Asexuální manželka - proto hledám milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
30.5.19 09:05
@Venetia píše:
a napsal jsi tam ty sve miry?…tomu moc neverim, ze by se zadna nechytla

Co je to za údaj? :nevim: je to důležité?

• Citovat
  • Upravit
37669
30.5.19 09:16
@stinga píše:
@M_Vladim ok, to máš pravdu
:mavam: :kytka:
Kytice za poctivost. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
30.5.19 09:18
@Mango_Lassi píše:
Co je to za údaj? :nevim: je to důležité?

Mimo běžný průměr asi ano - předejde se tak zklamání. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.19 09:53

Mně by zajímalo, co bys své asexuální ženě řekl o času, který strávíš s milenkou, nějaká výmluva na sport? mně toto prostě nikdy nepřestane „bavit“, výmluvy a lži… sex je ve vztahu hodně důležitý, to to chceš takhle táhnout až do 70?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18
31.5.19 11:22

Asexualitu „chytla“ az po porodu druhyho decka, tak pak prisla totalni „stopka“, kdy od narozeni ani tuk.
Chapu ze vam to prijde divny, sam kdyby mi to nekdo rikal asi bych neveril…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
31.5.19 18:01
@lucie.krajcarova píše:
Mně by zajímalo, co bys své asexuální ženě řekl o času, který strávíš s milenkou, nějaká výmluva na sport? mně toto prostě nikdy nepřestane „bavit“, výmluvy a lži… sex je ve vztahu hodně důležitý, to to chceš takhle táhnout až do 70?

Jen do 150. :mrgreen:
Já tedy nevím, jestli to bylo na mě, když to bylo za mým příspěvkem. :nevim:
Ale v tom případě vysvětlení: Milenku nemám a s manželkou to prostě nějak uvadá. :(
Vadí mi to. Je to komunikace, je to jako když s vámi někdo prostě nemluví. :?
Koukám, jak se k tomu staví jiní. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
31.5.19 18:10
@79 píše:
Asexualitu „chytla“ az po porodu druhyho decka, tak pak prisla totalni „stopka“, kdy od narozeni ani tuk.
Ťuk, ťuk… hele podle mě máš šanci. 190/100 ideál. A spodek taky dobrej, estli nekecáš. Nemá cenu tu řešit, proč tvoje paní nechce ťukat. Chce to činy. Třeba dojdi na poštu a tam sbal nějakou kočku. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149349
31.5.19 18:10
@79 píše:

A ty určitě pomáháš, děláš první poslední, snažíš se, pomalu i sám kojíš… a ona nic. To je osud člověče. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
31.5.19 18:13

Teda zrovna tahle stránka je super - ode zdi ke zdi. :lol:
Pak to má člověk správně zmáknout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
2.6.19 14:57
@Anna766 píše:
A ty určitě pomáháš, děláš první poslední, snažíš se, pomalu i sám kojíš… a ona nic. To je osud člověče. :,(

Jasně. A proto s ní odmítám laškovat. :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
2.6.19 15:43
@79 píše:

Vítej v klubu. Já ti to všechno věřím, jsem na tom stejně. Ani po 6 letech nuc nezabralo, tak ted máme otevřené manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.6.19 15:46
@alisekR píše:
Tak víme, kolik měříš, kolik ti měří :mrgreen: ale nenapsal jsi jaký typ hledáš. Dlouhodobou gazelu, či ustrelene kecky. Lentilky pod kobercem, či bujné vlnobití :mrgreen:Havraní vlasy či jako len.Oči jako uhlíky, chrpy, holubí šeď??

len mi zrovna kvete a je modrej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.6.19 16:08
@Venetia píše:
a napsal jsi tam ty sve miry?…tomu moc neverim, ze by se zadna nechytla

Právěže napsal! Těch 190 má kolem pasu a 6cm je pinour v rozzuřeným stavu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.19 16:10
@Anna766 píše:
A ty určitě pomáháš, děláš první poslední, snažíš se, pomalu i sám kojíš… a ona nic. To je osud člověče. :,(

možná tohle máš doma, ale ne každý je stejný. Já bych sex s partnerkou od početí dítěte (pro ni druhé, pro mě první) za těch 5 let spočítal na prstech…

a to děti brávám na celé víkendy pryč, minimálně každé druhé odpoledne je po práci beru na hřiště, doma máme rozdělené práce. Po večerech masáže, vínko koupím, dárky průběžně nejen k nějakému svátku, výročí,… A víš co? Děti jsou už ve škole a školce a ona stejně furt unavená a na sex nezájem. Výmluvy pokaždé jiné. Jednou se o to snažím moc, jindy zase málo, nebo únava, něco bolí, z něčeho stres,…

taky už mám chuť si najít kamarádku s výhodou…

• Citovat
  • Upravit
79
18
3.6.19 19:56
@Anonymní píše:
možná tohle máš doma, ale ne každý je stejný. Já bych sex s partnerkou od početí dítěte (pro ni druhé, pro mě první) za těch 5 let spočítal na prstech…

a to děti brávám na celé víkendy pryč, minimálně každé druhé odpoledne je po práci beru na hřiště, doma máme rozdělené práce. Po večerech masáže, vínko koupím, dárky průběžně nejen k nějakému svátku, výročí,… A víš co? Děti jsou už ve škole a školce a ona stejně furt unavená a na sex nezájem. Výmluvy pokaždé jiné. Jednou se o to snažím moc, jindy zase málo, nebo únava, něco bolí, z něčeho stres,…

taky už mám chuť si najít kamarádku s výhodou…

Přesně tak jak píšeš. Dělám doma víc než většina chlapů, chvílema si připadám jak mámotáta a stejně to je k ničemu. Pořád jen výmluvy, proč dneska ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová