svina
@AninaEli Tady přímo na eMiminu je diskuze o kvásku, hned na první stránce je návod.. A funguje - mně bohužel kvásek chcípnul pátý den po založení - kdy jsem na něj už tak nějak prděla..
Ale založení v pohodě..
@Amber_1977 píše:
@AninaEli Tady přímo na eMiminu je diskuze o kvásku, hned na první stránce je návod.. A funguje - mně bohužel kvásek chcípnul pátý den po založení - kdy jsem na něj už tak nějak prděla..Ale založení v pohodě..
No z toho mám trochu strach, že ho neuhlídám
![]()