Anovulační cyklus 50 DC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
20.4.15 17:35

@Petra Z jojo myslela jsem, že jsem v klidu, ale asi nervy zapracovaly :) až z toho folíci nepraskly :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.15 18:28
@zelicek píše: @anonymní já byla 15 Dc na folikulometrii dr říkala že mám na levém dva folíky 15 a 16mm a na pravém 17mm. říkala že ovu bude 17 nebo 18 dc. Sliznice prý byla normální 7mm. No a jak se nic s BT nedělo a na ovu testy byly skoro pozitivní, jsem se gyndu vrátila a ona mi neudělala ani ultrazvuk :( Poslala mě rovnou do Caru, že už nejsem její pacienta :D že budu zase její až budu v 8TT :D to je bordel :D No taky jsem si říkala jestli nemůžu mít ovu jak mě bolí ten vaječník

CHYBÍ TI HORMONY NEBOJ V caru ti udělají komplet vyšetření z krve utz atd atd hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
134
20.4.15 20:36
@Anonymní píše:
CHYBÍ TI HORMONY NEBOJ V caru ti udělají komplet vyšetření z krve utz atd atd hodně štěstí

děkuju moc a všem holkám za rady a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.12.15 18:14

@ejbinka Ahoj tenkrát ten cyklus byl dlouhej 69 dní :D No a HP dopadl dobře vše bylo v normě, ženská zdravá prý může mít dva anovuláky do roka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.12.15 19:07

@ejbinka určitě, hned po mém HP šel přítel na spermio a tam se našel problém neúspěšného snažení… No a k dnešku jsem 13 dní po Ket na testech dálnice :) a zítra na krev a kontrolu :)
Já jsem měla cykly jako hodinky, ale jak jsme začali chodit do Car nějak se mi to rozházelo a to jsem si myslela, že jsem kliďas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.12.15 19:27

@ejbinka Ano měla jsem ivf (stimulaci vaječníků), potom OPU (odběr vajíček) pak byl transfer emryjka ( ET) odložen ob dva cykly, embryjka oplodněné zmrazili, pak rozmrazili a jedno vložili :) To rozmražení a vložení je ten Ket :)
Ono po HP a spermiu nám ještě dělali genetické vyšetření z krve, na výsledky jsme čekali 6 týdnů :roll: A ještě někdo může jít na imunologické vyšetření :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.12.15 19:36

@ejbinka ano. bylo jich 200tis, za dva měsíce 2 mil a v den oplodnění 4mil. Na normální početí je jich třeba 14 mil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.12.15 16:51

@ejbinka Určitě i to se stát může :) já jsem jednou měla ovu 29 DC :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí