Aqualand Moravia

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
2.8.13 10:22
@Kelly3 píše:
Netuším :nevim: K tomu máš ještě zdarma Děti do 90 cm, Parkování, Lehátka, Dětský koutek, Tobogány, Skluzavky. Můžeme být rádi, že peníze nechcou i za tohle, protože na obyčejným koupališti zaplatíš třeba aj za to lehátko, aby sis ho mohla půjčit.

No právě… já o tam mám asi 130 km, ale jelikož Jižní Moravu miluju, tak si naplánuju prodloužený víkend, nepojedu tam jen tak ( máme akváč i u nás ) a navštívím ho třeba na dopoledne… a vyřešeno, člověk tam přece nemusí jet jen tak extra jak tu kdosi psal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.13 10:26

Byli jsme včera, vstupné za 490 na celý den (oproti Praze jsou ceny dobré). Rodinný vstup je nějak za 1100 a u dětí je omezená výška 140 cm. Hodně lidí si tam stěžovalo na to, že jejich 10 leté děti mají víc jak 140 cm a tak nemůžou mít rodinné vstupné. Jo a co se týče ještě toho rodinného vstupného-tak děti můžou jen na některý aktrakce (tam se dítě považuje opravdu za mrňouse).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
2.8.13 10:29

No já teda furt nechápu, co se na tom zdá lidem drahýho 8o Dát 500,– za dospělýho na celej den? Dejme tomu, že tam budu těch 10 hodin (rodinnej celodenní výlet třeba), tak mi to vychází na 50 kč za hodinu!!! Je v tom celodenní parkování, veškeré bazény, veškeré klouzačky a veškeré tobogány, při troše štěstí i lehátka.

Když pojedu na jakékoli jiné obyčejné koupaliště, zaplatím taky vstup okolo 50 kč/hod, ale i víc a navíc si budu připlácet za každou jízdu po tobogánu, velkých klouzačkách apod. a ještě zaplatím nějakýmu soukromníkovi za parkování, což bývá kolem 20 kč/hod. Ať počítám jak počítám, rozhodně mi Aqualand Moravia nepřijde ani o trošičku dražší, než jakékoli jiné řadové, 30 let staré, plesnivé koupaliště někde na vesnici, kde mají sotva dva tobogány..

• Citovat
  • Upravit
3477
2.8.13 10:31
@MiskaKosa píše:
No právě… já o tam mám asi 130 km, ale jelikož Jižní Moravu miluju, tak si naplánuju prodloužený víkend, nepojedu tam jen tak ( máme akváč i u nás ) a navštívím ho třeba na dopoledne… a vyřešeno, člověk tam přece nemusí jet jen tak extra jak tu kdosi psal…

Taky bych nejela jen tak do Prahy do aquaparku a ten den zpátky, by se nevyplatilo a rozhodně prodražilo. Naštěstí to máme 30km do Brna, takže dobrý :) konečně něco pořádnýho, co je tak blízko :) a pro děti super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
2.8.13 10:34
@TroisChéris píše:
No já teda furt nechápu, co se na tom zdá lidem drahýho 8o Dát 500,– za dospělýho na celej den? Dejme tomu, že tam budu těch 10 hodin (rodinnej celodenní výlet třeba), tak mi to vychází na 50 kč za hodinu!!! Je v tom celodenní parkování, veškeré bazény, veškeré klouzačky a veškeré tobogány, při troše štěstí i lehátka.Když pojedu na jakékoli jiné obyčejné koupaliště, zaplatím taky vstup okolo 50 kč/hod, ale i víc a navíc si budu připlácet za každou jízdu po tobogánu, velkých klouzačkách apod. a ještě zaplatím nějakýmu soukromníkovi za parkování, což bývá kolem 20 kč/hod. Ať počítám jak počítám, rozhodně mi Aqualand Moravia nepřijde ani o trošičku dražší, než jakékoli jiné řadové, 30 let staré, plesnivé koupaliště někde na vesnici, kde mají sotva dva tobogány..

Přesně tak… a komu se to zdá drahý ať jsi jde válet šunky někam k rybníku a bude to mít grátis. A možná i bude moct pozdravit sinice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
2.8.13 10:35
@Kelly3 píše:
Taky bych nejela jen tak do Prahy do aquaparku a ten den zpátky, by se nevyplatilo a rozhodně prodražilo. Naštěstí to máme 30km do Brna, takže dobrý :) konečně něco pořádnýho, co je tak blízko :) a pro děti super :palec:

Já jsem Olomoučanda, takže zhruba těch 130, ale na Mikulovsku jsem téměř každý měsíc. Moc se mi tam líbí a závidím všem co tam žijí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.8.13 10:36

Chystáme se tam v září na víkend, ale otevřeli teprve včera… takže holt asi stránky budou dotvářet za chodu :)
Cena bych řekla odpovídá, hlavně děti (a nejen ty) se tam vyblbnou a vyřádí, sváča se dá přece vzít s sebou pokud nechci kupovat a do večera je o zábavu postaráno ;-)

Ono asi zdaleka se na jeden den cesta nevyplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.8.13 10:38
@KačuliKačka píše:
Chystáme se tam v září na víkend, ale otevřeli teprve včera… takže holt asi stránky budou dotvářet za chodu :)
Cena bych řekla odpovídá, hlavně děti (a nejen ty) se tam vyblbnou a vyřádí, sváča se dá přece vzít s sebou pokud nechci kupovat a do večera je o zábavu postaráno ;-)Ono asi zdaleka se na jeden den cesta nevyplatí…

A děti se přitom hezky unaví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.8.13 10:41
@MiskaKosa píše:
Já jsem Olomoučanda, takže zhruba těch 130, ale na Mikulovsku jsem téměř každý měsíc. Moc se mi tam líbí a závidím všem co tam žijí :-)

To se docela dá těch 130 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
2.8.13 10:43
@Kelly3 píše:
To se docela dá těch 130 :)

Já najedu 2500 kilometrů měsíčně v průměru, takže dá, ale tomu mému se nikdy jen tak nechce :-D A navíc nejezdím bez psa, takže potřebuji i ubytko, abych ho měla na tu chvíli kam dát :mrgreen: :mrgreen: nj čtyřnohé dítě, které do akváče nemůže :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
2.8.13 10:44
@MiskaKosa píše:
Přesně tak… a komu se to zdá drahý ať jsi jde válet šunky někam k rybníku a bude to mít grátis. A možná i bude moct pozdravit sinice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jojo, rybník taky není špatná volba, občas si přivezeš domů i nějaký to zvířátko :lol:

• Citovat
  • Upravit
3477
2.8.13 10:45
@MiskaKosa píše:
Já najedu 2500 kilometrů měsíčně v průměru, takže dá, ale tomu mému se nikdy jen tak nechce :-D A navíc nejezdím bez psa, takže potřebuji i ubytko, abych ho měla na tu chvíli kam dát :mrgreen: :mrgreen: nj čtyřnohé dítě, které do akváče nemůže :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ještě mohli zprovoznit a udělat psí koutek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724

Tak on to prý vybudoval bývalý majitel Tatralandie (kterou prodal), a to záměrně na pomezí Česka, Slovenska a Rakouska, aby se sjížděli návštěvníci odevšad i ze zahraničí. Jako za ty prachy se s čistě českou návštěvností nepočítá, ne každej na to ty peníze má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
@Kelly3 píše:
Ještě mohli zprovoznit a udělat psí koutek :D

no to jsem taky říkala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.8.13 10:47
@MiskaKosa píše:
no to jsem taky říkala :-D
Špatný by to nebylo, pro ty co mají psi a nemůžou je nechat doma :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.