Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodli jsem se v práci kolegovi, co stále v práci rozebírá potřebu análního sexu s tím, že ta jeho bohyně to odmítá, koupit jako dárek anální šperk. Nebojte se, u nás jsou podobné dárky tradicí, nedávno kamárádka k 30nám dostala 10 DVD o tantře a podobných věcech.
Nevíte, jak hluboký by měl být u mužů, příp. jaký jste kupovali?
Tak pokud odmítá anální sex jeho bohyně, tak bych mu koupila ten největší, který existuje, ať si zkusí, zač je toho loket. ![]()
@colafit v německém podniku se zaměřením na chemii. Nevím, k čemu ti to ale bude v souvislosti s análním šperkem ![]()
To pracujete v nějakém sexshopu ne? si jinak neumím představit.. ![]()
vůbec teda nevím co to je analní šperk, koupila bych mu robertka odlitého z pořádného černocha, at jeho pr.el pozná středověk:o))
@smurfka výhoda protestantských zemí Německa je, že se zde mezi lidmi o sexu mluví celkem otevřeně, na můj vkus někdy až moc otevřeně ![]()
@anorganička píše:
@smurfka výhoda protestantských zemí Německa je, že se zde mezi lidmi o sexu mluví celkem otevřeně, na můj vkus někdy až moc otevřeně
existuje tam nějaké sexuální obtěžování v práci?
![]()
No tvl..ted se na to dívám..a to chcete koupit tomu chlapovi nebo té jeho ženské? to je mazec:o))
@smurfka píše:
existuje tam nějaké sexuální obtěžování v práci?![]()
![]()
Neustále, ale v labu, kde jsi i 48 hodin nepřetžitě, to jinak ani nejde
aneb Mladý muž a bílá velkryba. Nutno dodat, že zde obtěžujeme hlavně my.
Příspěvek upraven 08.08.13 v 10:58
@smurfka píše:
No tvl..ted se na to dívám..a to chcete koupit tomu chlapovi nebo té jeho ženské? to je mazec:o))
Samozřejmě tomu chlapovi, jsem si po napsání tématu uvědomila, že by to ten vůl mohl dát jí
tak k tomu budeme muset něco připsat, jako že to je bestimmt für den persönlichen Gebrauch
![]()
@anorganička píše:
Samozřejmě tomu chlapovi, jsem si po napsání tématu uvědomila, že by to ten vůl mohl dát jí![]()
![]()
tak k tomu budeme muset něco připsat, jako že to je bestimmt für den persönlichen Gebrauch
![]()
tak to bych koupila nějaký menší průměr, může být velikostně delší a asi bych nekupovala s nějakým tím swarovski nebo tak, ale čistě - jedna barva..třeba ten černý: http://www.analnisperk.cz/formular