Alternativní maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
7.1.13 21:52
@cuttysark píše:
Holky a pouzivate niekto pomaly hrniec? Ja som ho kupila na jeziska a som z neho unesena!

Tak to neznám, prosím o rozšíření obzor, k čemu to je? No jdu googlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
7.1.13 21:57

@Gina108 http://www. bionaire. cz/crockpot/ proste, vari absolutne pomalinky, jedlo tam trva uvarit 8-12 hodin. Vdaka tomu je jedlo rovnomerne tepelne upravene a chutna uzasne, chute sa prelinaju do kazdeho kusku jedla a hlavne maso je z neho uplne neuveritelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.1.13 22:00

@cuttysark aháá. No zrovna včera jsem dělala hovězí po burgundsku - 6 hodin, tak by se to asi hodilo, ale stačil mi na to litináč na plynu. Jj tohle pomalý vaření má něco do sebe, to jo, mňam :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
7.1.13 22:03
@Gina108 píše:
@cuttysark aháá. No zrovna včera jsem dělala hovězí po burgundsku - 6 hodin, tak by se to asi hodilo, ale stačil mi na to litináč na plynu. Jj tohle pomalý vaření má něco do sebe, to jo, mňam :*

lenze to, co robis na plyne 6 hodin, toto urobis za 12 - a ze je to poznat. Plyn nemas sancu dat na tak malinko, aby sa to robilo rovnomerne a tak. To maso co z neho robime, sa absolutne rozpadava, ako ked si das fasirku :srdce: pritom je to jeden velky kus masa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
7.1.13 22:24
@werunka89 píše:
@AninaEli jo jo, tenhle odkaz na cuketku mi poslal už taťka a kámoška :) včera jsem si vyzvedla kvásek, dnes jsem ho namnožila a čekám až nabyde, přidám zbytek ingrediencí a ráno upeču. snad se povede, budu to péct v pekárně, tak jsem zvědavá

Tak to už jsi tady druhá, která ho z toho má, takže je vidět, že to funguje. Už jsem napsala, čekám až mi odpoví. Z kvásku je prý chleba nejlepší :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.1.13 22:29
@AninaEli píše:
Tak to už jsi tady druhá, která ho z toho má, takže je vidět, že to funguje. Už jsem napsala, čekám až mi odpoví. Z kvásku je prý chleba nejlepší :potlesk: :potlesk: :potlesk:

U nás peče v pekárně výhradně přítel. Taky si pěstuje kvásek, vychytává poměry a chleba z kvásku je fakt nejlepší :pankac: Ono taky není zdravé furt se cpát droždím, všeho moc škodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
7.1.13 22:31
@cuttysark píše:
@Gina108 http://www. bionaire. cz/crockpot/ proste, vari absolutne pomalinky, jedlo tam trva uvarit 8-12 hodin. Vdaka tomu je jedlo rovnomerne tepelne upravene a chutna uzasne, chute sa prelinaju do kazdeho kusku jedla a hlavne maso je z neho uplne neuveritelne.

Tak jsem o tom hrnci slyšela, ale ten tvůj popis vypadá velmi lákavě. Jdu mrknout co se nabízí a co o tom ještě víc píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
7.1.13 22:32
@Gina108 píše:
U nás peče v pekárně výhradně přítel. Taky si pěstuje kvásek, vychytává poměry a chleba z kvásku je fakt nejlepší :pankac: Ono taky není zdravé furt se cpát droždím, všeho moc škodí.

Jj., i to jsem slyšela, že je chleba z kvásku mnohem zdravější a stravitelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
7.1.13 22:35

Jestlipak tady některá nemáte mlýnek na obilí, což je můj sen, na který pořád nezbývá.

Chci mít bednu na obilí - aspoň na tři druhy a k tomu mlýnek a apk už ani kilo hotové bych nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.1.13 22:40
@AninaEli píše:
Jj., i to jsem slyšela, že je chleba z kvásku mnohem zdravější a stravitelnější.

A nic to nestojí, vypěstuješ sama, na netu jsou mraky návodů jak na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
7.1.13 22:42

Ahoj děvčata, dnes jsem si koupila časopis Zahradnická kuchařka a mají tam reklamu na mlýnky na obilí (www. mlynky. cz) a vevnitř je recept na kváskový chleba :palec: Tak mě tak napadlo, když děláte domácí chleba, asi většina z vás používá už namletou mouku, že? Mě tedy ty mlýnky uchvátily, ale zadrhla jsem se na tom, kde vzít obilí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.1.13 22:42
@AninaEli píše:
Jestlipak tady některá nemáte mlýnek na obilí, což je můj sen, na který pořád nezbývá.Chci mít bednu na obilí - aspoň na tři druhy a k tomu mlýnek a apk už ani kilo hotové bych nekoupila.

Nooo, zas bacha na plísně. Aby to zrno něco nechytlo, to pak nepoznáš. I když sio nedělám iluze, že to co si kupujeme v hypáči bude nějak echt hlídané :think: ale doufám, že tu a tam nějaký ten rozbor udělaj :nevim:
I když mlýnek by mě taky lákal, ale za ty prachy bych ho asi nevyužila :nevim: tak jestli někdo máte, aspoň nám trochu udělejte „chutě“ ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
7.1.13 22:43
@AninaEli píše:
Jestlipak tady některá nemáte mlýnek na obilí, což je můj sen, na který pořád nezbývá.Chci mít bednu na obilí - aspoň na tři druhy a k tomu mlýnek a apk už ani kilo hotové bych nekoupila.

my mame v rodicovskom dome mlynske kamene, mleli (milavali? Neviem z toho urobit priebehovy cas :-D ) sme na tom obilie na muku, rucne, makacka jak svina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
7.1.13 22:45

@AninaEli Tady přímo na eMiminu je diskuze o kvásku, hned na první stránce je návod.. A funguje - mně bohužel kvásek chcípnul pátý den po založení - kdy jsem na něj už tak nějak prděla.. :roll: Ale založení v pohodě..

• Citovat
  • Upravit
28446
7.1.13 22:57
@Amber_1977 píše:
@AninaEli Tady přímo na eMiminu je diskuze o kvásku, hned na první stránce je návod.. A funguje - mně bohužel kvásek chcípnul pátý den po založení - kdy jsem na něj už tak nějak prděla.. :roll: Ale založení v pohodě..

No z toho mám trochu strach, že ho neuhlídám :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová