Aplikace pro děti na Android

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
14.3.14 16:21

Ahojte, mám takový asi tupější dotaz, ale nějak se nezvládám s tím poprat a nevím jam jinam ten dotaz zařadit.
Takže postahovala jsem do tabletu pohádky dvouletákovi na cestu, potřebuju aby si to dokázal jednoduše spustit, tedy ideálně bych chtěla mít něco na ploše - jako např. složku ve které budou pohádky - ideálně s nějakým náhledem. Chci moc? Nevím jak na to. Ted to musím složitě vyhledat a pustit mu to protože sám se do toho prostě samozřejmě ještě nedostane. Jinak hry co jsou na „ploše“ si pustí bez problémů. Ale potřebuju tam nějak dostat ty pohádky. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
14.3.14 17:30

@marmelada78 ja mam na plose ikonu prehravace a tamulozeny pohadky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
14.3.14 18:30
@spiky01 píše:
@marmelada78 ja mam na plose ikonu prehravace a tamulozeny pohadky

Tak koukám že já taky :palec: Díky.. tam jsem to fakt nehledala. Nicméně se mi ale teda zobrazí nejdřív složka a tu je potřeba rozkliknout, ale to už snad nějak zvládnem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
14.3.14 18:44

@marmelada78 ja mam v tabletu jen pohadky, takze u me se 6adny rozklikavani soozky nekona. Taky asi zalezi na tom jaky android tam je a jaky prehravac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
14.3.14 18:49
@spiky01 píše:
@marmelada78 ja mam v tabletu jen pohadky, takze u me se 6adny rozklikavani soozky nekona. Taky asi zalezi na tom jaky android tam je a jaky prehravac

No já tam mám taky jen pohádky, ale jsou ve složce MOVIES.. hm. A kde máš ty pohádky uložené, kam je stahuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
16.3.14 01:44

@marmelada78 v galerii mamslozkumpojmenovanou pohadky. Kdyz jsem nainstalivala orehravac takmpo me chtel pridat seznam stop, oznacila jsem vse ve slozce a ted kdyz to holky rozkliknou tak vidi rovnou pohadky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.14 15:17

Ahoj, prosím nevíte někdo jak se jmenuje aplikace jsou tam zvířátka a když se na ne klikne udělají zvuk příklad pes-steka atd :) nebo jinou podobnou aplikaci pro male dite (1rok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
13.7.14 16:01

Ja mam animal sounds, ale grafika i zvuk nic moc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
13.7.14 16:06

Mam animals for toddler a malej ji ma moc rad.

Příspěvek upraven 13.07.14 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
13.7.14 16:09

Mam animals for toddler
A malej ji ma moc rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
13.9.14 22:44

Ahoj, mate tip na aplikace pro dvouletaka? Poznavani barev treba, nejaka zviratka a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
13.9.14 23:06

Já mám aplikace v angličtině, takže neporadím. Ale. když si zadáš do google play „vzdělávací hry“ či něco podobného, určitě Ti to najde spoustu her.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
13.9.14 23:09

@trpaslinka tak samozrejme najde, ale proc zkouset desitky aplikaci, kdyz uz tu maminy maji urcite overene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
13.9.14 23:20

@Radka84 jak už tu někdo zmiňoval…výukové kartičky…myslím, že moje mala se podle nich dost naučila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
13.9.14 23:47

https://play.google.com/…apps/details?… To je ono, taky je mám a jsou moc dobré. Akorát mi teď malá pořád krade telefon a pouští si to :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák