Anální šperk (ne špek!) jako dárek

538
8.8.13 10:37

Anální šperk (ne špek!) jako dárek

Rozhodli jsem se v práci kolegovi, co stále v práci rozebírá potřebu análního sexu s tím, že ta jeho bohyně to odmítá, koupit jako dárek anální šperk. Nebojte se, u nás jsou podobné dárky tradicí, nedávno kamárádka k 30nám dostala 10 DVD o tantře a podobných věcech.

Nevíte, jak hluboký by měl být u mužů, příp. jaký jste kupovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
colafit
8.8.13 10:42

Kde pracuješ? :P

• Citovat
  • Upravit
2926
8.8.13 10:44

Tak pokud odmítá anální sex jeho bohyně, tak bych mu koupila ten největší, který existuje, ať si zkusí, zač je toho loket. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
8.8.13 10:46

@colafit v německém podniku se zaměřením na chemii. Nevím, k čemu ti to ale bude v souvislosti s análním šperkem :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.8.13 10:47

To pracujete v nějakém sexshopu ne? si jinak neumím představit.. :roll:
vůbec teda nevím co to je analní šperk, koupila bych mu robertka odlitého z pořádného černocha, at jeho pr.el pozná středověk:o))

• Citovat
  • Upravit
538
8.8.13 10:49

@smurfka výhoda protestantských zemí Německa je, že se zde mezi lidmi o sexu mluví celkem otevřeně, na můj vkus někdy až moc otevřeně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.8.13 10:50
@anorganička píše:
@smurfka výhoda protestantských zemí Německa je, že se zde mezi lidmi o sexu mluví celkem otevřeně, na můj vkus někdy až moc otevřeně :-)

existuje tam nějaké sexuální obtěžování v práci? :think: :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
smurfka
8.8.13 10:52

No tvl..ted se na to dívám..a to chcete koupit tomu chlapovi nebo té jeho ženské? to je mazec:o))

• Citovat
  • Upravit
colafit
8.8.13 10:54

@anorganička jen zvědavost. Omlouvám se za OT

• Citovat
  • Upravit
538
8.8.13 10:56
@smurfka píše:
existuje tam nějaké sexuální obtěžování v práci? :think: :mrgreen: :P

Neustále, ale v labu, kde jsi i 48 hodin nepřetžitě, to jinak ani nejde :-) aneb Mladý muž a bílá velkryba. Nutno dodat, že zde obtěžujeme hlavně my.

Příspěvek upraven 08.08.13 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
8.8.13 10:58
@smurfka píše:
No tvl..ted se na to dívám..a to chcete koupit tomu chlapovi nebo té jeho ženské? to je mazec:o))

Samozřejmě tomu chlapovi, jsem si po napsání tématu uvědomila, že by to ten vůl mohl dát jí :zed: :zed: :zed: tak k tomu budeme muset něco připsat, jako že to je bestimmt für den persönlichen Gebrauch :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.8.13 11:04
@anorganička píše:
Samozřejmě tomu chlapovi, jsem si po napsání tématu uvědomila, že by to ten vůl mohl dát jí :zed: :zed: :zed: tak k tomu budeme muset něco připsat, jako že to je bestimmt für den persönlichen Gebrauch :potlesk: :potlesk:

tak to bych koupila nějaký menší průměr, může být velikostně delší a asi bych nekupovala s nějakým tím swarovski nebo tak, ale čistě - jedna barva..třeba ten černý: http://www.analnisperk.cz/formular

• Citovat
  • Upravit
smurfka
8.8.13 11:05

Vzala bych classic edition - pro začátečníka

• Citovat
  • Upravit
2069
8.8.13 11:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.8.13 11:07

Co-já bych mu vzala Large- at si užije :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí